ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο τραγικός τοπικός ''εκδότης''


Ο τραγικός τοπικός ''εκδότης'' είναι καλύτερα μερικές φορές να σιωπά αντί να διακωμωδεί ακόμα και τους νεκρούς.

Δείτε τι έγραψε:

Η μεγάλη κυρία της Γλυφάδας Μαίρη Παπάζογλου. Λίπη από την Γλυφάδα ΚΑΙ από το ΚΑΠΑ του δήμου Γλυφάδας. Λίπη απο τον κόσμο και απο την κοινωνία . Βοηθούσε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Εξυπηρετούσε ότι και οσους μπορουσε.

Λίπη από τον ιστορικό σύλλογο το ΑΡΓΕΝΤΟΝ την Μικρά Ασία και τον ξεριζωμό. Η Μαίρη Έδινε την ψυχή της για τον ιστορικό σύλλογο που έφερε κοντά τους απανταχού μικρασιάτες. Κάποιοι άλλοι συλλογοι. εχουν άλλους σκοπούς στην Γλυφάδα. Αιωνια σου ή μνήμη Μαίρη δεν σε ξεχνάει η Γλυφάδα.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Πολλά λίπη από τον Κούτσωνα , ενδεχομένως λόγω όσων έφαγαν πολλοί και διάφοροι επί σειρά ετών από το ΚΑΠΠΑ του Δήμου Γλυφάδας για λόγους ''Πολιτισμού''.

Το θέμα είναι ότι: Ο υποφαινόμενος σε αντιδιαστολή με την πλειονότητα όσων βρέθηκαν στον Δήμο Γλυφάδας είναι γέννημα θρέμμα της Γλυφάδας , επί δεκαετίες λειτουργούσε ένα τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό στον Δήμο της Γλυφάδας με την δημόσια ΑΠΟΔΟΧΗ χιλιάδων συμπολιτών μας, ο οποίος δέχτηκε σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων, αντί εκπροσωπήσεων και αρωγής από τον Δήμο και τους εκάστοτε διοικούντες και αιρετούς, και δεν γνωρίζει από δαύτους ούτε δεκάρα.

Αν το περιορίσουμε στην περίοδο της θητείας του Γ. Παπανικολάου και της κ. Παπάζογλου στο ΚΑΠΠΑ, εκτός από κατάλυση της τοπικής δημοκρατίας , δεδομένης της ΕΝΤΟΛΗΣ στη ΚΑΛΠΗ πέραν των 4.500 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΩΝ ενώ δαύτοι βόλευαν Σκούφηδες , Καραχάλιους και εσένα, ουδέν έτερον. 

Αναφερόμαστε σε εντολή στην κάλπη των εκλογών η οποία δεν τηρήθηκε επί οκταετία, δεν αναφερόμαστε σε γλυψίματα παρασκηνιακά και μυστικές συναντήσεις τα οποία διαμορφώνεται εσείς πίσω από την πλάτη των δημοτών για το προσωπικό σας όφελος.

Είναι το κοινό μυστικό της τοπικής μας κοινωνίας. Άλλοι παρείχαν ανιδιοτελώς και καθημερινά επί σειρά ετών τοπικό πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη μας, και έτεροι για μια εκδήλωση ετησίως τσέπωναν και τσεπώνουν τα χρήματα των δημοτών, και με την αρωγή Σαρδανάπαλων δήθεν αριστερών για ψηφοθηρικούς λόγους ! ( Βλέπε ποιοι διατελούσαν στο ΚΑΠΠΑ.)

Μαζευτείτε δεν σας παίρνει άλλο για ΑΠΑΤΕΣ και ΨΕΜΑΤΑ. 


