ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΡΙΖΑ - Τσαπανίδου: Πρόεδρε για «έλα με φόρα» και στα νότια προάστια Αττικής !


Στο σατιρικό βίντεο του διαδικτυακού καναλιού Luben TV απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, με αφορμή το σχόλιο του καναλιού, αλλά και των χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα για την ενθουσιώδη προσφώνησή της χθες, στην ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα.

luben
luben© Παρέχεται από: Protothema.gr

Με εμφανή δόση χιούμορ, «έλα luben tv πάμε με φόρα» ανέφερε η κ. Τσαπανίδου, ενώ εμείς από το τοπικό μετερίζι αναφέρουμε: Πρόεδρε για «έλα με φόρα» και στα νότια προάστια Αττικής ώστε να διαπιστώσουμε τι έρεισμα έχετε στην περιοχή μας ;

Δεδομένου ότι δεν βιώσαμε την πραγματική δικαιοσύνη, ( ειδικά την κοινωνική - πολιτική ), επί μια πενταετία διακυβερνήσεώς σας, θα την βιώσουμε μελλοντικά ;Ρε πρόεδρε τι ''πρώτη φορά αριστερά'' ήταν αυτό που δεν δημιούργησε ούτε μια δημόσια δομή ; 

Πιάνοντας τον σφυγμό μεγάλου τμήματος της κοινωνίας μας δεν θα ψηφίσουν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ, θα ψηφίσουν μικρό κόμμα - παράταξη, και θεωρώ ό,τι είναι αυτονόητοι οι λόγοι.

Βλέπετε κάτι εσείς στις μυστικές δημοσκοπήσεις ?

Το «παντού δικαιοσύνη» θεωρείται ό,τι σήμερα πουλάει ; Δοκιμάστε το στα νότια προάστια Αττικής.

Γιάννης Κουρδομένος

Σημείωση: Σε αντιδιαστολή με τους Ρώσους, εμείς όταν λέμε «έλα με φόρα» στη χώρα μας κάτι άλλο εννοούμε, το οποίο συνήθως είναι και παρεξηγήσιμο !

Επισημάνσεις:

- Το  Luben TV στο youtube είναι σημαντικό κανάλι γι' αυτό απήντησε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Στον πρωτεργάτη των ερτζιανών και των κοινωνικών - sosial media θα απαντούσε ;

- Δεδομένου ό,τι ακόμα και αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί σε μια χώρα ημιμαθών αναφέρω: Την δεκαετία του 90 , δεδομένου ό,τι είχαν προηγηθεί σειρά διώξεων - κατασχέσεων κατά τον παρελθόντα χρόνο κατά του υποφαινόμενου, και ασφαλώς γνώριζε και όσα θα ακολουθούσαν με καταχρηστικές διώξεις κατασχέσεις το 1999 καθώς και το 2005, υπήρξαν σειρά εκπομπών στις οποίες ανέφερα όσα εδραίωσαν οι Αμερικανοί εκ των υστέρων, και ανάμεσα σε αυτά είναι και τα sosial media.

- Το πρώτο αμερικανικό sosial λειτούργησε λίγους μήνες έπειτα από την δίωξη - κατάσχεση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM το 1999, και αρκετά χρόνια στη συνέχεια έπειτα από την έτερη δίωξη - κατάσχεση του τοπικού σταθμού, το 2004 - 2005 λειτούργησε για πρώτη φορά το youtube , το οποίο αποτελούσε αμιγώς δική μου δημόσια πρόταση πριν τις διώξεις - κατασχέσεις. Αν εσείς το θεωρείται τυχαίο εγώ γνωρίζω ό, τι δεν είναι. Άλλωστε υπάρχει και ένας ολόκληρος φάκελλος - πρόταση - μελέτη που κατατέθηκε στον Δήμο Γλυφάδας πριν λειτουργήσει το youtube, όμως ως γνωστόν στη χώρα μας έπεσε σε λάθος χέρια. Σφακιανάκης δήμαρχος και ένας Aγγούρης ο δήθεν αρμόδιος του εν λόγω δημάρχου ! Τρέχα - γύρευε. Ο πασόκος κ. Αγγούρης παραμένει ενεργό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ; Αν παραμένει κάλλιστα μπορεί να ερωτηθεί για του λόγου το αληθές.

