ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γνωρίζει κάποιος τι έχει γίνει εκείνος ο ''σύνδεσμος'' μεταξύ δημότη και δήμου ?


Από το 2019 απ΄ όσο γνωρίζουμε όσοι/ες διαβάλουν τον Δήμο Γλυφάδας, και ενώ έχοντας συστήσει την γνωστή πλέον τοπική παράγκα της πόλης μας υπονομεύοντας στη πράξη το θεσμό του ''συμπαραστάτη του δημότη'', επέλεξαν τον συνταξιούχο του ΟΤΕ Θανάση Ηλιόπουλο ως δήθεν σύνδεσμο μεταξύ δημότη και δήμου.

Έκτοτε έχουν περάσει τρία-τέσσερα ολόκληρα χρόνια και είναι πέραν του αυταπόδεικτου ό,τι διοικούντες και αιρετοί στον δήμο της Γλυφάδας έκοψαν ένα μηνιάτικο στον εκ της Μεσσηνίας προερχόμενο, και από το 2019, έπειτα της εκλογής και του μηνιάτικου είναι παντελώς ανύπαρκτος ! 

Οι συνταξιούχοι του Ο.Τ.Ε έχουν πολύ ''φτωχικές συντάξεις'' γι' αυτό οι ''γαλάζιοι'' συνέβαλαν το 2019 τον Ηλιόπουλο και του έβγαλαν και ένα extra μισθό από τον Δήμο της Γλυφάδας, ( ενώ είχαν υπονομεύσει συνολικά τον υποφαινόμενο και άλλους το 2014-2015, και οι Συριζαίοι, και οι Λαετζούδες και οι υπογράφοντες το συμβόλαιο διοικούντες ).

Σας θυμίζουμε ό,τι ο ''σύνδεσμος''  το 2014 είχε κατέβει υποψήφιος με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ! Τελικά τι χωρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ από την ΝΔ που επέλεξε τον εν λόγω συνταξιούχο για δήθεν συμπαραστάτη ; 

Μήπως συνέβαλαν τον Ηλιόπουλο λόγω του Αλαφούζου και της ΜΚΟ ''προστασίας'' η οποία κόστιζε υπέρμετρα περισσότερα ετησίως ;Πάντως αυταπόδεικτα ο Ηλιόπουλος από το 2019, ώστε να μην αναφέρουμε από το 2015, αγνοείται, ενώ εμείς δίνουμε δημόσια το παρόν σχεδόν καθημερινά. Δεν κρίνονται οι φερόμενοι ''εκπρόσωποι'' των κοινών της Γλυφάδας ;     

Ο φαιδρός ρόλος των τσιρακίων

Το 2019 ως είθισται βρέθηκαν τα γνωστά τοπικά φερέφωνα - τσιράκια , δήθεν ΜΜΕ , τα οποία έγραφαν: ''Ο Θανάσης Ηλιόπουλος είναι πλέον ο σύνδεσμος μεταξύ δημότη και δήμου, ο άνθρωπος που όλοι θα μπορούν να αναζητούν για ό,τι θέματα τυχόν αντιμετωπίζουν''. 

Δεδομένης της τοπικής μας πραγματικότητας , πόσα έχει κοστίσει στην τοπική κοινωνία της Γλυφάδας επί τετραετία ο φερόμενος ''σύνδεσμος'' , η ακόμα καλύτερα ο φαντομάς Ηλιόπουλος ;

Πόσα κόστισε και κοστίζει ?

Έχει κοστίσει λιγότερα η περισσότερα από εκατοντάδες έτερους φαντομάδες και ανύπαρκτους τους οποίους γνωρίζουμε ό,τι ενώ είναι συνταξιούχοι, οι αργόσχολοι απολαμβάνουν τα χρήματα των δημοτών της Γλυφάδας ;

Οι μουλωχτοί/ες αυτό το μοντέλο επικροτείται και έπειτα ''ψάχνεστε'' ποια είναι τα αίτια για πολλά και διάφορα ;

Ζούμε μια περίοδο καθίζησης ( Εσείς , καθώς και αναρίθμητοι ακόμα στον Δ.Γλυφάδας μπορείτε να πείτε το αντίστοιχο ;)

