ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΥΧΕΤΗΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


Ευχετήριες κάρτες για καλό πάσχα και χρόνια πολλά 


ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α.»
 ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΡΗΝΗ, ΥΓΕΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.


Χρόνια Πολλά | Κωνσταντίνος Γάτσιος




ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ | Ντόρα Πάλλη - Πετραλιά, Υποψήφια Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών


ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
 ΩΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΟ ΠΑΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.


Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Καλό Πάσχα σε όλους σας , όμως , δυστυχώς επί εννιά χρόνια το σύνολο των αιρετών του Δήμου Γλυφάδας έχει διαμορφώσει την κορυφαία προβοκάτσια όλων των εποχών στη πόλη μας.


Οι φερόμενοι ''αριστεροί'' του ΣΥΡΙΖΑ/ΛΑΕ με το καλημέρα έπειτα των δημοτικών εκλογών συνέχισαν τις γνωστές τακτικές σφαγιασμού της διαφάνειας και της εντολής των δημοτών, ενώ οι διοικούντες από τα πρώτα Δημοτικά Συμβούλια του 2014 στα οποία ο ίδιος διαπίστωσα πληθώρα εξυπηρετούμενων αδιαφανώς αντί της εντολής χιλιάδων δημοτών για δημοτικό μέσο του Δήμου Γλυφάδας.


Όπως διαπιστώνεται επί σειρά ετών , αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές , οι ''δημοκράτες'' και ''προοδευτικοί'' συμπολίτες μας του ΣΥΡΙΖΑ / ΛΑΕ, ''δήθεν σύντροφοι'' κοινοί πλιατσικολόγοι και υπονομευτές/ιες , έκοψαν την επικοινωνία μαζί μας ενώ είχαν προσεγγίσει τον δήμαρχο για την εξυπηρέτηση των στενών δικών τους σκοπών. 


Ο Δήμαρχος Γλυφάδας , Γ. Παπανικολάου, γνωρίζει ότι ακόμα και σε τυχαία συνάντηση της παρατάξεως του και της παρατάξεως του ΣΥΡΙΖΑ ποιος κάλυπτε ανιδιοτελώς τις περιοδείες , ποιος αναρτούσε τα βίντεο, τα δελτία τύπου , και συνολικά τις δραστηριότητες της εν λόγω  παρατάξεως, και κυρίως ότι έπειτα από την δική μου υποστήριξη ενισχύθηκαν τοπικά, όμως , κατά περίεργο τρόπο επί εννιά ολόκληρα χρόνια αδυνατεί να γνωρίζει ότι έγινε προβοκάτσια ! Όταν εξυπηρετούσε ''σκούφηδες'', ''καραχάλιους'', ''κούτσωνες'', κ.α. τι ακριβός διαμόρφωνε σε τοπικό επίπεδο παράλληλα των φερόμενων της αριστεράς που αποσιωπούσαν τα ισχύοντα ?


Ο Δήμαρχος αδυνατεί να διαπιστώσει ότι έγινε προβοκάτσια, η είναι ο βασικός συμμέτοχος και συνδιαμορφωτής της προδοσίας και της κατάλυσης της εντολής χιλιάδων δημοτών που καπηλεύτηκαν οι Ταστάνης - Σκαμπαρδώνης ;Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που έκαναν προβοκάτσια. Έχουν προϊστορία. 


Πρόδωσαν για την ακρίβεια πέραν των 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας και κυρίως της Τερψιθέας. Το διαπιστώσατε στις εκλογές του 2019 που έχασαν τα 3/4 των ψηφοφόρων και των ψήφων. Ποιοι χάνουν τους ψηφοφόρους τους αν δεν έχουν κάνει προδοσία ;


ΥΓ: Οι φερόμενοι ''αριστεροί'' καπηλεύονται και εκμεταλλεύονται προεκλογικά, έπειτα των εκλογών και των στενών προσωπικών τους προνομίων αλλάζουν ρότα . Κάνουν ότι δεν σε γνωρίζουν , και παράλληλα οικιοποιούνται και πλαστογραφούν την εντολή της κοινωνίας αντί να καλύψουν τις προσδοκίες των δημοτών για ένα καλύτερο μέλλον, με διαφάνεια  και με πραγματική ποιότητα ζωής ! Έπειτα τις προβοκάτσιας και για σειρά ετών γεμίζουν τα σεντούκια και οι κωδικοί αρκετών, όμως η εντολή μας - χιλιάδων δημοτών δεν ίσχυσε. Χρειάζονται ? 