Αυτό που βλέπετε πιο πάνω και αρκετοί για ειδικούς λόγους αναφέρουν ως ‘’πειρατικό‘’ είχε καταθέσει τον πιο πλήρη φάκελλο αδειοδοτήσεως, ενώ αυταπόδεικτα πειρατές των θεσμών είναι οι ίδιοι. Θα αναφέρουν έστω μια φορά στους συμπολίτες μας πόσα έκαναν ταμείο διοχετεύοντας ό,τι εξυπηρετεί το προσωπικό τους συμφέρον;

Δεν είναι του δικού μου ήθους , παιδείας , και αναστήματος να αξιώνω ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις ( Διαπιστώσατε όσα έκαναν και κάνουν όσοι και όσες παρουσιάστηκαν ως ‘’ανατροπείς‘’ και αριστερά , η μήπως χάσατε επεισόδια με τον δήμαρχο που τον είχαν μάθει να σέβεται το δίκαιο ;)

Όπως διαπιστώνω προσωπικά την κατάλυση της τοπικής δημοκρατίας για προσωπικά πολιτικοοικονομικά οφέλη, παράλληλα με εμένα  διαπιστώνουν και σειρά έτερων συμπολιτών μας τα ισχύοντα. Αν υπήρχαν άξιοι εκπρόσωποι της τοπικής μας κοινωνίας θα τηρούσαν την εντολή των ψηφοφόρων.

Όταν εμένα μου παρουσιάζουν ως έργο σήμερα κάτι που έχει κοστίσει πέραν των 10.000.000 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο δήμος της Γλυφάδας επί της ουσίας δεν θα έχει κάποιο ουσιαστικό όφελος , και στον αντίποδα συνολικά , όλα τα κόμματα του δήμου έχουν υπονομεύσει την εντολή χιλιάδων Γλυφαδιωτών για κάτι υπαρκτό επί δεκαετίες στη πόλη μας , αυτοί δεν είναι εκπρόσωποι του δήμου Γλυφάδας , είναι άτομα τα οποία έχουν καταλύσει τους θεσμούς μοιράζοντας χρήματα του κοινωνικού συνόλου επιλεκτικά για ψηφοθηρικούς λόγους.

Όσοι/ες επί δεκαετίες σύννομων ενεργειών, αιτήσεων , επιτροπών κατοίκων , εντολής στη κάλπη , κ.α., υπονόμευσαν το δικό μας τοπικό στην Γλυφάδα και συνεχίζουν δεν είναι κάν Γλυφαδιώτες , δεν είναι ούτε Έλληνες είναι εγκληματικά φερόμενοι. 

Ας εξετάσουμε από κοινού κάποια στιγμή σε ποια θέση βρίσκονται όσοι/ες λαμβάνουν ετησίως από τον Δήμο Γλυφάδας και σε ποια θέση βρισκόμαστε εμείς έπειτα από τις ποταπές ενέργειες, διώξεων - κατασχέσεων , παρανομιών σε σύννομες αιτήσεις , αδιαφορία έπειτα από τις επιτροπές κατοίκων και ψηφίσματα στον δήμο γλυφάδας, αιτήσεις, μελέτες, διακρίσεις , εξαιρέσεις , μηνύσεις, κατευθυνόμενη δικαιοσύνη, κ.α ; ( Κάνεις ότι δεν τα γνωρίζεις ; Κάνε ότι δεν γνωρίζεις και όσα έκανες ο ίδιος/ια στην υπόθεση των οικοπέδων και ποια ήταν η απόφαση. )

Κατάλυση θεσμών και δημοκρατίας

Ειδικότερα, η επαίσχυντη ενέργεια από τη πλευρά  αριστερών ? , οι οποίοι/ες προέβησαν ακόμα και σε πλαστογραφία της εντολής χιλιάδων συμπολιτών μας ώστε να μην δικαιωθώ/δικαιωθούμε, αφαιρώντας μετεκλογικά από το πρόγραμμά τους όσα ψήφισαν χιλιάδες Γλυφαδιωτών, θα μείνει στην τοπική Ιστορία ως σημείο αναφοράς υποψηφίων κάπηλων και όχι κομμάτων. 

Κάθε τέσσερα χρόνια θεσμικό πλιάτσικο βαφτισμένο δημοκρατικές εκλογές και έπειτα των εκλογών η επόμενη προβοκάτσια

Εκτός από τις διακρίσεις τις οποίες έκαναν σε συμπολίτες μας, και σε εμένα προσωπικά οι αριστεροί ?κατά παράβαση του καταστατικού τους, εξαιρώντας μας από τις εκλογές στον ίδιο μας το τόπο, (ενώ όλοι αυτοί είναι ξενόφερτοι/ες), αφαίρεσαν από το προεκλογικό πρόγραμμα όσα είχαμε ψηφίσει χιλιάδες δημότων

Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ζιμπάμπουε σήμερα. Είναι ξεκάθαρο ποιος επέδρασε - έδρασε ώστε να προκύψει ακόμα και πλαστογραφία και παραποίηση της ιστορίας. ( Αυτό που έγινε ως μη γενόμενο στη συνέχεια !) Είναι πολλά τα λεφτά Άρη ! 