Μήπως αυταπόδεικτα οι ημιμαθείς νεοέλληνες - νεοελληνίδες αγνοούν ποιοι είναι οι πρωτεργάτες των SOSIAL στη χώρα μας ; 

- Μήπως είναι οι πρωτοπόροι και πρωτεργάτες όσοι έχουν πολλά like και καμπανάκια στο F/B και το Youtube ; Εκατομμύρια like και θαυμαστές έχουν και χιλιάδες ωραίες γυναίκες στο instagram κ.α. sosial, όμως πρωτεργάτες των κοινωνικών δικτύων - μέσων στη χώρα μας δεν έχουν υπάρξει.

- Aντί να υλοποιηθεί μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ για κοινωνικά μέσα στη χώρα μας, ορισμένοι κάπηλοι υπηρετούσαν τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ συμφέροντα και πρόδωσαν τους πρωτεργάτες των κοινωνικών μέσων της Ελλάδας, ενώ ως κόμματα και πολιτικοί έχουν στολίσει ετεροχρονισμένα τα αμερικανικά κ.α sosial και αποστερούν ακόμα και σήμερα τις αδειοδοτήσεις. Τα δικά μας Eλληνικά Κοινωνικά Μέσα έπειτα από σειρά διώξεων - κατασχέσεων που είναι ? Μα καλά δεν ντρέπεστε να πουλάτε το ίδιο παραμύθι δικαιοσύνης ;

- Η απόλυτη αλήθεια είναι: Τα δικά μας Ελληνικά Κοινωνικά Μέσα σαπίζουν επί δεκαετίες σε αποθήκες της ΕΡΤ έπειτα από τις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις, και μαζί με αυτά και το πολίτευμα της χώρας μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκατέστησε σε κοινωνικό επίπεδο την δικαιοσύνη και την δημοκρατία, απλά τα ανέφερε για εξουσία και θεσμικές θέσεις οι όποιες προέκυψαν για ένα μικρό τμήμα στελεχών του και τίποτα περισσότερο. Αναζητήστε ποιοι κινούσαν τα νήματα στην περιοχή μας ώστε να παραμείνουμε εμείς αδικαιώτοι και εκτός των εκλογών ενώ οι ίδιοι/ες να απολαμβάνουν προνομίων. Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Ο ''ριζοσπαστικός'' Σύριζα, ο οποίος δεν είχε υποψήφιο ούτε έναν από εμάς που πρωτοστατήσαμε στα κοινωνικά μέσα, μπορεί να είναι αριστερό και ριζοσπαστικό κόμμα ; Άλλωστε μη ξεχνάτε ό,τι πρωτοστάτησαν σε κοινωνικό επίπεδο χιλιάδες, έπειτα από εμάς, και χιλιάδες ήταν επί δεκαετίες οι διωκόμενοι στο Ν.Αττικής.

