ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συλλαλητήριο κατά των ΑΠΕ την Πέμπτη 1 Ιουνίου


Πανδυτικομακεδονικό συλλαλητήριο, ενάντια στην «άναρχη και υπέρμετρη» – όπως υποστηρίζουν οι διοργανωτές – εγκατάσταση ΑΠΕ στη Δυτική Μακεδονία, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 19:00, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Το συλλαλητήριο διοργανώνουν, η Κοινότητα Καλαμιάς Κοζάνης, η Επιτροπή Αγώνα Γαλατινής ενάντια στα Φωτοβολταϊκά, το Ανοιχτό Δίκτυο πολιτών Φλώρινας «Ελεύθερα Βουνά», το Εορδαία SOS, η Πρωτοβουλία «Ενέργεια – Περιβάλλον SOS Δυτική Μακεδονία», και η Επιτροπή Αγώνα Σιάτιστας ενάντια στα αιολικά.

Όπως τονίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου των διοργανωτών, συνολικά στη Δυτική Μακεδονία πρόκειται να εγκατασταθούν ΑΠΕ σε 600.000 στρέμματα, δημιουργώντας μια θλιβερή εικόνα, αλλαγή των χρήσεων γης, αλλοίωση του τοπίου και προβλήματα στο οικοσύστημα.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Δυο μέτρα και σταθμά στη χώρα των νεοελλήνων. Στην Μακεδονία η ιδιωτικοποίηση - χρήση της γής για φωτοβολταϊκά - ΕΠΕΝΔΥΣΗ -  χαρακτηρίζεται «άναρχη και υπέρμετρη» , ενώ στο Ελληνικό άλλαξε ο χαρακτήρας λόγω του πελατειακού συστήματος και της κομματοκρατίας και έγινε «βολικού χαρακτήρα» !

« Πλιάτσικο ξενόφερτων »

Βολικού χαρακτήρα είναι και ο διορισμός της κόρης του τέως υπουργού της ΝΔ, βολικού χαρακτήρα και οι διορισμοί ''γαλάζιων'' εκδοτών, βολικού οι διορισμοί και των λοιπών.

Στην Μακεδονία διοργανώνουν πανδυτικομακεδονικό συλλαλητήριο ενάντια στους επενδυτές για την αλλαγή χρήσης της γης, ενώ για το Ελληνικό έπεσαν άπαντες τα ανάσκελα. ΑΠΕ έχει και ο Λάτσης, έχει και ο Βαρδινογιάννης, κ.α.

Υπόψιν: Η Κοζάνη έχει και τηλεοπτικά κανάλια (!) τα οποία προβάλλουν την τοπική θεματολογία ενώ δεν έχει η Γλυφάδα και τα Νότια προάστια. Απλά αχαρακτήριστοι. Από την πολιτική/ους μέχρι και τον φούφουτο ! 

« Βόσπορος Γλυφάδας και προβοκάτσια μεγατόνων »

Εσείς που καταλύσατε την εντολή χιλιάδων δημοτών , ενώ επιδείξατε τεράστιο ενδιαφέρων για ανανεούμενες συμβάσεις στην ''γαλάζια'' σας πελατεία γνωρίζεται πόσα τσεπώσατε για την προβοκάτσια, όπως γνωρίζουν και οι έτεροι της ''αριστεράς'' , και ασφαλώς γνωρίζεται ποιοι μεθόδευαν επί δεκαετίες τις διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μου όπως γνωρίζεται ότι γεννήθηκα όπως και εκατοντάδες συμπολιτών μας στον Βόσπορο Γλυφάδας εντός του τέως αεροδρομίου. 

Που διαφέρετε με όσους στον παρελθόντα χρόνο μεθόδευαν τις διώξεις - κατασχέσεις του Ρ/Σ ? Που διαφέρετε με όσους μεθόδευσαν το 2022 και την παραβίαση του λογαριασμού μας ώστε να διαγράψουν το κανάλι ; 

Ασφαλώς γνωρίζω γιατί διαγράφηκε το κανάλι. Ήταν το μοναδικό κανάλι που είχε υλικό κατά της ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού και σκόπιμα είχα εμφανώς μόνο αυτά βίντεο ενώ η ιδιωτικοποίηση ήταν πλέον δεδομένη. Τόση ''δημοκρατία''. Το σύνολο των υπολοίπων της φερόμενης ''τοπικής ενημέρωσης'' είχαν ήδη ''ξεπουληθεί'' και δεν έβλεπαν τίποτα άλλο πλήν της φαραωνικής ανάπτυξης με αλλοίωση του τοπίου !

