ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ξεπουλάνε ακόμα και το νερό !



Με αυτούς που κυβερνούν τη χώρα μας δικαιολογημένα οι πολίτες ''έχουν χάσει τη μπάλα'' διότι όλα στρέφονται κατά της κοινωνίας , αν και ομολογουμένως οι κυβερνώντες επικαλούνται το αντίθετο.

Η ιδιωτικοποίηση του νερού πρέπει να αποτραπεί. Οι κυβερνώντες ψήφισαν μόνοι τους την ιδιωτικοποίηση του νερού ενώ λογικά έπρεπε να ιδιωτικοποιήσουν το κόμμα τους , άρα να αποχωρήσουν από την διακυβέρνηση της χώρας και να ανοίξουν ομίλους ιδιωτικών επιχειρήσεων. Τι δουλειά έχουν αυτοί στο κράτος ?

Στα σόσιαλ αναφέρουν: ''Να μην το ξεχάσετε ποτέ. Αυτοί οι 156, βουλευτές της ΝΔ, με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ξεπούλησαν το πιο πολύτιμο αγαθό στην ιστορία του ανθρώπινου είδους. Το νερό.''

Ανοίγει ο δρόμος για την ανάπτυξη ιδιωτικής κερδοσκοπικής δραστηριότητας στον τομέα του νερού, γεγονός που θα οδηγήσει σε μεγάλες αυξήσεις στα τιμολόγια και σε σοβαρή επιβάρυνση των πολιτών.

Ο αρμόδιος υπουργός επανέλαβε σθεναρά πως δεν υπάρχει καμία διάθεση ιδιωτικοποίησης από την πλευρά της κυβέρνησης, παραπέμποντας σχετικά στα άρθρα 1 και 3 του νομοσχεδίου καθώς και στο πρώτο άρθρο της αιτιολογικής έκθεσης - υποστήριξε μάλιστα πως για πρώτη φορά θωρακίζεται ο δημόσιος χαρακτήρας της παροχής ύδρευσης στη χώρα !

Ενώ οι περισσότεροι Ελληνες πενθούν για τον άδικο θάνατο στα Τέμπη η Νέα Δημοκρατία πέρασε νύχτα την ιδιωτικοποίηση του νερού, και ενώ είναι γνωστό ότι όπου ιδιωτικοποιείται το νερό η τιμή του υπερδιπλασιάζεται.

Σας έχουν περάσει για άσχετους και σας ταίζουν κουτόχορτο 

Αν λειτουργούσε  τηλεδιοίκηση που δεν λειτουργεί, θα άναβε αυτόματα κόκκινο φωτόσημο , θα σταματούσε τα δύο τρένα, θα υπήρχε μία απόσταση ασφαλείας και έτσι θα αποφευγόταν η σύγκρουση καθώς και οι δύο αμαξοστοιχίες θα σταματούσαν.

Όπως αναφέρουν στα σόσιαλ: Τέτοιο σκύλεμα νεκρών, τέτοια ξετσιπωσιά δεν έχει ξαναγίνει. Τους κάηκε το σύστημα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα το 2019, δεν το έφτιαξαν, διόρισαν κομματόσκυλο σταθμάρχη, έστειλαν 57 ανθρώπους στον θάνατο και κάνουν προπαγάνδα με την κονσόλα που βλέπει 5 χιλιόμετρα. 3,5 απο τη μία και 1,5 από την άλλη, και πάντως όχι τα Τέμπη.

Τηλεδιοίκηση 

Τηλεδιοίκηση ορίζεται ό,τι σχετίζεται με χειρισμό εξ αποστάσεως και ξεκινάει από τον τοπικό πίνακα αυτόματης χάραξης, συνεχίζει με τα φωτόσημα και καταλήγει στον κεντρικό πίνακα όπου μιλάμε πλέον για Κέντρο Ελέγχου Τηλεδιοίκησης το οποίο έχει ακτίνα δεκάδες η εκατοντάδες χιλιόμετρα.


Όταν οι πολιτικοί μας αναφέρουν τις π@π@ριές για το GSM-R, από το δικό μου μετερίζι σας έχω περάσει επανειλημμένα ότι με δέκα ευρώ σήμερα μπορείς να αποκτήσεις μια πλακέτα η οποία διαθέτει, GSM, SMS, GPS, GPRS, HTTP, MQTT, το οποίο σημαίνει για όποιον έχει βασικές γνώσεις ό,τι, εκτός του  γνωστού δικτύου GSM που αναφέρουν πολιτικοί και ο ΟΣΕ , υπάρχει παράλληλα δορυφορικό GPS , GPRS για μετάδοση πακέτων δεδομένων , HTTP για σύνδεση στο δίκτυο,  καθώς επίσης , και  MQTT  πρωτόκολλο ανταλλαγής μηνυμάτων IoT (Internet of Things).

Εννοούμε ότι πολλές φορές πληρώνουμε πακτωλό εκατομμυρίων για δύσχρηστες και ΠΑΛΙΕΣ - ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ Τεχνολογίες, ενώ με λίγα χρήματα μπορείς να διαθέτεις ανώτερα συστήματα όσων έχουν θεσπιστεί σε επίπεδο χωρών και Ε.Ε, (και στη δική μας χώρα συνήθως δεν ισχύουν ούτε και αυτά.) 


GSM-R VS LTE-R ?

Τα συστήματα τηλεδιοίκησης του ΟΣΕ, και γενικά των τρένων, δεν έχουν δορυφόρους είναι επίγεια δίκτυα GSM τηλεφωνίας, ενώ παράλληλα οι εργαζόμενοι έχουν και τoυς γνωστούς πομποδέκτες VHF - UHF που έχουν γίνει η πανάκεια των υπηρεσιών του δημοσίου και των δήμων. Ετεροχρονισμένα ανακάλυψαν το φεγγάρι ! 

Προσωπικά θεωρώ ανώτερο σύστημα το LTE-R διότι το GSM-R περιορίζεται μέχρι και το 4G. Υπάρχει ανώτερο επίπεδο. 

Όταν οι Κορεάτες - Samsung , Hyundai  κ.α - έχουν επενδύσει στο LTE-R στη χώρα τους δεν πρόκειται για ηλιθίους. 

Εμείς βρισκόμαστε λόγω αστικών πολιτικών κομμάτων καθυστερημένοι ως χώρα τεχνολογικά, και με ένα κόμμα, ΝΔ , το οποίο ξεπουλά τα πάντα όλα. Τα ξεπουλούν και οι Κορεάτες, οι Ιάπωνες , οι Κινέζοι , οι Άραβες ? Δεν πάτε στον αγύριστο όσοι/ες ψηφίζεται το ξεπούλημα της Ελλάδας. 

Ορισμένοι από τους προαναφερόμενους έχουν αγοράσει την μισή Ελλάδα, ενώ δεν ισχύει αντιστοιχία στη δική τους χώρα. Οι έλληνες έχουν αγοράσει την μισή Κορέα, Κίνα, Αραβία? Η Κίνα ξεπουλά τα λιμάνια της ;H Ιαπωνία ;


Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: ΑΙ στο ΔΙΑ πρωί πρωί που γίνατε όλοι ειδικοί, και κυρίως όσοι/ες ξεπουλάτε την Ελλάδα. Όσοι/ες τα ξεπουλούν όλα δεν διαφέρουν και πολύ από τις εταίρες. Προσωπικά θεωρώ ότι κάλιστα μπορούσαν αντί της πολιτικής να έχουν οίκο ανοχής.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ξεπουλάνε ακόμα και το νερό ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">