ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στο 42% η αποχή από τις εθνικές εκλογές ( Πρώτο κόμμα η Αποχή )


Πρώτο κόμμα η Αποχή στις Εθνικές εκλογές της Κυριακής , και κρίμα που δεν το νομιμοποιήσαμε ως παράταξη ώστε να συμμετάσχει στις εκλογές για όσους δεν ψηφίζουν. 

Πρέπει να δοθεί η δυνατότητα να ψηφίσουν όσοι/ες απέχουν από την εκλογική διαδικασία κάτι που τους εκφράζει. 

Δεδομένου ότι το 42% απέχει - δεν ψηφίζει - η αυτοδυναμία για το κόμμα Μητσοτάκη ήδη είναι ένα όνειρο θερινής νυκτός.

Το 42% αποχής απορρέει από Δημοσκόπηση γνωστής πολυεθνικής και σαφώς το πιστεύουμε πολύ περισσότερο από τα σενάρια αυτοδυναμίας , καθώς και τα 35άρια που εμφανίζουν ως ποσοστό των κομμάτων εξουσίας.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ απέχουν σχεδόν μισή μονάδα σε διαφορά ψήφων και ειδικότερα περίπου στις 30.000 χιλιάδες ψήφους.

Ενδεικτικά βλέπουμε τι ίσχυσε στις εθνικές εκλογές παρελθόντος χρόνου


Θεωρώ μ@κ@κια όσοι/ες θα μπορούσαν να είναι το πρώτο κόμμα και αυτοδύναμοι ώστε να επιβάλουν τα θέλω τους και τις αρεστές τους πολιτικές σε τούτη τη χώρα να απέχουν απο τις εκλογές και την κάλπη.

Τουλάχιστον για την επόμενη φορά βάλτε το νερό στο αυλάκι. Σόσιαλ διαθέτετε, κινητά επίσης, λίγο οργανωτικό μυαλό χρειάζεται. 

Να ψηφίσετε.

Γ.Κ

ΥΓ: Εκτός από λίγο χιούμορ όσα αναφέρονται στο παρόν για το 42% αποχής αποτελούν δημοσιεύματα αθηναϊκών εφημερίδων. Ενδεχομένως το 42% να είναι ενδεικτικό της αποχής και να υπάρξουν αποκλίσεις , τόσο απ' όσα αναφέρουν για την διαφορά όσο και με την αποχή, όμως η αποχή δεσπόζει σε κάθε εκλογική διαδικασία.

Και ενδεικτικό βίντεο από το youtube

 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο 42% η αποχή από τις εθνικές εκλογές ( Πρώτο κόμμα η Αποχή ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">