ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα:Οι 2.000 δικαιούχοι παραμένουν αδιάλειπτα ευάλωτοι ?


Είναι απορίας άξιο επί σειρά τετραετιών ο Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας να παρουσιάζει ως ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και δικαιούχους 2.000 συμπολίτες μας.

Αυτούσια το γεγονός καταμαρτυρά την φαιδρότητα και την ακαταλληλότητα των νεοδημοκρατών διοικούντων, διότι βρίσκονται στον Δήμο Γλυφάδας από το 2014, καθώς επίσης, στην διακυβέρνηση της χώρας από το 2019 έως και σήμερα.

Πως ήταν οι 300 του Λεωνίδα, είναι ιστορικά αποδεδειγμένο, έτσι παρουσιάζουν επί σειρά τετραετιών τους 2.000 χιλιάδες ! Αναφορικά με τις γαλάζιες σακούλες ουδέν σχόλιο. Θα μπορούσαν να είναι πράσινες, μαύρες, κόκκινες, είτε χρώματα τα οποία να μην παραπέμπουν σε κόμματα, όμως  . . .

Δεδομένου ότι οι δικαιούχοι ήταν 2.000 και επι διοικήσεως Κόκκορη, την περίοδο 2010 - 2014 , καθώς και εν μέσω μνημονίων και οικονομικής κατρακύλας , είναι ξεκάθαρο ότι οι κυβερνητικές πολιτικές δεν διαμορφώνουν αυταπόδεικτα ίχνος κάμψης των ανισοτήτων, άρα όσοι ψηφίζουν ΝΔ διαμορφώνουν οι ίδιοι την κοινωνική ανισότητα.

Στον αντίποδα, ώστε να μην παρουσιάζουμε την μια πλευρά του νομίσματος, οι 2.000 χιλιάδες δικαιούχοι, οι οποίοι παραμένουν διαχρονικά και αμετάβλητα 2.000 χιλιάδες !!! και προσφωνούνται ως (ευάλωτοι) είναι δημοτικό τρίκ.

Μήπως υπάρχουν ανάμεσα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες πλειάδα άτομα τα οποία διαθέτουν σημαντική ακίνητη και κινητή περιουσία καθώς επίσης και εισόδημα ;

Μήπως υπάρχουν άτομα με οικογενειακά περιουσιακά στοιχεία έξι και επτά διαμερίσματα και με εισόδημα που παρουσιάζονται ως ευάλωτοι ενώ στον αντίποδα οι υπεύθυνοι του δήμου έχουν επιδείξει ιδιαίτερη μέριμνα ώστε να αποστερούν από τους πραγματικά ευάλωτους ;

Υπάρχει αντιπολίτευση στον Δήμο της Γλυφάδας ;

Υπάρχει Δικαιοσύνη στη χώρα μας ;

Είναι γνωστό γιατί τις 2.000 χιλιάδες δικαιούχων τις έχουν εν κρυπτώ χωρίς να δημοσιοποιούνται τα ονόματά τους. Δεν γίνεται για λόγους προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων , άλλοι είναι οι λόγοι.

Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Αν παραμένουν διαχρονικά 2.000 χιλιάδες ευάλωτες οικογένειες στον Δήμο Γλυφάδας μας κυβερνούν απατεώνες.

Μήπως ορισμένους/ες ευάλωτους τους κατέστησαν ‘’ευάλωτους‘’ απατεώνες αστικών πολιτικών κομμάτων ;Ποια είναι αυτά τα κόμματα ;

Αν πράγματι υφίστανται οι 2.000 ευάλωτες οικογένειες σε αριθμό ατόμων υπερβαίνουν τις 7.000 χιλιάδες δημοτών γιατί επί σειρά τετραετιών δεν κατεβαίνουν στις εκλογές να διεκδικήσουν ισοπολιτεία και ισότητα ? 