Κάνετε ακόμα ''σύνδεσμο'' μεταξύ σας η γνωστή τριάδα η οποία κατέλυσε καταστατικό και την εντολή των δημοτών της Γλυφάδας το 2014 ;Μήπως θα εμφανιστείτε και ένα μήνα προ των δημοτικών εκλογών αξιώνοντας να  ''εκπροσωπήσετε πάλι'' την τοπική μας κοινωνία ; 

Είναι σαφές ό,τι προσωπικά δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι κολλητά δίπλα σε ένα άτομο το οποίο δεν είχε συμμετάσχει ούτε στο 1% όσων είχα συμμετάσχει προσωπικά επί σειρά ετών, και κυρίως ένα άτομο το οποίο, ενώ δεν είχε να προτείνει οτιδήποτε αφορά τον Δήμο Γλυφάδας, και τους δημότες, αξίωσε το 2014 την εξαίρεσή μου και άλλων συμπολιτών μας από τις υποψηφιότητες στις εκλογές κατά παράβαση του καταστατικού ώστε η ίδια να εξασφαλίσει έδρανο με όσους/ες την είχαν συμβάλει. 

Αριστερή προβοκάτσια η πολιτικοοικονομική ?

Το έδρανο πράγματι το εξασφάλισαν το 2014 ,όμως, το 2019 απέτυχαν παταγωδώς στις δημοτικές εκλογές. Για ποιούς λόγους απέτυχαν παταγωδώς το έχουν εξετάσει ;Η εξαίρεση την οποία ζήτησαν τι τίμημα είχε και πόσο διαφέρει από τις πρακτικές των ναζιστών ;Ειδικότερα, ένα άτομο εργαζόμενη στην δημοτική ραδιοφωνία του Πειραιά τι ακριβός αξίωνε με την συμμετοχή της στον Δήμο Γλυφάδας εκτός της υπονομεύσεως του Δήμου που αυταπόδεικτα έκανε ;

Ο φερόμενος ''αριστερός'' Τ.Τ πόσο αριστερός λέτε να είναι δεδομένου ό,τι και με την δική μου συμβολή και ενέργειες ετών επιλέχτηκε ως υποψήφιος δήμαρχος ? Οι συμπολίτες μας, όπως και ο υποφαινόμενος διαπιστώσαμε στις δημοτικές του 2019 πως η εν λόγω πήγε άπατη στις εκλογές και αντιστοίχως η παράταξη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με τον πλουσιότερο κατά μισό εκ. ευρώ, λόγω της Προεδρικής θέσεως Τ.Τ  έχασε τα 3/4 των ψήφων του 2014. Τυχαίο ;

Σημείωση:Από το 2014 υπονόμευαν έως και το 2019 την εντολή των δημοτών , ενώ από το 2019 και μέχρι σήμερα, το 2023 , ο μέν Ηλιόπουλος μόνο σύνδεσμος μεταξύ δημοτών και δήμου δεν υπήρξε, ενώ ο έτερος εικονιζόμενος βρίσκεται στην επιτροπή ''ποιότητας ζωής'' διασφαλίζοντας αποκλειστικά την δική του ! 

- Ο ηθοποιός Ηλιόπουλος αποτελούσε μια αξία στον χώρο του , ασφαλώς για τον έτερο συνονόματό του εκ Μεσσηνίας δεν μπορώ να αναφέρω το αντίστοιχο.

- Το φαραωνικό που βλέπεται στο μέσον της φωτογραφίας αποτελεί προϊόν ''ριζοσπαστικής αριστεράς'' !

Η Αριστερά μπόρεσε τελικά το 2014 να εξάψει για άλλη μια φορά τη φαντασία και την ψυχή των ανθρώπων , το ΠΑΣΟΚ κ.α συναντήθηκαν με τον συνασπισμό , και όλοι/ες μαζί , αντί για σύγκλιση και ομόνοια κατάφεραν και πρόδωσαν την κοινωνία ! Όπως απεδείχθη ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε ο Συνασπισμός ωρίμασαν και τελικά πρέπει να εξεταστεί εξονυχιστικά μήπως τα παλαιά στελέχη έφεραν καλές όμως παλαιές ιδέες οι οποίες δεν πραγματώνονται στην νεοελληνική κοινωνία του παρόντος. 