Έχουμε υψηλό δείκτη ''δημοκρατίας'' , διότι οι μέν είναι στην Βάρκιζα , οι άλλοι είναι στην Δάφνη ενώ η έμφασή τους είναι στο Ελληνικό και την Γλυφάδα ! Αντιστοιχία όσων ισχύουν επί παντός επιστητού με τους ξενόφερτους διοικούντες του Δήμου Γλυφάδας και ο βασικός λόγος του '' ότι κάνεις κάνω''.

« Τα τοπόσημα για ορισμένους/ες δεν σημαίνουν τίποτα  »(Είναι κάτι αντίστοιχο με την πλήρη καταστροφή των νεοκλασικών της Αθήνας στη θέση των οποίων δεσπόζουν κακοφτιαγμένες πολυκατοικίες ) 

Το γεγονός να προτείνω δημόσια τουλάχιστον να διατηρηθούν δυο τρία τοπόσημα , όπως ενδεικτικά ήταν ο υδατόπυργος , και να προκύψει ευαισθητοποίηση, στόχευαν να μην υπάρξει καθολική αλλαγή χρήσης της γης και αλλοίωση στο 100% του τοπίου της περιοχής μας. 

«Ότι κάνεις κάνω»

Στον αντίποδα η πλειονότητα δεν έχει τέτοιους κανόνες, και άλλωστε γιατί να τους έχει όταν το 80% είναι ξενόφερτοι ; Οι ξενόφερτες/οι έχουν διαρκώς το μάτι τους κολλημένο τι κάνουν οι ξένοι και αδιαφορούν επιδεικτικά για οτιδήποτε είναι μπροστά στη μύτη τους !

Λόγω των κομμάτων σας και της διαπλοκής σας δεν υφίσταται το ελάχιστο όσων ισχύουν σε όλες τις προηγμένες χώρες για τους αυτόχθονες από τον οποιονδήποτε επενδυτή. 

Είναι σαφές , όπως και στον Δήμο της Γλυφάδας , ότι θα εξυπηρετηθούν από τον επενδυτή & συνεργαζόμενοι , όπως γίνετε επί σειρά ετών από τις παρατάξεις σας στην Γλυφάδα , τα συμφέροντα πλειάδας ξενόφερτων αντί των αυτοχθόνων. Αυτό χαρακτηρίζω «νεοελληνικό σούργελο» και «στραβοί - κουτσοί στον Άγιο Παντελεήμονα»... ενώ για εσάς θεωρείται ? 


ΥΓ: Σκόπιμα κάθε φορά οι εκλεκτοί κατά τα άλλα διοικούντες του Δήμου Γλυφάδας, καθώς και του γειτονικού δήμου Ε/Α, «ξεχνούν» ότι εντός του τέως αεροδρομίου λειτουργούσε ένας ραδιοφωνικός σταθμός, όπως λειτουργούσα και προσωπικά επί δεκαετίες. Τι κάνουν ο επενδυτής & οι συνεργαζόμενοι της επένδυσης ; Τι κάνουν οι εξυπηρετούμενοι ; Τι έκανε η κυβέρνηση ; Tι έκαναν οι φερόμενοι αριστεροί ; Τι κάνουν τα βοθροκάναλα και τα τοπικά μύδια ; Οι διορισμένοι/ες του επενδυτή τι κάνουν ;

- Έπεσαν άπαντες ανάσκελα μαζί με τους ξενόφερτους εξυπηρετούμενες/ες; Πότε θα κάνουν ανάληψη των ΕΥΘΥΝΩΝ τους ποτέ ; Αποχή , ενώ αρκετούς/ες από εσάς σας εξαγοράζουν ακόμα και με 200 ευρώ ! Το αντίστοιχο με την τιμή εκδιδόμενης για μισή ώρα ! Δοκιμάστε και εμένα με * 200 εκατομμύρια ευρώ να δείτε αν ενδίδω και αν ψηφίσω.

* Δεν μπορώ να γνωρίζω για κάθε έναν/μια τι σημαίνει άπιαστο όνειρο, όμως για εμένα να μου δοθεί η δυνατότητα να τυπώσω τελευταίας γενιάς Ελληνικά Τσίπ νανοτεχνολογίας αποτελεί μεγαλύτερο ''όνειρο'' από πέντε μεζονέτες , πέντε κότερα και δέκα σούπερ κάρ. Άλλο Έλληνας άλλο νεοέλληνας, όμως , ούτε με τα 200 ψηφίζω ! Έχει μεγάλη σημασία να μπορείς να αντιπαλέψεις τον εχθρό με τα ίδια του τα όπλα. Αν δεν μπορείς ............
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συλλαλητήριο κατά των ΑΠΕ την Πέμπτη 1 Ιουνίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">