Υφίστανται οι 2.000 χιλιάδες , η πρόκειται για δημοτικό τρίκ αλίευσης γαλάζιων ψήφων ;Αρκετοί/ες εκ των συμπολιτών μας γνωρίζουν πολλά και διάφορα ευτράπελα.

- Όσοι/ες υποκριτικά κάθε χρόνο αναφέρουν το ''ανάσταση'' είναι σαφές ότι προσβεύουν και διαμορφώνουν το αντίθετο. Το σκοτάδι της κολάσεως. Αρκεί να εξυπηρετούνται οι δικοί τους σκοποί συμφέροντος και κέρδους. 

- Που είναι το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ το οποίο ψήφισαν πέντε χιλιάδες συμπολίτες μας για ΑΛΗΘΕΙΑ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ? Ποιά ανάσταση επικαλείστε του σκότους, της αδιαφάνειας και της διαπλοκής ;Που την βλέπετε επί εννιά χρόνια την ανάσταση ;Προδοσία και ‘’Αναστάσιους‘’ βλέπετε, το προσωπικό τους όφελος επίσης, την Ανάσταση του Ανθρώπου την είδατε ;Το μέσο της ΓΛΥΦΑΔΑΣ στα ερτζιανά το βλέπετε , το ακούτε , υπάρχει ;

ΥΓ: Τα αστικά πολιτικά κόμματα στο ''Ελληνιστάν'' έχουν διαμορφώσει μια πραγματικότητα στην οποία γνωρίζουμε άτομα τα οποία έχουν μισθούς από τον δήμο , είτε το δημόσιο κ.α., λαμβάνουν κατά περίεργο τρόπο το Ε.Ε.Ε και λοιπά επιδόματα , ενώ στον αντίποδα σε πραγματικά ευάλωτους συμπολίτες μας χωρίς εισόδημα λόγω ΕΝΦΙΑ δεν παρέχονται. 

Σε ''άλλο'' μήκος κύματος 

- Όσοι από τον Δήμο Γλυφάδας διακινούν δημόσια τις προπαγάνδες που βλέπουμε δημόσια σε ''γαλάζια'' site και εφημερίδες περί ''αγάπης'' και ''ενδιαφέροντος'' εμπαίζουν την κοινωνία σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε. Κόπτονται για την γαλάζια διακυβέρνηση ως στελέχη και υποστηρικτές/ες της ΝΔ ενώ η υποχρέωσή τους είναι να διοικήσουν τον δήμο με γνώμονα το δημόσιο όφελος και την ευημερία όλων των δημοτών. Οι 2000 του παρόντος και τα ευτράπελα του ΕΝΦΙΑ δεν το αποδεικνύουν. 

- Παρέχουν σε ορισμένους/ες μια γαλάζια σακούλα και μια κούτα ? κυρίως ''γαλάζιων'' νεοφιλελέ χορηγών ενώ τους αποστέρησαν το Ε.Ε.Ε και τα επιδόματα. Τρομοκρατία κάνουν ; Είναι υποκριτικά και στημένα όλα και σε επίπεδο ''αντιπολίτευσης''. Μαζί ''παίζουν μπάλα''. Παράγκα ώστε να θεωρεί κάποιος ότι υπάρχει και αντιπολίτευση όταν οι πολιτικές τους είναι στοχευμένες , άδικες και εγκληματικές. 

