ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δικηγόρος καταγγέλλουσας για υπόθεση Γεωργούλη: Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις βελγικές αρχές


Αλέξης Γεωργούλης

Στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Συνδέσεις” μίλησε ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας για την υπόθεση Γεωργούλη. Ο κ. Σπήλιος Σπηλιάκος σημείωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η καταγγέλλουσα περιμένουν να δουν τις εξελίξεις και ότι κινήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα. Ανέφερε ακόμα ότι η κατάσταση της ψυχολογίας της εντολέως του δεν είναι καλή μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος και των φωτογραφιών της.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι μυστική αυτή τη στιγμή στο στάδιο που βρίσκεται στο Βέλγιο, όπως και η εντολέας μου έχει ευλαβικά τηρήσει αυτά τα τρία χρόνια τη μυστικότητα της διαδικασίας. Εμείς εμμένουμε σε αυτό” τόνισε ο κ. Σπηλιάκος.

Σε ερώτηση για το εάν η η εντολή του γνώριζε πώς θα εξελισσόταν η διαδικασία απάντησε: “Το χρονικό διάστημα προφανώς όχι. Αυτό είναι αποκλειστικά στη διακριτική ευχέρεια της Εισαγγελίας των Βρυξελλών, η οποία ενεργεί στο χρόνο που η ίδια επιλέγει. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω το χρόνο στον οποίο προέβη στο αίτημα στην Ευρωβουλή η Εισαγγελία, ούτε μπορώ να εξηγήσω και να τοποθετηθώ για ποιο λόγο αυτό δεν είχε γίνει νωρίτερα ή γιατί δεν έγινε αργότερα. Εμείς οι δικηγόροι της επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα και θα πράξουμε ανάλογα. Αυτή τη στιγμή έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις βελγικές αρχές και αναμένουμε την εξέλιξη της διαδικασίας“.

Σε άλλη ερώτηση, για το εάν η καταγγέλλουσα έχει υποβληθεί σε εξετάσεις που να αποδεικνύουν κακοποίηση, σημείωσε ότι τα απαιτούμενα αποδεικτικά μέσα έχουν προσκομιστεί αρμοδίως.

Από πλευράς του ο ευρωβουλευτής μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων του δηλώνει άγνοια για την καταγγελία εις βάρος του και αρνείται τις κατηγορίες.

«Δεν έχει κληθεί ποτέ, δεν γνωρίζουμε την δικογραφία, δεν έχουμε λάβει γνώση ακόμη της καταγγελίας που έχει γίνει, ότι μαθαίνουμε το μαθαίνουμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και γι΄αυτό το λόγο δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε σε φήμες, θα περιμένουμε να λάβουμε την δικογραφία πιθανόν την Πέμπτη, το μεσημέρι και μετά θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποια τοποθέτηση» επισημαίνει η δικηγόρος του Αλέξη Γεωργούλη, Σταματίνα Μαλλά.

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/qgrhKIi
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δικηγόρος καταγγέλλουσας για υπόθεση Γεωργούλη: Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις βελγικές αρχές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">