ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δείτε τι απαντά η ΕΛΑΣ για την φονική επίθεση του γερανού της αστυνομίας ( VIDEO)


Πραγματικά είναι απίστευτο τι επιχειρούν κάθε φορά ως κυβέρνηση μέσω της αστυνομίας κατά των διαδηλωτών. Χαρακτηριστική περίπτωση η δολοφονική επίθεση αστυνομικών με τον γερανό της αστυνομίας που από θαύμα δεν υπήρξαν νεκροί.

Βλέποντας το βίντεο με την πορεία του γερανού της αστυνομίας είναι σαφές ό,τι, ενώ ξεκινά από την δεξιά λωρίδα που είναι σταθμευμένο το όχημα, άρα αν θέλει να διαφύγει μπορεί να πάει ευθεία από την δεξιά λωρίδα, στοχεύει τους διαδηλωτές και με ταχύτητα πέφτει πάνω στον κάδο στην αριστερή λωρίδα, ενώ πίσω από τον κάδο είναι σειρά διαδηλωτών.

Ξεκάθαρα ο οδηγός του γερανού της αστυνομίας στοχεύει τους διαδηλωτές, άρα πρόκειται για δολοφονική ενέργεια την οποία για πολλοστή φορά θα καλύψουν οι γνωστοί - άγνωστοι κυβερνώντες. Αυτοί που αναφέρουν δημόσια ό,τι οι μπάτσοι είναι τα αδέρφια μας. 

Στον ευτραφή υπουργό των αστυνομικών αναφέρουμε ό,τι:Οι ακροδεξιοί φασίστες μπάτσοι που στοχεύουν να κόψουν το νήμα της ζωής Ελλήνων πολιτών, και όσοι εξ'αυτών επιτίθονται αναίτια σε πολίτες δεν είναι τα δικά μας αδέρφια,  είναι τα δικά σας, είναι τα μέλη των δικών σας οικογενειών.

Δείτε το βίντεο


Είναι ξεκάθαρο ό,τι, αν ο γερανός ήταν ενός ιδιώτη διαδηλωτή και είχε πράξει μια αντίστοιχη ενέργεια κατά των ΜΑΤ σήμερα θα ήταν κατηγορούμενος για δολοφονική επίθεση κατά της ζωής των αστυνομικών.

Κάλλιστα μπορεί να ερωτηθεί ένας επαγγελματίας των οχημάτων και της κρούσης αυτών ποια ήταν η επιδίωξη του οδηγού του γερανού της αστυνομίας με το όχημα τόνων το οποίο κινείται με την ταχύτητα που είδαμε χτυπώντας τον κάδο. 

Αν ο κάδος του Δ. Αθηνών δεν ήταν πλαστικός ώστε να αποσβέσει την κρούση του οχήματος θα υπήρχαν νεκροί. Επίσης, αν ο κάδος ήταν γεμάτος με συμπαγή απορρίμματα  χωρίς να έχει  διαστολή - συστολή θα υπήρχαν  νεκροί. 

- Από απλούς κανόνες της Φυσικής γνωρίζετε κάτι, η πηγαίνατε στα γνωστά παραρτήματα ''παιδείας παραγωγής χαρτιών'' για ρουσφέτια στο δημόσιο και σταδιοδρομία στην πολιτική ? ( Γνωρίζεται ό,τι υπάρχει εφαρμογή η οποία κάνει όλες τις μετρήσεις ψηφιακά ;) Ταχύτητα, βάρος, πίεση πρόσκρουσης, ανοχή - αντοχή υλικών , κ.α.

- Τελικά πόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή για το κυβερνών κόμμα και εν γένει για τους επαγγελματίες ψεύτες της πολιτικής ζωής του τόπου μας ;Δυο μέτρα και σταθμά δεν ισχύουν σε δημοκρατικές χώρες, υπάρχουν σε ανοργάνωτα μέρη χωρίς υπόσταση κράτους. 

Την δικαιοσύνη την χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα στο τόπο μας κυβερνήσεις και κόμματα ως κλειδαρά, το έχω γράψει επανειλημμένα. Αν επιδιώκει κάποιος το δίκιο του, η ΔΙΚΑΙΟ, πρέπει να προσφύγει εκτός της Ελλάδας σε Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Τα εντός και οι εντός συνήθως εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες και συμφέροντα μακρά πέραν του δικαίου.

Προσωπικά ζω επί δεκαετίες την ''δικαιοσύνη'' των εκάστοτε κυβερνήσεων, κομμάτων, πολιτικών, και αμιγώς όσων συμμετέχουν στα ελληνικά δικαστήρια και μετεξελίσσονται σε πολιτικούς και ανώτατους πάσης φύσεως , και ενώ τα περιουσιακά τους στοιχεία διευρύνονται κάθε χρόνο η δικαιοσύνη μειούται ! 

- Τουλάχιστον σε δυο περιπτώσεις που απέστειλλα προσφυγές μου στην δικαιοσύνη και σε συγκεκριμένα υπουργεία δεν έλαβα ποτέ τον αριθμό πρωτοκόλλου ! Επίσης, αν και ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος το 2004-2005 επικοινώνησε μαζί μου τρεις φορές εγγράφως με αριθμούς πρωτοκόλλου, όταν ζήτησα πρόσφατα από το γραφείο Προέδρου της Δημοκρατίας αντίγραφα δεν μου παρασχέθηκαν. 

Ποια δικαιοσύνη υφίσταται στη χώρα μας, όταν δικαστικοί επιλέγονται για ΠτΔ και δεν παρέχουν επι ημερών τους αντίγραφα όσων υπάρχουν καταχωρημένα στα αρχεία του Προεδρικού μεγάρου ? Έκτοτε πέρασαν 20 χρόνια και δεν έχει αλλάξει το ελάχιστο στη χώρα μας ! Δεν χρειάζονται τα αντίγραφα με σημερινή ημερομηνία ;

Όσοι πολιτεύεστε κρίνεται ό,τι υφίσταται ποιότητα πολιτεύματος ?

Σε απλά Ελληνικά κουκούλωμα , μια επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και επίσης τα ίδια επί ΝΔ. Μήπως χρειάζεται να κάνουμε σύσταση κόμματος ώστε να μας δoθούν  όσα μας ανήκουν ;AI στο ΔΙΑ ολο πρωί πρωί !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δείτε τι απαντά η ΕΛΑΣ για την φονική επίθεση του γερανού της αστυνομίας ( VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">