* Όπως οι πολιτικοί - κυβερνήσεις πρόδωσαν τον πρωτεργάτη των ΑΜ κυμάτων Τσιγκιρίδη στη Θεσσαλονίκη , πρόδωσαν και εμάς που πρωτοστατήσαμε σε κοινωνικό επίπεδο στα FM του Ν.Αττικής. Πρόδωσαν την κοινωνία , διότι η κοινωνία πρωτοστατεί συνήθως σε όλους τους τομείς. Βλέπε πότε προτάθηκε από τον υποφαινόμενο σε τοπικό επίπεδο η ψηφιακή πλατφόρμα της Ε.Ρ.Τ και πότε υλοποιήθηκε. Βλέπε, επίσης , πότε προτάθηκε η ψηφιακή μετάβαση της τηλεόρασης, πότε έγινε, και πως έγινε σε σχέση με όσα προτάθηκαν. Οι ζαίοι υλοποιούσαν δική μου πρόταση με χρονική καθυστέρηση τριών δεκαετιών ενώ μου παρακρατούσαν τα ληστεμένα των διώξεων-κατασχέσεων επί διακυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ευρίσκοντο στην ΕΡΤ την οποία διοικούσαν καθώς και μια άδεια ! Ψάξτε λίγο ''τι παίζεται'' με δαύτους. Και έπειτα σου λένε ''Δικαιοσύνη παντού'' !!! Παρακάμπτω τον  διορισμό ως προέδρου του Τσακνή. Προφανώς ο Τσακνής είχε δεχθεί επί δεκαετίες σειρά διώξεων - κατασχέσεων με τα κατασχεθέντα να καταλήγουν στην ΕΡΤ , καθώς επίσης, ο Τσακνής είχε προτείνει την ψηφιακή πλατφόρμα , και κυρίως του Τσακνή δεν ''έφαγαν'' την συχνότητα από την ΕΡΤ ?


ΓΛΥΦΑΔΑ FM
στους 91 MHZ. ( Μήπως λειτουργεί το τρίτο και λειτουργούσε και επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ενώ είχαν βολευτεί σε υπουργικές, προεδρικές, περιφερειακές κ.α. θέσεις πολλοί και διάφοροι και αντί εκπροσωπήσεως μας υπονόμευαν, και ειδικότερα σε τοπικό επίπεδο ;)''Παντού Δικαιοσύνη''... ασφαλώς όχι πραγματική η επικαλούμενη. Η πραγματική δικαιοσύνη με την επικαλούμενη απέχουν χιλιάδες έτη φωτός, και αυτό καθίσταται αυταπόδεικτο αρκεί κάποιος να ρίξει μια ματιά σε όσα πεπραγμένα Συριζαίων και λοιπών συμμετεχόντων 
υπήρξαν σε αυτό το κόμμα ειδικά στην Γλυφάδα. Ειδικά ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος γλυφάδας γνωρίζει ακριβός τι κέρδισαν επί μια οκταετία και παράλληλα αν κέρδισε το ελάχιστο η τοπική μας κοινωνία, ενώ τα οφέλη κομμάτων - πολιτικών - ομίλων και κομματικών τους φίλων είναι δεδομένα.

Δοκίμασε αναγνώστη/ια να διαπιστώσεις , ο κοινωνικός σταθμός του πρωτεργάτη δεν υπάρχει πλέον , το τηλέφωνο δεν υπάρχει πλέον , η ζωή μας δεν υπάρχει πλέον , λες να υπάρχει η ''δικαιοσύνη παντού'' που επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ , η μήπως δεν έζησες την περίοδο 2014 - 2019 ; Προφανώς ήταν λίγα πέντε χρόνια και όσα ''καβάτζωσαν'' χωρίς κοινωνική δικαιοσύνη ! Ενίαιο κόμμα πρέπει να γίνετε ΝΔ - ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ. 