* Η Αριστερά την οποία πρόδωσαν όχι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι εν λόγω.

Τουλάχιστον εμείς αξιολογήσαμε πλήρως ποιοι βρίσκονται στα έδρανα του Δήμου , νεκροί/ες - ζωντανοί/ες και ποιοι/ες αξιώνουν την εκλογή τους, (κ.α. προνόμια ) , ώστε να διοικήσουν - διαχειριστούν , και κρίναμε ως ''πόρισμα'' ό,τι η φάρα των νεοελλήνων είναι ανεπίδεκτη μαθήσεως & αδιόρθωτη. Αξίες, ιδανικά, ιδεολογίες, στη χώρα των νεοελλήνων είναι απόλυτα μηδενικά σε προσωπικούς κωδικούς και προσωπικούς λογαριασμούς. 

# Εμείς το 2014 σας κάναμε προεκλογικά και αρνητική διαφήμιση ώστε να εκλεγείται, εσείς τι κάνατε για εμάς ?Άρα δεν αλλάζεται !  Πως θα σας έδειχνε και καμιά τοπική φυλλάδα εκτός των πληρωμένων και των στημένων σε επίπεδο δήμου ;

Μάλλον ξεχάσατε τις φαιδρές ενέργειές σας να ζητάτε από το σύνολο των μελών της παρατάξεως χρήματα ώστε να πληρώνεται ιδιοκτήτες ιστοσελίδων άλλων δήμων για μια αναμνηστική καταχώρηση ενώ τις ψήφους τις λάβατε απο τις δικές μας ενέργειες, και κυρίως από την γειτονιά μας της Τερψιθέας περιμετρικά της πλατείας Καραϊσκάκη και εμάς μας προδώσατε.

Και οι τρεις μαζί εικονιζόμενοι στην φώτο δεν είχαν κάνει τα μίλια και τις εκατοντάδες ώρες εργασίας που έκανα από το 2011 έως και το 2015. Αξίωσαν την εξαίρεσή μου από τις εκλογές στη πόλη που γεννήθηκα ενώ αυτοί είναι ξενόφερτοι/ες. Να περίμενα εκπροσώπηση από δαύτους ?   ( Μήπως να γίνω και εγώ βαψομαλλιάς και να υπηρετήσω τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου ;)

Αν δεν είναι πολιτικοί απατεώνες Νεοδημοκράτες - Συριζαίοι κ.α στον Δήμο Γλυφάδας γιατί δεν στήριξαν την δική μου υποψηφιότητα όταν πήγα στον δήμο χωρίς κόμμα και ξένες πλάτες ως Ανεξάρτητος το 2015 ενώ το 2019 επέλεξαν τον συνταξιούχο φαντομά ;Είχε και ο υποφαινόμενος παχυλή σύνταξη του Ο.Τ.Ε , είχε Μ.Κ.Ο , η μήπως είχε τέσσερεις δεκαετίες καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων ; 

Ασφαλώς μπορούσα να έχω θέση και στον ΟΤΕ και στον δήμο Γλυφάδας κ.α. στο δημόσιο που μου προσέφεραν θέσεις και τις αρνήθηκα. Ο κάθε ένας είναι μοναδικός και επιλέγει - χαράσει το δικό του δρόμο. Έπρεπε να δοκιμαστούν από την οδό που επέλεξα ώστε να προκύψει υγιές κοινωνικό συμπέρασμα. Έστω και για ένα συμπέρασμα κάποιος - κάποιοι θα πληρώσουν το ''μάρμαρο''.

Τουλάχιστον προσωπικά μπορώ να αποδείξω , πόσες φορές, πως και πότε έχω συμβάλει τον δημότη, ο επιλεγμένος σας έπειτα από πακτωλό χιλιάδων ευρώ μπορεί ;Επίσης, μπορώ να αποδείξω ό,τι άλλοι/ες επικαλούνται την αριστερά ενώ δεν είναι αριστεροί, έτεροι επικαλούνται το δίκαιο και εδραιώνουν καθολικότητα αδικίας , ατιμίας , και ειδεχθή εγκλήματα.

