ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Παράπλευρη απώλεια το θύμα


Νέα Ιωνία, πυροβολισμοί

Προχωρά η έρευνα των Αρχών για τη δολοφονία άνδρα σε καφετέρια, στη συμβολή των οδών Ρόδων και Κασταμονής, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, πρόκειται για παράπλευρη απώλεια κι αυτό γιατί το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε εντός του καταστήματος μεταξύ μιας παρέας επτά ατόμων, τα οποία δεν είχαν σχέση με το θύμα.

Συγκεκριμένα, τέσσερα άτομα, πιθανότατα αλβανικής καταγωγής, κάθονταν τη νύχτα σε καφετέρια, όταν τους προσέγγισαν ακόμα τρία άτομα. Όλοι τους κάθισαν σε έναν πιο πριβέ χώρο και λίγο αργότερα ξεκίνησε διαπληκτισμός.

Τότε ένα από τα άτομα αυτά σηκώθηκε και πυροβόλησε εννέα φορές με αποτέλεσμα οι σφαίρες να πλήξουν ομοεθνή τους, ο οποίος, όμως, δεν είχε σχέση με την παρέα και βρισκόταν σε άλλο σημείο του καταστήματος. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το προσωπικό του οποίου παρέλαβε εν ζωή τον 35χρονο. Ο ίδιος όμως εξέπνευσε λίγο αργότερα καθώς είχε χάσει πολύ αίμα.

Οι Αρχές δηλώνουν αισιόδοξες ότι θα ταυτοποιηθούν οι δράστες, καθώς έχουν συλλέξει πολλά στοιχεία. Άλλωστε, κάποιοι από τους εμπλεκόμενους άφησαν τα αυτοκίνητά τους έξω από την καφετέρια μετά το αιματηρό επεισόδιο.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/3DEbNVl
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Παράπλευρη απώλεια το θύμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">