ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο βιαστής που αναγνώρισε η 12χρονη είναι ο Φίλιππος Βρυώνης


Ο γνωστός καναλάρχης και χρηματοδότης της Νέας Δημοκρατίας που αναγνώρισε η 12χρονη είναι ο Φίλιππος Βρυώνης!

«Τον αποκαλούν και βασιλιά του τηλεμάρκετινγκ»

Η νεαρή κοπέλα κάθε μέρα που προσπαθεί να βρει πλέον την ηρεμία της αναζητά στο διαδίκτυο φωτογραφίες και πληροφορίες για όλους αυτούς που ασέλγησαν επάνω της.

Κάθε φορά που θυμάται κάτι ζητά να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Ανάμεσα σε αυτά ο καναλάρχης που αναφέραμε το όνομα του πιο πάνω «ο Καναλάρχης του τηλεμάρκετινγκ» όπως λένε τα ΜΜΕ.

Ο δικηγόρος Βασίλης Νούλεζας με σχετική ανάρτηση που έκανε και στο Facebook αλλά και σε δηλώσεις του  κατήγγειλε ότι ” Η 12 χρονη ανήλικη απο τον Κολωνό ανεγνώρισε γνωστό Καναλάρχη Αθηνών “πελάτη” ( επωνομαζόμενο βασιλιά του Telemarketing) που την βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο! Αναμένεται να γίνει δεκτό το αίτημα της να καταθέσει συμπληρωματικά στην 33η Ανακρίτρια Αθηνών που αρχικώς απορρίφθηκε ώστε να ασκηθούν νέες ποινικές διώξεις για το κακούργημα του βιασμού κατ' εξακολούθηση σε βάρος της.”

Μεταξύ των βιαστών της 12χρονης είναι και ένας κοινοβουλευτικός που έβλεπε στο βήμα αλλά έκτοτε χάθηκε, ο  οποίος συνομιλούσε με κωδικούς με τον Ηλ. Μίχο και έχουν καταγραφεί αποκωδικοποιηθεί απο την ΕΛ.ΑΣ οι χυδαίες συνομιλίες τους. Πλην όμως δεν έχουν φθάσει ακόμη στα ίχνη του πολιτικού. 

Επισήμανση του Γ.Κ: Με τα γνωστά δεδομένα της χώρας μας θα φτάσουν κάποια στιγμή στον πολιτικό βιαστή ? Αν έχουν τις φωνητικές συνομιλίες γνωρίζουν ποιος είναι. Ακόμα και χωρίς τις φωνητικές υπάρχει ''αποτύπωμα''. Δεν φτιάχνουν ένα βιντεάκι λίγων δευτερολέπτων με κάθε  κοινοβουλευτικό σε μεγένθυση 200% να το δείξουν ώστε να γίνει η αναγνώριση ;

Θα προκηρυχθούν οι εκλογές και ένας εκ των υποψηφίων θα λάβει ψήφους ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ενώ είναι βιαστής ?
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο βιαστής που αναγνώρισε η 12χρονη είναι ο Φίλιππος Βρυώνης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">