ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κράτος Τσίρκο


Διαχρονικά είχα μια αντίθεση με το Τσίρκο δεδομένου ό,τι γνώριζα τον βασανισμό των ζώων τα οποία χρησιμοποιούσαν στις παραστάσεις τους, όμως, το Τσίρκο νεοελληνικό Κράτος υπερβαίνει όσα ίσχυαν με τους βασανισμούς των ζώων διότι αυτό δολοφονεί πολίτες.

Είναι σαφές ό,τι οι κυβερνώντες , και ειδικότερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο υπουργός μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, γνώριζαν τις ελλείψεις και τις παραλείψεις στον ΟΣΕ. 


Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη 

Στο μνημόσυνο όπως βλέπεται εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο Π. Κουρουμπλής , την δικαιοσύνη ο Ισίδωρος Ντογιάκος , ενώ συμμετέχει ο πρωθυπουργός , ο Περιφερειάρχης Αττικής,  σειρά υπουργών , αν και ομολογουμένως απουσιάζει, η δεν φαίνεται στις κάμερες, τόσο ο Άδωνις (ο οποίος συστηματικά ψεύδεται στα παραρτήματα κανάλια της ΝΔ ό,τι υπήρχε τηλεδιοίκηση που λειτουργούσε ), όπως και ο Κώστας Καραμανλής.

Η ανυπαρξία δικαιοσύνης 

Έπειτα από την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη ποια δικαιοσύνη επενέβη ώστε να διερευνηθούν τα αίτια και να μην αφήσουν τον χρόνο να αποκρύψουν στοιχεία ;


Ο τελετάρχης πρωθυπουργός – Είχαν στήσει φιέστα  για την ανύπαρκτη τηλεδιοίκηση στα τρένα

Άλλη μια επικοινωνιακή προεκλογική φιέστα θα βλέπατε αν δεν συνέβαινε η ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη – από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επρόκειτο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε  από το Μέγαρο Μαξίμου, να επισκεφθεί το Κέντρο τηλεδιοίκησης - σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος.

Ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενηδούνιας ανέβασε στα σόσιαλ μία φωτογραφία από τις προετοιμασίες για τη φιέστα που ετοιμαζόταν, η οποία φυσικά έπειτα από την τραγωδία με δεκάδες νεκρούς ματαιώθηκε.

«Δεν λειτουργεί τίποτα, γίνονται όλα χειροκίνητα»

Ο Κώστας Γενηδούνιας  λίγες ώρες  μετά την τραγωδία, είπε ότι όλα γίνονται χειροκίνητα. «Δεν λειτουργεί τίποτα, γίνονται όλα χειροκίνητα, είμαστε στο manual και σε όλο τον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Ούτε τα φωτοσήματα λειτουργούν. Αν λειτουργούσαν οι μηχανοδηγοί θα έβλεπαν τα κόκκινα σήματα και θα σταματούσαν εγκαίρως.

Η φερόμενη τηλεδιοίκηση είναι ανύπαρκτη !


Σημειωτέων ό,τι ο Κώστας Καραμανλής θέτει εκ νέου υποψηφιότητα έπειτα από την κατακόμβη νεκρών και αγνοούμενων.

Έπειτα από τέσσερις δεκαετίες διώξεων - κατασχέσεων σε βάρος μου , (του πρωτεργάτη των ερτζιανών FM κυμάτων), πραγματικά ντρέπομαι για λογαριασμό των αστικών πολιτικών κομμάτων εξουσίας - πολιτικών, για την φερόμενη δικαιοσύνη της χώρας μας, καθώς και για όσους συμμετέχουν στο Κράτος Τσίρκο χωρίς διάθεση επανεκκίνησης και αναδιοργάνωσης.

Με δοκιμασμένο υλικό πάντα το ίδιο αποτέλεσμα θα προκύπτει.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Όπως έχετε διαβάσει σε σειρά άλλων αναρτήσεων ''πρέπει να ντρέπεται ουσιαστικά η νεοελληνική κοινωνία στο σύνολό της για όσα κάκκιστα ισχύουν στη χώρα μας'' και κάθε ένας μεμονωμένα που θεωρεί τον εαυτό του κάτι καλύτερο έναντι των προαναφερόμενων. Όπως έλεγα πριν από δεκαετίες που δεχόμουν σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων, ενώ η κοινωνία κουκούλωνε και αγκάλιαζε τα ολιγαρχικά διαπλεκόμενα, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά ! Ακόμα και σήμερα σας δουλεύουν συνολικά '' ψιλό γαζί '' από τα ολιγαρχικά κάναλα - ομίλους ενώ εσείς ακολουθείτε τα ίδια αστικά κόμματα !

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κράτος Τσίρκο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">