Οι κομματικοί υποψήφιοι της ''αριστεράς'' στο ΚΑΠΠΑ

Θα συνταχτείτε για πολλοστή φορά με γνώμονα την παραποίηση της ιστορίας και την φυσική εξόντωση των δημοτών ;Ειδικά οι Σαρδανάπαλοι Συριζαίοι στο ΚΑΠΠΑ τι ενέκριναν επί σειρά ετών ; Το ''μπούκωμα'' ετησίως , κάθε χρόνο στα ίδια άτομα ; Εννοώ όσους μπούκωνε ο Λανδράκης, ο Θεοδωρόπουλος, ο Κόκκορης, κ.α μέχρι τον Παπανικολάου ; Όλοι αυτοί ''αριστεροί'' και ''υποστηρικτές'' του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ? Όσοι ανιδιοτελώς πρόσφεραν ψυχαγωγία και τοπικό πολιτισμό δεν είναι ; Αυτοί που δεχόντουσαν επι δεκαετίες διώξεις - κατασχέσεις και μηνύσεις δεν είναι ; Κάνετε ότι δεν γνωρίζεται όσα ισχύουν με την δήθεν κοινωνική παρέμβαση ΚΑΠΠΑ, η μήπως αγνοείται τα πεπραγμένα των Συριζαίων ;

Τα αστικά κόμματα στο τόπο μας

Μπορείς, αν και δύσκολα να δεχθείς ό,τι για το προσωπικό τους συμφέρον υπονόμευσαν καταστατικό και δημοκρατία , δεδομένου ότι εξέλεγησαν αυτά τα άτομα , έπειτα των ενεργειών τους , ούτε εκπροσώπηση όσων ψήφισαν οι δημότες δεν μπορούσαν να παρέχουν και εμμένουν να θέτουν υποψηφιότητα ;

Τουλάχιστον εγώ έτσι κρίνω τους άλλους, όπως έκρινα Σφακιανάκη , Κόκκορη , ΛΑΕ - ΣΥΡΙΖΑ , ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, κ.α. έπειτα από σύννομες ενέργειες.

Το μοντελάκι των ''δικών μας'' και των γνωριζόντων είναι υποδεέστερο τεταρτοτριτοκοσμικής χώρας

Όσοι/ες ανήκετε στις νέες γενιές προσπαθήστε να μην αναπαράξετε όσα βλέπετε από τις προηγούμενες γενιές, διότι είναι βέβαιο, βλέποντας όσα ισχύουν σε προηγμένες χώρες δεν υπάρχει προηγούμενο όσων ισχύουν στον Δήμο Γλυφάδας και εν γένει στη χώρα μας. Ειδικά στον δήμο Γλυφάδας ισχύει ακόμα και σήμερα το ''ότι δηλώσεις είσαι'' ! Ούτε στο τελευταίο χωριό προηγμένης χώρας δεν ισχύουν αυτά τα φαινόμενα.

Οι ικανοί , πέραν των 20.000.000 εκατομμυρίων Ελλήνων, βρίσκονται σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Οι άχρηστοι ανακυκλώνουν την φαυλότητά τους στο εσωτερικό της χώρας μας. Εγώ αναγνωρίζω ως ικανούς όσους εγκατέλειψαν αυτή τη χώρα διαπιστώνοντας την φαιδρότητα σε όλο της το μεγαλείο και πλέον βιώνουν πραγματικό πολιτισμό και αξιοκρατία και όσους/ες παράγουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Οτιδήποτε Ελληνικό.