- Αντιπολίτευση με ένα δελτίο τύπου αναρτημένο σε παραταξιακή σελίδα του Facebook ? Έτσι γίνετε όταν στοχευμένα εγκληματούν κατά της κοινωνίας με τις 90.000 χιλ. αντικειμενική αξία ενώ για τους ημετέρους τους έχουν άλλες πολιτικές των 200.000 χιλιάδων ;Μια επιτροπή πήγε στις υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας ώστε να διαπιστώσει τα πεπραγμένα τους ;

- Όταν από τον ΟΠΕΚΑ παραπέμπουν τους πολίτες να επισκεφτούν τον δήμο, κάτι που δεν γινόταν επί σειρά ετών κάνοντας κάποιος αίτηση, γίνετε επιλεκτική διαδικασία. ( Οι δικοί τους και οι άλλοι. ) 

- Η δημοτική αρχή υπάρχει ώστε να προωθήσει στην κυβέρνηση και να συμβάλει στην κάμψη των ανισότητων και των αδικιών σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας. Γι' αυτό υπάρχουν τα κόμματα - παρατάξεις. Αυτοί εκπροσωπούν τα συμφέροντα του κόμματός τους και οι ίδιοι μερίμνησαν ώστε να μην περάσει στο Δ/Σ το ζήτημα των αντικειμενικών ώστε να υφίστανται οι ''2.000 ευάλωτοι'' και να ασκούν πολιτική για αλίευση ψήφων. 

- Είτε λαμβάνουν μισθούς, είτε έχουν εισόδημα, είτε λαμβάνουν συντάξεις, είτε λαμβάνουν το Ε.Ε.Ε και επιδόματα, είτε χωρίς αυτά, αδιάλειπτα είναι οι 2.000 ευάλωτοι !!! Ευάλωτοι οι οποίοι ψηφίζουν στην πλειονότητά τους ΝΔ ? 

- Δεδομένου ότι το κόμμα τους είναι υπερχρεωμένο και παράλληλα μεθοδεύει τις παραγραφές χρεών όσων το υπηρετούν, ακόμα και των δισεκατομμυριούχων, αντιλαμβάνομαι πως σκέπτονται, όμως δια βίου θα μείνουν '' ευάλωτοι ''.

- Μήπως παρακολουθείται τα σόσιαλ τσιρακίων της ''γαλάζιας'' διοικήσεως ώστε να σχηματίσετε εικόνα ποιοι/ες συμμετάσχουν ;Μια ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, μια ΣΥΡΙΖΑ, μια ΛΑΕ, και αύριο ΝΔ ! Τυχαίο ? Μήπως οφείλετε στις ''γαλάζιες'' σακούλες , η μήπως στην ανυπαρξία ενεργούς και δραστικής αντιπολιτεύσεως η οποία βρίσκετε σε άλλο μήκος κύματος και ασχολείται με την καλλιτεχνία και τις εκθέσεις ενώ μας παρείχε μια κορυφαία προβοκάτσια ? 

- Τελικά στη χώρα του ‘’ότι δηλώσεις είσαι‘’ θα ισχύει εσαεί; Δεδομένου ότι η ''Βαγγέλα'' δεν έκανε πλαστογραφία , άλλοι την έκαναν στο πρόγραμμα, στην παραταξιακή σελίδα δεν υπάρχει κανείς από εμάς σε μια παράταξη που είμαστε τα ιδρυτικά της μέλη , όμως , υπάρχουν μια σειρά από φωτογραφίες που έχω βγάλει προσωπικά ο ίδιος. Μαζί με εμάς δεν αφαιρείται και τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από εμάς , καθώς και την κόκκινη σημαία στο λογότυπο της παρατάξεως διότι δεν είναι δική σας ;Την κόκκινη σημαία την τοποθέτησα ο ίδιος στο λογότυπο και είχα τους λόγους μου, και παράλληλα τμήμα του προγράμματος το οποίο παρουσιάζεται αποτελεί τις δικές μου δημόσιες ραδιοφωνικές προτάσεις. Γίνεται πλέον προσωπική υπόθεση καπηλείας ενός ατόμου, άρα δεν πρόκειται για αριστερά. ( Από την αρχή είχαμε μάτια και βλέπαμε τα ισχύοντα και που δρομολογούσαν ''την ιστορία'' )



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα:Οι 2.000 δικαιούχοι παραμένουν αδιάλειπτα ευάλωτοι ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">