ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπόθεση παιδιών Πάτρα: Δεν αντιμετώπιζε κάποιο παθολογικό πρόβλημα η 9χρονη κατέθεσε παιδίατρος του «Καραμανδάνειου»


Συνεχίζουν τις καταθέσεις τους σήμερα Δευτέρα 6 Μαρτίου, στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο, οι γιατροί και νοσηλευτές από το «Καραμανδάνειο Νοσοκομείο» Πατρών, για την κατάσταση του 9χρονου κοριτσιού όταν εισήχθη με – αναφερόμενους από την μητέρα-  σπασμούς, τον Απρίλιο του 2021.

Από τις μέχρι τώρα καταθέσεις, ωστόσο δεν έχει προκύψει ότι το παιδί αντιμετώπιζε κάποιο παθολογικό πρόβλημα υγείας.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές σημειώνουν ότι είχαν ακολουθήσει όλο το προβλεπόμενο πρωτόκολλο, είχαν γίνει όλες προβλεπόμενες εξετάσεις χωρίς να προκύπτει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Στην κατάθεσή της η κα Στογιαννίδου, ειδικευόμενη παιδίατρος ανέφερε ότι η 9χρονη υποβλήθηκε σε όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις, οι οποίες δεν έξειξαν να υπάρχουν κάποιο παθολογικό αίτιο και συμπλήρωσε πως είναι ανεξήγητη η καρδιολογική προσβολή. Δεν υπήρξε καμία τέτοια ένδειξη σημείωσε η γιατρός.

Η κα Στογιαννίδου ρωτήθηκε από την έδρα για το πώς τους ενημέρωσε η μητέρα της 9χρονης.

Λίγο πριν την έναρξη της σημερινής διαδικασίας, ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης σε δηλώσεις του είπε ότι υπάρχουν ενστάσεις για την προηγούμενη κατάθεση του προηγούμενου μάρτυρα, του κ. Φίλια γιατρού στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου κατά τη γνώμη του κ. Κούγια είπε ψέματα. Επίσης, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι οι γιατροί αντιμετωπίζουν συντεχνιακά την όλη διαδικασία και τις καταθέσεις τους, αλλά αυτό το θέμα θα συζητηθεί μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Ρεπορτάζ: Ηλίας Κούκος

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/SUhdo2J
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπόθεση παιδιών Πάτρα: Δεν αντιμετώπιζε κάποιο παθολογικό πρόβλημα η 9χρονη κατέθεσε παιδίατρος του «Καραμανδάνειου» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">