ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Κατασκευαστική Παπ και σία ( Το ψευτοστάδιο)

 


Η προσωπική μας κρίση είναι ό,τι η προηγούμενη δημοτική αρχή της περιόδου 2010 - 2014 έπρεπε να λέγεται ‘’μεσιτική εταιρία Κόκκορης και σία‘’ ενώ η σημερινή ‘’Κατασκευαστική Παπ και σία‘’.

Βλέποντας τον πακτωλό εκατομμυρίων που έχουν διατεθεί, τόσο για τα οικοπεδάκια, όσο και για τις διαμορφώσεις εκ των υστέρων σε ένα οικοδομικό τετράγωνο, ( το οποίο γίνετε στάδιο ? ), είναι ξεκάθαρο ότι μένει πίσω ο τόπος και τα σημεία στα οποία όφειλε, τόσο η πολιτεία όσο και η δημοτική αρχή να δοθεί η έμφαση.

Ειδικότερα, είναι περισσότερα από 30 χρόνια κατά τα οποία προτείνω το γήπεδο της Τερψιθέας να διαμορφωθεί σε πραγματικό στάδιο ενώ διαπιστώνω τα χρήματα των δημοτών να διαχειρίζονται κατά το δοκούν και μια απίστευτη σπατάλη - διασπάθιση για ανούσιους σκοπούς.

Είναι σαφές ότι αυτό που παρουσιάζει η δημοτική αρχή ως έργο δεν καλύπτει τις σύγχρονες προδιαγραφές που απαιτούνται σε χώρο άθλησης.

Συγκεκριμένα: Δεν υπάρχουν τουαλέτες, δεν υπάρχει φαρμακείο, δεν υπάρχει αθλητίατρος , δεν υπάρχει μια ντουζιέρα , δεν υπάρχει κάν ένα σημείο στεγασμένο. (Αν ξαφνικά ρίξει χαλάζι θα πέφτει πάνω στα κεφάλια των παρευρισκομένων !)

Αντί να προκύψει ένα έργο πνοής στην Τερψιθέα ,για ψηφοθηρικούς λόγους, και γνωρίζοντας όσα έχω περάσει δημόσια επί δεκαετίες, για πολλοστή φορά ο πονηρός δήμαρχος , παράληλλα έτερων πονηρών αιρετών κάνουν ‘’τρίπλα‘’ στην τοπική μας κοινωνία, και αντί για πραγματικό στάδιο στο γήπεδο της Τερψιθέας πακτωλός χρημάτων για ψευτοστάδιο.

- Το εν λόγω οικόπεδο μπορούσε να γίνει ως συνήθως μια πλατεία και η ‘’κατασκευαστική Παπ και σία‘’ να φτιάξει άλλη μια από τις γνωστές παιδικές χαρές, όμως ακόμα και αυτό στο τέλος παρεξηγήσιμο θα είναι λόγω της υπογεννητικότητας στη χώρα μας ! Η γλυφάδα γέμισε παιδικές χαρές τα παιδιά όμως απουσιάζουν στις περισσότερες !

Δείτε και την πολιτική ρεκλάμα σε πλατεία της πόλης τόσο του πολιτικού δημάρχου όσο και έτερων.


Αναφέρουν ότι έληξε μια εκκρεμότητα 45 ετών , η έτερη εκκρεμότητα 46 ετών έχει λήξει ;(Θα λήξει όταν αποβιώσουμε και όταν άπαντες θα γνωρίζουν πως ''εκπροσωπείται ο δήμος'' από τα αστικά πολιτικά κόμματα !)

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Γέμισε που λες η πόλη μας με πλατείες , παιδικές χαρές, ψευτοστάδια, κ.α, τα οποία κόστισαν στο σύνολο των δημοτών δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και δεν διαθέτει ούτε ένα τοπικό μέσο στα ερτζιανά !

Και είναι τα ίδια άτομα - των αστικών πολιτικών κομμάτων - αιρετοί που ενώ πίστωναν εκατομμύρια για άλλο ένα οικοπεδάκι αποστερούσαν και υπονόμευαν τον δήμο αναφορικά με τα ερτζιανά !

Από κάτω, στο χώμα, έχουμε πλέον ως δήμος σήμερα δεκάδες οικοπεδάκια, από πάνω έχουμε έστω και μια σπιθαμή ερτζιανών, η υπηρετούν συνολικά μια χούφτα οικογένειες του Ν.Αττικής οι οποίες μάλιστα δεν έχουν και σχέση με την περιοχή μας ;

Ακόμα και κατά πολύ φτωχότεροι δήμοι οικονομικά, σε σχέση με τον δήμο γλυφάδας, σήμερα διαθέτουν τηλεοπτικό κανάλι στα ερτζιανά, όμως και αυτό το υπονόμευσαν οι κάπηλοι της πολιτικής στο δήμο Γλυφάδας από το 2004, ενώ το 2014 είχε πάρει εντολή στην κάλπη για WEB κανάλι ! Υπήρξε , η μήπως οι αιρετοί των παρατάξεων φρόντισαν έτερους με τα χρήματα όλων των δημοτών και έκαναν ακόμα και πλαστογραφία στο πρόγραμμα ;

Τέλος, το γεγονός να απαγορεύονται τα ζωάκια στον χώρο που πλήρωσαν συνολικά οι Γλυφαδιώτες είναι ρατσιστικό και ακραίο δεδομένου ό,τι χιλιάδες συμπολιτών μας έχουν ένα ζωάκι. Τι θα κάνουν αν το έχουν μαζί τους θα το δέσουν στον κάδο η στα κάγκελα;Ενδεικτικά αναφέρω ότι στις Η.Π.Α χιλιάδες τρέχουν μαζί με το σκύλο τους, στη Γλυφάδα αλλάζουν οι κανόνες ;