Ειδεχθή εγκλήματα στην Γλυφάδα του 21ου αιώνα και δικαστές οι οποίοι παρέχουν απλώχερα την δυνατότητα συμμετοχής στις εκλογές σε εγκληματικές οργανώσεις - παρατάξεις ( Δεξιές - κεντρώες - αριστερές )

Έχετε υπόψιν σας ό,τι ακόμα και για τον ''συμπαραστάτη'' αν στραφώ δικαστικά με το σύνολο των στοιχείων ''δεξιοί - αριστεροί'' θα βρείτε τον διάολό σας ;Αναλογιστήκατε τι κάνατε και με την πλαστογραφία της εντολής των συμπολιτών μας στο PDF ‘’προεκλογικό πρόγραμμα‘’ στο οποίο έγινε κοπτοραπτική έπειτα των εκλογών του 2014 αφαιρώντας όσα ψηφίσαμε ;Γιατί αφαιρέθηκαν πλιάτσικο κατά της κοινωνίας και της ιστορίας κάνετε η πολιτεύεστε ;

''Αριστερά κύρους'' 

Ψηφίσαμε πέραν των 4.500 χιλιάδων δημοτών, κυρίως περιμετρικά της πλατείας Καραϊσκάκη Τερψιθέας, ώστε να προκύψει ένα δημοτικό μέσο, καθώς επίσης, να προκύψει η δικαίωσή μας έπειτα από τέσσερεις δεκαετίες διώξεων - κατασχέσεων και κάθε άλλου συμπολίτη μας και μας πρόδωσαν. Να χαίρεστε τα έδρανα , τις θέσεις , τα αξιώματα και να εμπλουτίζεται τα βιογραφικά σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία, όμως για εμάς ως κοινωνία και αριστερά κατά το δικό μας σκεπτικό δεν κάνετε. Τι είδους αριστερά πρεσβεύεται ?

Το να βρίσκονται αυτά τα άτομα - τριάδα - στον Δήμο Γλυφάδας το 2014 διαπιστώνοντας από τις πρώτες συνεδριάσεις δεκάδες εξυπηρετήσεις - συμβάσεις , απ' ευθείας αναθέσεις για την κάλυψη της δεξιάς πελατείας υποστηρικτών της ΝΔ και να βγάζουν τον σκασμό αναφορικά με την εντολή χιλιάδων δημοτών καταμαρτυρά ειδεχθή έγκλημα και όχι απλά προβοκάτσια.

Ακόμα και έπειτα από την φαιδρότητα το 2022 παραβίασης του ασφαλισμένου κωδικού μου ώστε να διαγράψουν το κανάλι στο youtube , διατηρώ τα αποδεικτικά στοιχεία ό, τι ήμουν παρόντας στα Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας , τους ζήτησα επανειλημμένα να θέσουν το ζήτημα της εντολής των δημοτών και αυτοί συμμετείχαν σε παράσταση ενώ ακριβός δίπλα τους ήταν τα ρουσφέτια του ''γαλάζιου'' Παπανικολάου οι οποίοι απολάμβαναν τις ανανεούμενες συμβάσεις ! 

Προκύπτει πολιτικός - κοινωνικός πολιτισμός από κάπηλους ?

Πόσα κόστισε το ειδεχθές έγκλημα το γνωρίζουν διοικούντες - αντιπολιτευόμενοι. Όσοι/ες από το 2014 κάνετε ό,τι αγνοείται πως διαβιούν σειρά υδραυλικών - φερόμενων ''εκδοτών - δημοσιογράφων'' καθώς και τις μηνύσεις - διώξεις - κατασχέσεις κατά του υποφαινόμενου είστε κακούργοι. 

Διοικούντες αντιπολιτευόμενοι, και κυρίως όσοι/ες είχαν κάνει σημαία τους την ''ριζοσπαστική αριστερά'' μερίμνησαν, είτε άμεσα είτε έμμεσα ώστε να διαβιούν από τον δημοτικό κορβανά χιλιάδες και συνολικά μεθόδευσαν την φυσική μου εξόντωση. Όχι απλά δεν κάλυψαν την εντολή μας για το τοπικό ραδιόφωνο, είτε δημοτικό κανάλι που ψηφίσαμε ως δημότες ώστε να δικαιωθούμε μεθόδευσαν την εξόντωσή μου.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ειλικρινά έχει μείνει έστω ένα κύτταρο νεοελλήνων το οποίο δεν έχει ξεπουληθεί στο μεγάλο κεφάλαιο και το χρήμα ;Πλέον τα έχετε όλα και όμως κάτι λείπει. 

