ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνάντηση Κωνσταντέλλου - Βουγιουκλάκη


Συνάντηση του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου - και του Αν. Διοικητή Αιμίλιου Βουγιουκλάκη στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας με αντικείμενο εργασίες εντός του Νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης:

Υποδέχθηκα σήμερα τον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και αγαπητό φίλο, Grigoris Konstantellos

Στην εξαιρετική, όπως πάντα, συνεργασία μας συμφωνήσαμε σε ένα ευρύ πλαίσιο ενεργειών που θα αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το Νοσοκομείο και τις υποδομές του προς τους πολίτες.

Από αύριο η μπουλντόζα του Δήμου πιάνει δουλειά!

Επισήμανση του Γ.Κ: Γίνετε αναφορά στην συνάντηση ενώ δεν γνωρίζουμε ποιες εργασίες αφορά η συνάντηση.

Προσωπικά πέρασα τις σκέψεις μου αναφορικά με το ζήτημα των σταθμών του Μετρό χωρίς καμία ανταπόκριση από την πλευρά του αναπληρωτή διοικητή καθώς και του δημάρχου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.

Ένα σοβαρό ζήτημα ΜΜΜ χωρίς στοιχειώδη επιπέδο συμβολής των τοπικών παραγόντων, το οποίο προχωρά σχεδιάζοντας τρείς ( 3 ) σταθμούς στον Δήμο Γλυφάδας αντί να προχωρήσει και να καλύψει και τον γειτονικό δήμο 3Β.

Όπως αντιλαμβάνεστε ετεροχρονισμένα καλύπτονται οι προγενέστεροι σχεδιασμοί, προηγούμενων δημοτικών αρχών, αντί οι τωρινές να χαράσσουν ένα νέο πλαίσιο σύμφωνα με τις ανάγκες του παρόντος ! Εννοώ ότι δυο σταθμοί στον Δήμο Γλυφάδας ήταν υπερ-αρκετοί και ο τρίτος έπρεπε να γίνει στην Βούλα.

Προσωπικά , μέχρι αυτή τη στιγμή , δεν γνωρίζω αν υπάρχει μελλοντικός σχεδιασμός ο οποίος να αφορά την περαιτέρω συνέχιση του Μετρό εκτός από το τμήμα Ελληνικό - Γλυφάδα. Εσείς ? Γνωρίζω όμως ότι τα χρήματα τα οποία διατίθονται σε άλλα τμήματα χάραξης σταθμών μετρό είναι δυσανάλογα σε σχέση με την περιοχή μας, (Νότια προάστια Αττικής), καθώς επίσης, ότι σε καμία έτερη περιοχή δεν περιορίζεται η χάραξη αποκλειστικά σε ένα Δήμο, αφορά περισσότερους. Τρείς σταθμοί Γλυφάδα και Τέλος ;

Όλα γίνονται πλήν του ενός που είχε ΕΝΤΟΛΗ

- Στη συνέχεια σε τοπικό επίπεδο, Δήμου Γλυφάδας, θα έχετε τρεις σταθμούς μετρό, δεκάδες παιδικούς σταθμούς , και ούτε ένα δημόσιο - δημοτικό η ιδιωτικό ΜΜΕ ( σταθμό στα ερτζιανά ) !!! Η εξέλιξη σε Πολιτική βάση με την σφραγίδα όλων των πολιτικών κομμάτων.

- Για πολλοστή φορά αποφεύγω τον λαϊκισμό , όμως είναι σαφές τι διαμορφώνουν τα αστικά πολιτικά κόμματα στους Ο.Τ.Α., και άλλωστε μη ξεχνάτε ότι ο Αιμίλιος παράλληλα είναι και αιρετός στον Δ.Γλυφάδας. 

- Αποφεύγω να αναφέρω γιατί χρειάζεται με τα χρήματά μας να υφίσταται η δημοτική συγκοινωνία, οι πληθώρα δημοτικοί παιδικοί σταθμοί , σειρά από δημοτικές επιχειρήσεις δομές, ( τύπου Κ.Α.Π.ΠΑ ), πακτωλός εκατομμυρίων που διατέθηκαν επί σειρά τετραετιών για ψυχαγωγικούς κ.α λόγους, οι εκατοντάδες έμμισθες θέσεις - μισθοί χωρίς να αποφέρουν εισόδημα στον Ο.Τ.Α, καθώς επίσης, αύριο οι τρεις σταθμοί μετρό, και πολλά ακόμα, ενώ δεν έχει καλυφθεί η ΕΝΤΟΛΗ στην κάλπη χιλιάδων δημοτών για το ΕΝΑ (1)


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνάντηση Κωνσταντέλλου - Βουγιουκλάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">