Τι κάνουν οι φιλόζωοι και οι οργανώσεις τους , κλείνουν τα μάτια και ψηφίζουν ΝΔ και διακρίσεις ; Σε πολλούς τομείς ''είστε έτη φωτός μπροστά'' ! Αν κρίνω σωστά, τόσο ο δήμαρχος Γλυφάδας, όσο και η πλειονότητα διοικούντων, είναι κατά των ζώων και δεν έχουν ένα ζωάκι. Κάνω λάθος ;Όσοι δημιουργούν ''πάρκο άθλησης'' να δημιουργήσουν και το πλαίσιο υπαλλήλων και ειδικά καθημερινού καθαρισμού.

Απαγορεύονται τα ζωάκια και επιτρέπονται τα δέντρα !

δεντρο.jpg

Αν δεδομένων των δέντρων, ένα κοπάδι από περιστέρια, η έτερα πτηνά, ακόμα και σπουργίτια , έρθουν στα κλαριά των δέντρων, στα όργανα γυμναστικής , ακόμα και στο κάγκελο και αφοδεύουν, δεν θα υπάρχουν οι κουτσουλιές - ακαθαρσίες των πτηνών στο παρκάκι ;Γιατί απαγορεύεται η είσοδος στα άλλα ζωάκια ;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

ΥΓ: Μπορούμε να δούμε και να ακούσουμε και τις δικές σας απόψεις δημόσια αναφορικά με αυτό το έργο ;Εννοώ των κ.κ. οι οποίοι κάθε τέσσερα χρόνια υπόσχονται εκπροσώπηση , διαφάνεια, κ.α, και δυστυχώς έπειτα των εκλογών χάνονται τα ίχνη τους !

- Πάντως όταν εκδικαζόταν η υπόθεση των οικοπέδων το σύνολο από δημοσιογράφους και κανάλια ασχολούντο εκείνη την ημέρα με έναν ''ρομά'' και είχαν πλήρη άγνοια ότι στο δικαστικό κτήριο εκδικάζεται αυτή η υπόθεση ! Σημαίνει κάτι σε εσάς ; ( Άσχετο η μη το αναφέρω για τη δική σας κρίση )

- Προσωπικά έπιασα αρκετούς/ες ''ρεπόρτερ'' και κανείς δεν γνώριζε ότι εκδικάζεται υπόθεση εκατομμυρίων ευρώ με εμπλοκή πολιτικών , ούτε ενδιέφερε τα μέσα στα οποία εργάζονται ! Παράγκα !

- Δείτε όσα ίσχυσαν από το 2014 με την τριάδα ΣΥΡΙΖΑ/ΛΑΕ η οποία όσες φορές επισκεπτόμενος το Δ/Σ του δήμου Γλυφάδας τους ζήτησα κάλυψη της εντολής χιλιάδων Γλυφαδιωτών δεν έκαναν το ελάχιστο. (Ηλιόπουλοι, Βαγγελάτες και Ταστανοσκαμπαρδώνηδες !) Αν το ζητούμενο ήταν να κάνω προσωπικό ''παιχνίδι'' με τον νεοδημοκράτη δήμαρχο Γλυφάδας γινόμουν και μέλος της ΝΔ από την δεκαετία του 70. Τι λέτε δεν μπορούσα και μπόρεσαν όσοι ξενόφερτοι ήρθαν στη πόλη μας και σήμερα δεσπόζουν αιρετοί ;Είναι σαφές ό,τι το κόμμα της ΝΔ θα με είχε καλύψει πριν από δεκαετίες και ένα μέσο όλων των δημοτών στα ερτζιανά των Νοτίων προαστίων θα υπήρχε προ πολλού. Τι έκαναν οι κ.κ. του ‘’πρώτη φορά αριστερά‘’ ;Επιχειρούσαν, εκτός από κομματικό ραδιόφωνο να φτιάξουν και κομματικό κανάλι, ενώ τοπικά υπονόμευαν την εντολή πέραν των 4.500 χιλιάδων ψηφοφόρων και η ηγεσία τους την πρόταση θυγατρικής της Ε.Ρ.Τ στα Νότια προάστια ;Η πρότασή μου θυγατρικής της Ε.Ρ.Τ στα νότια προάστια έπρεπε να τύχει υποστηρίξεως από όλα τα κόμματα του δήμου Γλυφάδας. Το είδατε ;Ούτε αυτό είδατε ?

ΔΕΙΤΕ λοιπόν ΕΔΩ πόσα ραδιόφωνα διαθέτει το δημόσιο ΒΒC και ειδικότερα πόσα ΤΟΠΙΚΑ και καλό βόλι στους πολιτικούς και τα κόμματά σας !  Είναι αυταπόδεικτο ότι έχετε πάει τον τόπο μας 100 χρόνια πίσω. Η έμφαση σε χρωματιστές πλατείες και οικόπεδα δεν αντισταθμίζουν τον άκρατο συντηρητισμό , τον αναχρονισμό και όσα ισχύουν τοπικά στα νότια.


Μόνο αυτά τα λίγα. Σε αντιδιαστολή με την δική μας ΕΡΤ κάθε ένα από όσα είδατε έχει δικό του αποκλειστικό πρόγραμμα.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Κατασκευαστική Παπ και σία ( Το ψευτοστάδιο) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">