* Στην φωτογραφία της προμετωπίδας δεν έχει γίνει κάποιο λάθος. Το ΔΝ σημαίνει Διαπλεκόμενοι Νεοταξίτες, ενώ το ΝΔ σημαίνει Νεοταξίτες Διαπλεκόμενοι ! ( Προσωπικά θεωρώ καπηλεία να υφίσταται το ''δημοκρατία'' σε ονομασία κόμματος το οποίο επ'ουδενί μπορεί να παρέχει δημοκρατία και δημοκρατικότητα στο κοινωνικό σύνολο. ) Διαπλοκή , Αναρχία , Αντισυνταγματικότητα και Μπάχαλο στα Ερτζιανά Κύματα της χώρας μας , δημοκρατικότητα - δημοκρατία δεν θα έλεγε κάποιος χωρίς ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ. Εκτός αν έχει το ακαταλόγιστο είτε λαμβάνει χρήματα από τις λίστες Πέτσα ! Στη σύγχρονη εποχή η πλειοψηφία συνήθως δεν έχει δίκιο. Αυτό που χαρακτηρίζουν ως δημο-κρατία στις μέρες μας είναι απόλυτα παραποιημένο. 100%. Η νεοελληνική κοινωνία μόνο για την δημο-κρατία δεν κάνει, διότι η δημοκρατία έχει αξιακές αρχές, η νεοελληνική κοινωνία έχει υποχρεώσεις και χρέη και προέρχεται από 400 χρόνια ραγιαδισμού και τουρκοκρατίας , πρώτο - δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, εμφυλίους, χούντες, κ.α. Από τη στιγμή που έγιναν κλέφτες και αρματωλοί πριν από 200 χρόνια και κουβάλησαν ξένους να κυβερνούν τη χώρα μας η δημοκρατία ψόφησε. Δες και το ουσιαστικότερο. Έστω και ένας από όσους διοίκησαν και διοικούν τον δήμο Γλυφάδας και  ηγούνται των τοπικών παρατάξεων, και του ΣΥΡΙΖΑ, είναι γεννημένος στην Γλυφάδα ;ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ κάνουν στον Δήμο. Λέτε να γίνετε με αυτούς τους κοινωνικοπολιτικούς όρους να προκύψει Δήμο-κρατία και πολύ περισσότερο η Δικαιοσύνη Παντού ; Άντε γειά... Τι θα μας παρέχετε εκτός από υπονομεύσεις και αδιαφορία για πολλοστή φορά ως υποψήφιοι στον Δήμο της Γλυφάδας ; Έχετε κάτι εμπράκτως να παρέχεται στην τοπική μας κοινωνία εκτός υποσχέσεων ; Ακόμα και εγώ, ο υπονομευμένος από αστικά πολιτικά κόμματα - κυβερνήσεις και δημάρχους μπορώ να παρέχω λίγες στάλες τοπικής δημοκρατίας αν εκλεγώ. Εσείς ?

Τέλος, την πολιτική επιλέξατε , όμως , προσωπικά όσους/ες γράφουν μια πρόταση δυο σειρές , η ακόμα δυο λέξεις, ( σλόγκαν), τους φοβάμαι και θεωρώ ό,τι είναι επικίνδυνοι. ( Στη θέση τη δική σας θα είχα ένα τοίχο ολόκληρο με όσα θα παρέχω στην κοινωνία αντί υποσχέσεων.) Να επικαλείστε ότι αφήσατε ''προίκα'' στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεκάδες δις με τα σημερινά δεδομένα δεν σας τιμά, ούτε το θεωρούν επίτευγμα σε κοινωνικό επίπεδο, διότι οφείλατε να τα διαχειριστείτε εσείς ως κυβέρνηση της περιόδου 2014 - 2019 με γνώμονα το κοινωνικό και εθνικό συμφέρον, και άλλωστε άλλη θα ήταν σήμερα η σχέση σας συνολικά με την Ελληνική κοινωνία και με τον υποφαινόμενο διότι θα υφίστατο έργο - Ελληνική Ανάπτυξη