- Από το 1977 με κατατρέχουν, με διώκουν , μου έχουν κατασχέσει εξοπλισμούς χιλιάδων προσωπικών μας επενδύσεων έπειτα από πλήρη φάκελλο στο υπουργείο  για αδειοδότηση αντί αδειοδοτήσεως, το 2005 έπειτα από προτροπή του προέδρου της δημοκρατίας να μου παρέχουν αδειοδότηση δέχτηκα δίωξη - κατάσχεση υπό τις εντολές της μαφίας ΕΙΙΡΑ, και μέχρι πρόσφατα ο ίδιος πολιτικοοικονομικός μηχανισμός παραβίασε τον προσωπικό μου κωδικό και διέγραψε το κανάλι , ενώ αυτά τα κόμματα δεσπόζουν στον δήμο της Γλυφάδας με κολαούζο ''αριστερούς'' οι οποίοι αντί εκπροσώπησης έκαναν πλαστογραφία της εντολής μας. Συνολικά ? Ως συνάδελφοι , συνοδοιπόροι και πράττοντας όμοια με τους διώκτες μου που διαφέρετε ; 

- Κάνατε και ''κόμμα'' με όσους την δεκαετία του 80 από τα τοπικά Α/Τ χρησιμοποιούσαν άτομα του υποκόσμου ''βαλτούς'' για ‘’ειδικούς σκοπούς‘’ ;Με τους έτερους που 12 ετών ανήλικο αναίτια με έστειλαν 10 φορές στα δικαστήρια και δέκα φορές αθωώθηκα έχετε καλές σχέσεις ;Με κάποιους άλλους που έσβηναν αποκλειστικά τις κλήσεις των νεοδημοκρατών τι σχέσεις έχετε ;Με κάποιον άλλο συγκεκριμένο , ο οποίος τηλεφωνούσε σε μερίδα δημοτών αν υπήρχε κάποια εκκρεμότητα σε βάρος τους να κρυφτούν, ενώ ήταν παρόντας στον σχεδιασμό καταχρηστικής διώξεως - κατασχέσεως σε βάρος του ΓΛΥΦΑΔΑ FM το 1999 τι σχέση έχετε ;( Κάποια πράγματα τα γράφω δημόσια ώστε να έχετε μια συνοπτική εικόνα τι σημαίνει ξενόφερτοι σε μια πόλη, οι οποίοι δεδομένου του ''σημαντικού έργου'' που επιτέλεσαν δεσπόζουν και αιρετοί, είτε επιδιώκουν να κατέβουν στις εκλογές.)

- Ειδικά για τις συντονισμένες ληστείες κατά ενός πτυχιούχου ηλεκτρονικού ο οποίος γνώριζε καλύτερα και από τους διορισμένους του υπουργείου και της Ε.Ε.Τ.Τ τα περί Ραδιοφωνίας, και είχε καταθέσει με τα χέρια του πλήρη φάκελλο αδειοδοτήσεως στο υπουργείο το 1991 , η διασπορά ψευδών πληροφοριών από την πλευρά συμπολιτών μας του ΣΥΡΙΖΑ & συνεργαζόμενοι που δεσπόζουν ως αιρετοί στο Δ.Γλυφάδας είναι ένα ακόμα δείγμα της αφερεγγυότητας τους και της συναδελφικότητάς τους με τους διώκτες μου της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Στο τοπικό πλιάτσικο οι συμμετέχοντες πλέον είναι πολλοί και η επιδίωξή μου είναι να διαπιστώσω αν υπάρχει έστω και ένας μη συμμέτοχος. ( Άλλωστε είναι γνωστό τι ίσχυσε και με το ΠΑΣΟΚ και με τον ευνοημένο από τον Βόλο του ΠΑΣΟΚ που καταλάμβανε αντί ημών στο Ν.Αττικής όσα ανέφερε το νομικό πλαίσιο ν.1730/87.) Κάτι ίσχυσε.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γνωρίζει κάποιος τι έχει γίνει εκείνος ο ''σύνδεσμος'' μεταξύ δημότη και δήμου ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">