ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εκλογές 2023: Εντείνεται ο προεκλογικός αγώνας με περιοδείες και ομιλίες


Εκλογές | Κάλπη

Με περιοδείες, συνεντεύξεις και ομιλίες συνεχίζουν τον προεκλογικό αγώνα οι πολιτικοί αρχηγοί. “Σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση“, ζητά ο Μητσοτάκης. “Αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη παντού“, το μήνυμα Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί στις 10:00 την εκλογική περιφέρεια Β΄ Πειραιώς. Στις 19:30 ο κ. Μητσοτάκης, θα παραστεί στην παρουσίαση του απολογισμού του έργου της Περιφέρειας Αττικής από τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα παρουσιάσει σήμερα Τετάρτη το «Συμβόλαιο για την Αλλαγή», σε ειδική εκδήλωση στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα περιοδεύσει σήμερα στη Νίκαια και θα μιλήσει σε φίλους και στελέχη. Στις 20:10 ο κ. Ανδρουλάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί, στις 17.00, τα προπονητήρια Κ1 και Κ2 του ΟΑΚΑ και θα συνομιλήσει με αθλητές και προπονητές. Τον Δημήτρη Κουτσούμπα θα συνοδεύει ο Γιώργος Πομάσκι, ομοσπονδιακός προπονητής στίβου και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών με το ΚΚΕ.

 Ο Επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης θα μιλήσει με τη νεολαία, στην Πλατεία Αυδή, στο Μεταξουργείο, στις 20:00. Τη συζήτηση θα ανοίξει η Συντονίστρια της Νεολαίας του ΜέΡΑ25 Ιόβη Μαραγκού και θα χαιρετίσει η Γραμματέας της ΛΑΕ – ΑΑ, Μαριάννα Τσίχλη.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/3rIaO8b
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εκλογές 2023: Εντείνεται ο προεκλογικός αγώνας με περιοδείες και ομιλίες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">