* Οι αποδέκτες/ιες αντιλαμβάνονται ό,τι όσα γράφονται δεν αφορούν την υψηλά αμοιβόμενη των τηλεοπτικών καναλιών κ. Τσαπανίδου. Ενδεχομένως σε επόμενη εκλογική διαδικασία το εν λόγω κόμμα μπορεί να χρησιμοποιήσει και τις σταρ Ελλάς, μις Γιανγκ, μις Τουρισμός! Γιατί όχι; ''Παντού Δικαιοσύνη'', εκτός αν πρόκειται για όσους πρωτοστάτησαν για κοινωνικά μέσα και ραδιοτηλεοράσεις στη χώρα μας. Επιβραβεύονται οι επόμενοι/ες και όσοι/ες ωφελήθηκαν ετεροχρονισμένα από τον αγώνα έτερων ! Μήπως θυμάσαι αναγνώστη/ια τι έκαναν επί δεκαετίες όλοι όσοι παρουσιάστηκαν ως ιδιοκτήτες μέσων έπειτα του 1987 ; Μήπως συνολικά παρακολουθούσαν το κρατικό μονοπώλιο δυο καναλιών και έπειτα του 1987 εδραίωσαν την δική τους πολιτικο-οικονομική διαπλοκή στη χώρα μας ; Έχετε απαντήσεις ; Αναφορικά με όσους παρουσιάστηκαν έπειτα του 1987 και έκτοτε διαβάλουν το πολίτευμα, τον πολιτισμό, και την Ελληνική κοινωνία, σας εύχομαι να δεσπόζει εσαεί η αναρχία που εδραιώσατε στη χώρα μας και να υπάρχουν επί εκατονταετίες Μητσοτάκηδες , Καραμανλήδες , Σημήτιδες , κ.α νεοταξίτες ώστε να σας καλύπτουν τις προσδοκίες, όμως, Δημοκρατία ποτέ δεν θα ζήσετε, ούτε εσείς, ούτε τα τσιράκια σας, ούτε η νεοελληνική κοινωνία.

Η κοινωνία δεν είναι εμπορική δραστηριότητα , ( επιχείρηση ) , παράγεις - αναπαράγεις και αποδέχεσαι οτιδήποτε αν το βιώνεις , αν δεν το βιώνεις  δεν υφίσταται.( Βλέπε Δημοκρατία - Δικαιοσύνη κ.α. ) Κάποια στιγμή πρέπει να ξεφύγουμε από την σφαίρα του ατομικού και ατομικιστικού συμφέροντος - συμφερόντων και να γίνει το κοινό - συλλογικό. Από ποιούς ? Από κόμματα ;Πρέπει να γίνει κοινωνικό καθήκον. Επίσης από ποιούς ;Έχετε αναλογιστεί γιατί γράφω τόσα χρόνια ;Γράφω ώστε όσοι/ες είναι πολιτικοί, καθώς και όσοι/ες εργάζονται στα εθνικά media, να αποκτήσουν περισσότερες βίλες με πισίνες  καθώς και εκατομμύρια καταθέσεων ;Εσείς όσο αυτοί/ες με την δική σας ψήφο διευρύνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία πετύχατε το αντίστοιχο ;Αν έχετε πετύχει το αντίστοιχο είμαι απόλυτα περιττός. Εσείς βλέποντας όσα ισχύουν με έτερους έχετε προσδοκία να πετύχεται το αντίστοιχο. Στον αντίποδα προσωπικά δεν επιδιώκω ούτε βίλες με πισίνες, ούτε κότερα, ούτε εκατομμύρια. Μήπως διαφέρουμε Ριζικά , και ενώ οι πολιτικοί επιδιώκουν ακόμα περισσότερα, το αντίστοιχο και οι ιδιοκτήτες ΜΜΕ και οι υπάλληλοι τους, καθώς και μεγάλο τμήμα της κοινωνίας, προσωπικά επιδιώκω μόνο την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;Να που χάνετε συνολικά, διότι με δοκιμασμένα μοντέλα πολιτικής θα καταλήγουμε εις τον αιώνα τον άπαντα ως κοινωνία στο ίδιο αποτέλεσμα. Σε αναλογία το πέντε τοις εκατό προνομιούχοι και το 95% πληρώνοντας το μάρμαρο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΡΙΖΑ - Τσαπανίδου: Πρόεδρε για «έλα με φόρα» και στα νότια προάστια Αττικής ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">