ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο καιρός με τον Π. Γιαννόπουλο: Επιμένει άστατος σε πολλές περιοχές


ΚΑΙΡΟΣ(ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI)


Επιμένει ο άστατος καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας και σήμερα Πέμπτη σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Την Παρασκευή θα σημειώνονται ακόμα τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά και το Αιγαίο.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός με πολύ ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο, θα παρουσιάσει βελτίωση. Θα ανέβει και η θερμοκρασία. Και η Δευτέρα σχετικά ηλιόλουστη.


Πιο αναλυτικά για σήμερα σε όλη τη χώρα προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα μέχρι το απόγευμα στο Ιόνιο (πλην της περιοχής της Κέρκυρας) και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Στερεά και την Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά.


Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι στα νότια πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.


Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 18 με 20 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, Η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Παναγιώτης Γιαννόπουλος Φυσικός Μετεωρολόγος ΜSc. FRMetS

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/FvhDzR9
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο καιρός με τον Π. Γιαννόπουλο: Επιμένει άστατος σε πολλές περιοχές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">