Επισήμανσεις:


- Αν πάμε σύμφωνα με το σκεπτικό των κάπηλων, δεδομένου ότι το μέσο όλων των δημοτών, το δικό μας ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟ δεν χρειάζεται, όμως κάθε ένας από δαύτους χρειάζεται σόσιαλ του κεφαλαίου , των ξένων πολυεθνικών, των ολιγοπωλίων, των νεοφιλελεύθερων ιδιοκτητών ολιγαρχών, τι χρειάζονται οι ίδιοι στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας ; Επικοινωνούν με τον εγκέφαλό τους ? 


- Προσωπικά κάποια στιγμή θα εκλείψω, όμως όσοι/ες είστε αρκετά νεώτεροι/ες θα ζήσετε εποχή που θα είστε καθολικά δέσμιοι στο 100% αν δεν διαθέτετε δικές σας υποδομές. Δομές ελεγχόμενες από το εσωτερικό της χώρας μας, της πόλης μας, της οικίας μας. 


- Σας πέταξαν τα ''δωράκια'' , είναι ''δωρεάν'', όμως γνωρίζουμε που βρίσκονται, σε ποιους ανήκουν, τι πιστεύουν, και με ποιους συνεργάζονται. Επίσης, γνωρίζουμε ποιοι πληρώνουν τα καλώδια ώστε να απλώσουν τα σόσιαλ κ.α. παγκόσμια. Οι ίδιοι, οι ολιγάρχες, το κεφάλαιο, οι ιδιοκτήτες δισεκατομμυριούχοι. 


- Ενώ η προσδοκία τους είναι μια δική τους υλοποίηση να απλώσει και να χρησιμοποιείται από το κοινωνικό σύνολο γιατί δεν μοιράζονται τα κέρδη τους και γίνονται μόνο οι ίδιοι δισεκατομμυριούχοι ;Όσοι είναι γνώστες της τεχνολογίας δεν τους εμπιστεύονται στο εσωτερικό των Η.Π.Α και ενώ είναι αμερικανοί πολίτες & καπιταλιστές. Εσείς τι είστε ? (Το αντίστοιχο και με τους Ασιάτες. ) 


- Κάτι παρόμοιο ισχύει και με τους κατά τόπους ''της αριστεράς'' οι οποίοι σφετερίστηκαν την εντολή των δημοτών. Το ίδιο σύστημα ακολουθούν. Το κόμμα - παράταξη γίνετε στη συνέχεια προσωπική υπόθεση και κέρδος ορισμένων ατόμων αντί του δήμου και του συνόλου καταλύοντας το κοινωνικό δίκαιο και την ορθή μετεξέλιξη της νεοελληνικής τοπικής κοινωνίας.


Δεν πρόκειται για κατσαρόλες, ούτε για μηχανάκια και αυτοκίνητα. 


- Ενδεικτικά, δεκαετίες πριν υπάρξουν τα σόσιαλ τα είχα προτείνει δημόσια τοπικά, όμως γνωρίζουμε συνολικά τα ισχύοντα. Και ο σταθμός που είχα την δεκαετία του 70 - 80 - 90 , πριν υπάρξουν σόσιαλ, κοινωνικό μέσο ήταν. 


Ένα κοινωνικό μέσο μπορεί να είναι ιδιωτικό, κρατικό - δημόσιο, δημοτικό, πειρατικό, ερασιτεχνικό, κ.α. 


- Μπορoύν να στήσουν ένα σέρβερ 1.000 άτομα και να μοιράζονται τα κέρδη, είτε μπορεί να το υλοποιήσει ένας δήμος , όπως το πρότεινα πριν υπάρξουν Facebook και YouTube, και να υπάρχει για όλους τους πολίτες. Πρέπει να είναι αναγκαστικά η καπιταλιστική υλοποίηση του ενός , η της μιας πολυεθνικής, ώστε να απλώσει σε όλους ?Αυτά αποδέχθηκαν στο τόπο μας και ευρύτερα, ενώ ακόμα και σήμερα οι κατά τόπους συνεχίζουν την προβοκάτσια ώστε να μην προκύψει το δημοτικό μέσο


Όσοι/ες χρησιμοποιούσαν το Αμερικανικό YouTube δεν υιοθέτησαν και το Κινέζικο Τικ Τοκ ? Δεν τους κάλυπτε το tube ? Πηγαίνουν και εγγράφονται όπου βλέπουν μεγάλη συμμετοχή ! Σε οτιδήποτε.


- Και να σκεφτείς ότι αυτοί οι σπουδαίοι της αυτοδιοίκησης στα Νότια προάστια Αττικής δεν μπόρεσαν να συντηρήσουν ούτε ένα τοπικό διαδημοτικό ραδιόφωνο που το έλεγαν Τικ Τακ !!! Και ύστερα σου αναφέρουν για το ΚΚΕ που ξεπούλησε στο μεγάλο κεφάλαιο κανάλι και ραδιόφωνο.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΥΧΕΤΗΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">