ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Εξοικονομώ 2023» Κυβέρνηση και πολιτικές 800 ταχυτήτων


Δεν υπάρχει κάτοικος - δημότης/ισσα Δήμου Γλυφάδας που άκουγε ραδιόφωνο που δεν γνωρίζει ποιος ανακίνησε σε ανύποπτο χρόνο την πράσινη ενέργεια - φωτοβολταϊκά, όμως οι πολιτικές της ΝΔ είναι υποδεέστερες από το να είσαι τζογαδόρος και να παίζεις τζόγο, καθώς επίσης, περιορίζονται ηλικιακά.

Σημαντική επιδότηση προσφέρει το πρόγραμμα «Εξοικονομώ Ανακαινίζω» για ανακαίνιση σπιτιού με εργασίες που μπορεί να επιδοτηθούν με ποσά ακόμη και πάνω από 30.000 ευρώ.

Το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ - Ανακαινίζω για Νέους» προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται από τα κλιματικά δεδομένα της χώρας και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ακολουθώντας ταυτόχρονα τις επιταγές των καιρών: ανάγκες πολιτών, κλιματική αλλαγή, ψηφιοποίηση, νέες τεχνολογίες κλπ. Ταυτόχρονα εντασσόμενο στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής πολιτικής πρωτοβουλίας «Το Σπίτι μου» στοχεύει στην ενίσχυση των νέων με στόχο να τους καταστεί εφικτό να εξασφαλίσουν μία πλήρη αναβάθμιση της οικίας τους.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν φυσικά πρόσωπα που έχουν γεννηθεί από 01/01/1984 έως και 31/12/2005 με εμπράγματο δικαίωμα σε επιλέξιμη κατοικία. Το εμπράγματο δικαίωμα (πλήρης κυριότητα / επικαρπία / ψιλή κυριότητα) του αιτούντα θα πρέπει να υφίσταται κατά το έτος αναφοράς του Προγράμματος (φορολογικό έτος 2021), όπως και κατά την υποβολή της αίτησης.

Σκοτώνουν τ’ άλογα όταν γεράσουν

Το θέμα είναι ότι αυτοί που ''σκοτώνουν τ’ άλογα όταν γεράσουν'' είναι και οι ίδιοι γέροι - υπερήλικες - όμως με πληθώρα ψευδών και πλάνης έχουν πετύχει οι ίδιοι να καρπώνονται το 10.000 χίλιαρο μηνιαίως.

Μας έχει πνίξει το τσιμέντο 

Όπου κοιτάξουμε μόνο τσιμέντο - μπετόν βλέπουμε ενώ αύριο θα βλέπουμε και πολύ γυαλί να γυαλίζει !

Εμείς αντί για Φωτοβολταϊκά στη Στέγη βάζουμε γλάστρες στα παράθυρα !


Γιάννης Κουρδομένος


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Εξοικονομώ 2023» Κυβέρνηση και πολιτικές 800 ταχυτήτων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">