ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απολογείται τη Δευτέρα ο προπονητής Tάε Κβον Ντο – Κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων μαθητριών του


προπονητης, ταε κβον ντο

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών οδηγείται αύριο ο 44χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών, ο οποίος κατηγορείται ότι από το 2009 έως το 2020 βίασε 5 αθλήτριες του. Ο ίδιος ήταν γνωστός στις Αρχές για ενδο-οικογενειακή βία. Η έρευνα για τη δράση του είναι σε πλήρη εξέλιξη. Διερευνάται αν υπάρχουν και άλλα θύματα από το περιβάλλον της σχολής, ενώ στο μικροσκόπιο έχει τεθεί και το κινητό του.

Ενώπιον της 14ης τακτικής ανακρίτριας αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το πρωί ο 44χρονος δάσκαλος Tάε Κβον Ντο, ο οποίος κατηγορείται για τους βιασμούς των πέντε ανηλίκων αθλητριών του από το 2009 μέχρι το 2020, μετά τη νέα προθεσμία που ζήτησε και έλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο 44χρονος πέρασε την πόρτα του ανακριτικού γραφείου για πρώτη φορά το μεσημέρι της Τρίτης, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του στην περιοχή της Ηλιούπολης, ενώ σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Την ίδια ώρα μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του προπονητή, καθώς συγγενικά πρόσωπα της πρώην συζύγου του κάνουν λόγο για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο πρωταγωνιστεί ο 44χρονος. Πρόκειται για αλλεπάλληλες καταγγελίες της πρώην συζύγου του, η οποία φέρεται να έχει ξυλοκοπηθεί από το 2018 μέχρι το 2020 από τον 44χρονο και όπως η ίδια είχε υποστηρίξει το 2020, όταν αυτή του ζήτησε να φύγει από το σπίτι στο οποίο διέμεναν πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα ο 44χρονος, μπήκε μέσα στο σπίτι και αφού την ξυλοφόρτωσε στη συνέχεια την απείλησε με το όπλο ότι θα την σκοτώσει και εν τέλει ανέβηκε πάνω στην ταράτσα του σπιτιού και απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/R3WE2hk
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απολογείται τη Δευτέρα ο προπονητής Tάε Κβον Ντο – Κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων μαθητριών του Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">