ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γ. Βαρουφάκης από τη Ν. Σμύρνη: Ξεκινάμε τη Συμμαχία της ελπίδας για τη νέα, μεγάλη, αγωνιστική Αριστερά


20230420203450_GPF_1317

Η πρώτη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη πραγματοποιήθηκε σήμερα (21.04.2023) στην Νέα Σμύρνη με ομιλία του επικεφαλής, Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 και επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης επισήμανε πως: «Από εδώ, από τη Νέα Σμύρνη, ξεκινήσαμε τον αγώνα μας το 2019 που ξανάβαλε το ΟΧΙ του ’15 στη Βουλή. Από εδώ σήμερα ξεκινάμε αυτή τη Συμμαχία όχι μόνο της Ρήξης αλλά και της ελπίδας, μια συμμαχία ήθους και πραγματικής συντροφικότητας. Εδώ ξεκινά η ελπίδα για τη νέα, μεγάλη, αγωνιστική Αριστερά!»

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αναφέρθηκε στα πλεονάσματα και τις επενδύσεις που προσπαθούν να μας τα παρουσιάσουν ως επιτυχίες οι κυβερνώντες. «Η Κυβέρνηση μιλά για “επενδύσεις” και “πλεονάσματα” με οργουελική διαστροφή του νοήματος των λέξεων».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε ακόμα πως οι 7+1 Τομές που έχει καταθέσει στην κοινωνία το ΜέΡΑ25 και το πρόγραμμα 100 ημερών του κόμματος φέρνει τις απαραίτητες πολιτικές που θα δώσουν ανάσα στην κοινωνία και ελπίδα στη νεολαία και υπογράμμισε πως Ρήξη σημαίνει τέλος στην ασφυξία.

Καταληκτικά, ο Γιάνης Βαρουφάκης επισήμανε πως το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη θα είναι δυνατό στην επόμενη Βουλή «για να τους χαλάσουμε τη μετεκλογική αριθμητική των συνεργασιών που ετοιμάζουν για να περάσουν το επόμενο μνημόνιο όταν σκάσει η επόμενη οικονομική κρίση, υπό την ηγεσία κάποιου αχυράνθρωπου και με τις ευλογίες της ολιγαρχίας ασχέτως του πολιτικού πρόσημου».

Ο Επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη ολοκληρώνοντας την ομιλία του παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές της Β3′ Αθηνών: Βαλέντη Ιφιγένεια, Βαρδάμη Πάτι, Δεληγιάννη Έλενα, Δούκας Γιάννης, Ζαχάρος Σάκης, Ήσυχος Κώστας, Καλαϊτζάκη Κατερίνα, Κατσάνη Σουλτάνα (Τάνια), Κουσελά Χρύσα – Αριάδνη, Κουτίνος Σωτήρης, Κρητικός Μάριος, Κωνσταντέλος Βασίλης, Κώστας Γιώργος, Λαγδά Δέσποινα, Μπάσουλας Μάνος, Ρηγανάς Γιάννης, Σιγάλας Αντώνης, Σμυρλής Αλέξης, Στρατούλης Δημήτρης, Φιλιππάκης Γιώργος.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/TuxdZ7K
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γ. Βαρουφάκης από τη Ν. Σμύρνη: Ξεκινάμε τη Συμμαχία της ελπίδας για τη νέα, μεγάλη, αγωνιστική Αριστερά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">