Ρίξε και μια ματιά στο πρώτο μόνο βίντεο στο ''MUSIC'' ώστε να έχεις συνοπτικά την εικόνα του Νεοέλληνα ο οποίος μόνο ΕΛΛΗΝ δεν είναι

Πουλάκι ξένοΠουλί χαμένο και σιχαμένοΜου τρώει τα σπλάχνα ( Αρχικά έτσι ήταν ο στίχος και κόπηκε )
Σε ένα δεύτερο επίπεδο, το πουλάκι ξένο αφορά την ελληνική μετανάστευση, ( την ξενιτιά) και άλλωστε γι' αυτό αφαιρέθηκε το σιχαμένο.

Έλληνας νεοέλληναςΜαράθηκε η λουλουδιασμένη ιτιάΚαι ψήλωσε η κοντούλα λεμονιά ( Το πιάνεις το νόημα του στίχου και της αναξιοκρατίας που υφίσταται στο τόπο μας ;) 

Η πρώτη υπερδύναμη του πλανήτη τσιράκι και ουραγός των άλλων ! Ποιοι είναι οι άλλοι ? Οι ξένοι, το πουλάκι ξένο.  Το ''ξένο πουλάκι'' το οποίο ψηφίζουν για κανένα ρουσφετάκι και οι δήθεν Γλυφαδιώτες ώστε να κατατρώνε από κοινού την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και τον αυτόχθονα. Τέτοιοι κομπλεξικοί/ες  είναι , και άλλωστε οι ίδιοι/ες αποκαλούσαν τους δικούς τους - τους παραταξιακούς τους - φίδια !

Μέσα σε αυτές τις λίγες λέξεις γνωρίζεται πόσα περικλείονται τα οποία αφορούν τη χώρα των νεοελλήνων υποκριτών και υπονομευτών χωρίς επίπεδο αρχών ;Εκτός αν λογίζεται επίπεδο αρχών η υποκρισία , η πλαστογραφία και η υπονόμευση στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ όταν οι ίδιοι αδυνατούν να παράξουν έστω και μια καρφίτσα ! 

Προσωπικά δεν ξεχνώ και όσα ''παίχτηκαν'' κατά της κ. Λυγνού από την προοδευτική αριστερά της Γλυφάδας, διότι ήταν εργοστασιάρχης, αν και στη Λυγνού δεν οφείλω τίποτα και ουδέποτε με υποστήριξε. Αντιθέτως, υποστήριξε αρκετούς Συριζαίους και ενδεχομένως μπορεί να αγνοεί τον πραγματικό χαρακτήρα ορισμένων ατόμων που άλλα δείχνουν, άλλα μεθοδεύουν, και άλλα πράττουν. Ειδικά ένα άτομο από δαύτους είναι πραγματικά επικίνδυνο, γιατί παίζει σε πολλά ταμπλό παράλληλα και χάνει τον αξιακό γνώμονα.

Απ΄όσο θυμάμαι και θυμάστε όσα χρόνια διατελούσε η κ.Παπάζογλου , παράλληλα όλων των υπολοίπων στο ΚΑΠΠΑ, μοιράζοντας κάθε χρόνο επιλεκτικά στα ίδια άτομα τα χρήματα όλων των δημοτών, προσωπικά δεν την υπονόμευσα. Εκτός αν υπάρχει έστω και ένας να επικαλεστεί το αντίθετο.

Η χώρα μας σήμερα θα διέθετε 30.000.000 εκατομμύρια πληθυσμού, εσείς πόσα γνωρίζεται να διαθέτει και ποιοι είναι οι λόγοι ; 

Όταν η Ελλάδα διέθετε 8 εκ. εκατομμύρια πληθυσμού η Τουρκία διέθετε περίπου 40 εκ. , σήμερα η χώρα μας διαθέτει δέκα εκ. και η Τουρκία εκατό εκατομμύρια ! Και έπειτα σας βάζουν στο φαύλο κύκλο των εξοπλιστικών, και των δισεκατομμυρίων ευρώ, τα οποία αντί να γίνονται ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, γίνονται τόνοι σιδερικών και έπειτα από δεκαετίες αποσύρονται για νέες πιστώσεις δισεκατομμυρίων ! Αυτό ως πολιτική αναπαραγώμενη μακροπρόθεσμα αντί να δημιουργεί ανάπτυξη δημιουργεί Εθνική ζημία και όφελος του πωλητή εξοπλισμών. Αυτός και η χώρα του αναπτύσσονται.

