ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σε λάθος μεριά της Γλυφάδας πήγες σύντεκνε Καλογεράκη !

 


Σε λάθος μεριά της Γλυφάδας πήγες ''σύντεκνε'' Καλογεράκη ! Όπως είδα 
σήμερα σε ένα βίντεο του Ιωσήφ Παπαδόπουλου ο ''τρελλός'' επιστήμονας της Κρήτης επισκέφτηκε την 25η Μαρτίου την πόλη μας, όμως όπως είδα πήγε σε λάθος μεριά.

Κανονικά Μ. Καλογεράκη έπρεπε να πάς κάτω από την πιάτσα των ταξί στην προνομιακή καφετέρεια που βρίσκεται εντός της πλατείας , διότι στη πόλη μας υπάρχουν και οι προνομιούχοι , και να ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη αν ο γαμπρός του λέγεται Στράτος.

Στη συνέχεια αν τύχει και δεις αυτόν τον Στράτο , έτερο προνομιούχο και συνιδιοκτήτη με έτερους εκμετάλλευσης των δημοτικών πλατειών της Γλυφάδας, να τον ρωτήσεις, πρώτον, μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα έφτιαξε ο ίδιος μια πολυκατοικία , δεύτερον ,  που οφείλετε , και τρίτον , πόσα χρήματα έβγαζαν μηνιαίως οι συνιδιοτήτες με τις πολιτικές άκρες εκμετάλλευσης δημοτικών πλατειών της Γλυφάδας, την ίδια χρονική περίοδο που ο υποφαινόμενος δεχόταν σειρά διώξεων - κατασχέσεων διότι οι απατεώνες των αστικών πολιτικών κομμάτων του είχαν αποστερήσει μια άδεια λειτουργίας Ραδιοφωνικού σταθμού έπειτα από κατάθεση φάκελου αδειοδοτήσεως στο υπουργείο.

Ακόμα και επί χούντας ίσχυαν ανώτερες αρχές και αξίες !

Εννοώ ότι ακόμα και οι Χουντικοί είχαν ανώτερες αξίες έναντι των φερόμενων δημοκρατικών κυβερνήσεων και πολιτικών που ακολούθησαν έπειτα την μεταπολίτευση. Επί χούντας , άδειες περίπτερων, ταξί, λαϊκών, καθώς και εκμετάλλευσης δημοτικών πλατειών παρεχόντουσαν σε άτομα με αναπηρία. Επί φερόμενης δημοκρατίας άλλαξε ο γνώμονας σε πελατειακό σύστημα ημετέρων, κολλητών, υποστηρικτών και ολιγαρχών ! 

Το θέμα είναι ότι επί μια πενταετία και ο ΣΥΡΙΖΑ που κάναμε χιλιάδες χιλιόμετρα ώστε να τον κάνουμε κυβέρνηση μας παρείχε μια κορυφαία προβοκάτσια.

Από 1987 της υποτιθέμενης ''ελεύθερης ραδιοφωνίας'', μέχρι σήμερα το 2023, οι Ελληνικές κυβερνήσεις - αστικά πολιτικά κόμματα - δεν έχουν παρέχει άδειες λειτουργίας ώστε στο Ν.Αττικής να υπηρετούνται τα αφεντικά τους πέντε ολιγάρχες, ενω ο Κούλης ακόμα και προχθές διαβάζοντας το ραβασάκι που του έδωσαν οι προιστάμενοί του μας ανέφερε ότι σε μια τετραετία έφτιαξε 400 νόμους ! 

Τους 400 νόμους ώστε να υπηρετούνται οι φυσικοί του προιστάμενοι πράγματι τους έφτιαξε, τον ένα (1) ξέχασε για πολλοστή φορά που αφορά την ραδιοφωνία, καθώς επίσης , ξέχασε ότι αναλαμβάνοντας το 2019 την διακυβέρνηση γνώριζε τις ελλείψεις στον ΟΣΕ, ο ίδιος είχε αναφέρει ότι ''αν στις υπάρχουσες γραμμές βάλουμε σύγχρονα τρένα θα εκτροχιαστούν'' και όμως επί τέσσερα χρόνια δεν έκανε το ελάχιστο βήμα αναβάθμισης και εκσυχρονισμού ώστε να καταλήξουμε σε μια δολοφονία και σαφώς όχι ανθρώπινο λάθος.  

Τέλος, δεδομένου ότι δίνουν έμφαση ακόμα και έπειτα από 70 νεκρούς στην τραγωδία των Τεμπών στα ψηφιακά τους παρεχόμενα επί τέσσερα χρόνια, ( μάλλον εννοούν τα ψηφιακά πορτοφολάκια ), προσωπικά θεωρώ ότι και ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης φέρει ουσιαστικό μερίδιο ευθύνης για την τραγωδία, διότι το εν λόγω υπουργείο ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ όφειλε να συνδράμει και να συμβάλει τις εθνικές υποδομές και έτερα Υπουργεία. Αν το συμβάν των Τεμπών γινόταν με Παππά υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής θα τον είχαν στη σέντρα ενώ τον έτερο ''γαλάζιο'' δεν τον αγγίζουν.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Οι προνομιούχοι με τις πολιτικές άκρες της Γλυφάδας με νομοθεσία όλα να κλείνουν στις 12 είχαν πάρει άδεια 24ώρου λειτουργίας. ( Ασφαλώς όσα αναφέρονται ανήκουν πλέον στο παρελθόν, όμως καταμαρτυρούν όσα εδραιώθηκαν από τα αστικά πολιτικά κόμματα - πολιτικούς στο τόπο μας. ) 

- Μη ξεχνάμε τι είχε δηλώσει ο τέως πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης για το αυθαίρετο μέγαρο που έχει στην Κρήτη, εκεί που ήταν οι χαρουπιές, λέγοντας ότι ''υφίσταται ένας γελοίος νόμος''. Οι νόμοι είναι γελοίοι για τους ιδίους, όμως οι ίδιοι τους θεσπίζουν και οι ίδιοι τους καταπατούν, ενώ πρέπει να ισχύουν για τους υπολοίπους ! 

- Το δικό τους αυθαίρετο προφανώς το νομιμοποίησαν, ενώ στον αντίποδα επί 60 χρόνια υφίστανται οι αυθαιρετούχοι της Γλυφάδας , καθώς και ο ληστεμένος των FM από τους φερόμενους ''εκπροσώπους'' μας ! Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Στον Δήμο Γλυφάδας όσους δεν έχουν προσκυνήσει την αδιαφάνεια, τα ρουσφέτια, την αναξιοκρατία, τα δύο μέτρα και σταθμά, καθώς και το πελατειακό τους σύστημα τους κατατάσσουν ως κουζουλούς ! 




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σε λάθος μεριά της Γλυφάδας πήγες σύντεκνε Καλογεράκη ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">