ΥΓ: Στον Κούτσωνα στον οποίο λίπη η κ. Παπάζογλου , καθώς και σε όσους/ες ακόμα λίπη , καλοφάγωτα τα προϊόντα εγκλήματος , σας συμβουλεύω όμως να τρώτε πιο υγιεινά χωρίς λιπαρά. 

- Οι μετέχοντες στα κοινά του δήμου γλυφάδας, δεν λέτε πάλι καλά σύμφωνα των επιλογών σας να βραβεύεται ως εκδότη τον ανορθόγραφο που δεν είμαι ο Κανάκης ;Έχετε υπόψιν σας, αν ήμουν άλλος με άλλη παιδεία τι βίντεο σατιρικό γίνετε το παραπάνω ? Λίπη από την κοινωνία, λίπη από τον ιστορικό σύλλογο , διαφήμιση απορρυπαντικού γίνεται , επίσης , διαφήμιση κέντρου αδυνατίσματος κάλλιστα γίνεται !

- Σε όσους λείπει πραγματικά αιωνία της η μνήμη, όμως στην δική μας δεν πρόκειται να μείνει, και αν μη τι άλλο γνωρίζουν αρκετοί/ες ό,τι την αλήθεια εδώ δεν την παζαρεύουμε ούτε την ξεπουλάμε. ( Δεν ακολουθούμε το γνωστό νεοελληνικό σύστημα, άλλα λέμε δημόσια για τους τύπους , άλλα κάνουμε πίσω από τη πλάτη των υπολοίπων. ) Είναι γνωστοί οι μουλωχτοί/ες καθώς και όσα αποκομίζουν από τον Δήμο Γλυφάδας έπειτα από μυστικές συναλλαγές.

- Βελτιώσαμε την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής και η πόλη μας βρήκε την ευημερία που μας ανέφερε το 2014 για ψηφουλάκια και θέσεις η κ. Παπάζογλου ;Μήπως διατελούν στην επιτροπή ''Ποιότητας ζωής'' και στο ''ΚΑΠΠΑ'' άτομα τα οποία όσα χρόνια βρίσκονται αιρετοί του δήμου Γλυφάδας δεν γνωρίζουμε ούτε μια ενέργειά τους υπέρ του δήμου, δημοτών ;Ακόμα και οι αποφάσεις που αφορούν τις επιτροπές ελέγχονται εξ' ολοκληρου από τον ''γαλάζιο'' δήμαρχο ο οποίος επιλέγει τι θα γίνει η δεν θα γίνει. Προσωπικά δεν κινούμε στα μουλωχτά όπως χιλιάδες έτεροι, δημόσια γράφω δεχόμενος μηνύσεις, ενώ οι έτεροι τα χρήματα όλων των δημοτών. Και παλιότερα, επί δεκαετίες, δημόσια λειτουργούσα ραδιοφωνικά δεχόμενος τις διώξεις - κατασχέσεις από τις κλίκες των συστημικών ληστοσυμμοριτών , ενώ οι έτεροι έτρωγαν τα εκατομμύρια των δημοτών ''αναπαλαιώνοντας'' το παλιό δημαρχείο το οποίο παρέμενε ερείπιο μέχρι πρόσφατα που το έφτιαξε με δικά του χρήματα ο Μαρτίνος ώστε να καλύψει τις πομπές των ληστών των αστικών πολιτικών κόμματων - παρατάξεων ! Προφανώς ο Γ. Παπανικολάου έχει ''κενά μνήμης'' και ξέχασε ότι προεκλογικά χρησιμοποιούσε δικές μου δημόσιες φράσεις ώστε να πάρει ψήφους και να εκλεγεί δήμαρχος. Γνωρίζουν καλά οι μετέχοντες στον δήμο το ''ουραγός'' και πως ένας πλούσιος δήμος είχε μείνει και μένει ακόμα και σήμερα ουραγός σε αρκετούς τομείς. Τις ψήφους μοιράζοντας τα χρήματα όλων των δημοτών επί οκτώ χρόνια τις έχετε εξασφαλισμένες γιατί παραμένει ο δήμος ουραγός ; Είναι δίκαιο ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο τραγικός τοπικός ''εκδότης'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">