ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα:Οι επιχειρηματίες της πολιτικής βλάπτουν σοβαρά την κοινωνία


Έχει καταντήσει αηδία να βλέπει κάποιος στον Δήμο της Γλυφάδας τους αντιγραφείς να κατεβαίνουν ένα - ένα τα σκαλιά ακόμα και του ανθρώπου και να υποβιβάζονται σε υπάνθρωπους.

Προσωπικά γράφω πλέον στα παλαιότερα των υποδημάτων μου το σύνολο των κομμάτων , τις φερόμενες πολιτικές τους ,  καθώς επίσης , όσους  στερούνται πραγματικά ιδεών και κοπιάρουν κακήν κακώς ότι είδαν στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB λες και είναι τεχνητή νοημοσύνη.

Δεν θα αναφέρω ονόματα , είναι σαφές ότι όλοι αυτοί είναι βαλτοί , και εξυπηρετούν την περαιτέρω ζημία της κοινωνίας μας καθώς και του Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας. Υπάρχουν και εξαιρέσεις άρα δεν πρέπει να ισοπεδώνουμε.

Ειδικότερα: Οι ελεεινοί και τρισάθλιοι , δήθεν εκπρόσωποι της τοπικής μας κοινωνίας , αυτοί που συνολικά άπαντες γνωρίζουν ότι ως παρατάξεις και πολιτικοί υπηρετούν μια χούφτα οικονομικούς παράγοντες , ολιγάρχες - καναλάρχες - εφοπλιστές - μεγαλοεργολάβους κ.α. , καλύπτοντας τις προσταγές των συνεργατών τους έκλεισαν ένα τοπικό ραδιόφωνο το οποίο ετύγχανε της κοινωνικής αποδοχής στην πόλη μας. Ενός ποσοστού.

Αμέσως μετά, στη συνέχεια , ώστε να αποπροσανατολίσουν τους συμπολίτες μας, οι ίδιοι έστησαν μια τοπική φιέστα ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. 

Η φαιδρότητά τους όμως δεν τελειώνει εδώ. Παρανόμησαν σε σειρά σύννομες αιτήσεις όλες οι δημοτικές αρχές από το 1999 , και παράλληλα ''παντρεύτηκαν την δικαιοσύνη'' ώστε να τους κάνει πλάτες.

Κατάλυση του Συντάγματος και Πλαστογραφία

Το 2014 θέσαμε υπόψιν της τοπικής μας κοινωνίας στις δημοτικές εκλογές προεκλογικό πρόγραμμα το οποίο τίμησαν με τη ψήφο τους περισσότεροι από 4.500 χιλιάδες οικογένειες συμπολιτών μας , το οποίο ως εντολή των δημοτών περιείχε την δημιουργία τοπικού δημοτικού καναλιού. Το είδατε κάπου ;

Ασφαλώς δεν προέκυψε διότι τόσο η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ/ΛΑΕ & συνεργάτες όσο και η παράταξη Παπανικολάου προέβησαν σε κατάλυση του Συντάγματος και της εντολής μας και παράλληλα έκαναν και μια πλαστογραφία αφαιρώντας το σημείο αυτό από το προεκλογικό πρόγραμμα. Δυστυχώς υπάρχουν δημιουργοί της ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και του ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και αυτοί είναι οι πολιτικοί σας.

Ο υποφαινόμενος είχε κάνει δαπάνη αγοράς συστημάτων , software - hardware ,μηχανημάτων , κωδικοποιητών ,  μέχρι και πανάκριβων ψηφιακών τηλεοπτικών πομπών, και δείχνει δημόσια ενδεικτικά κάποιες φωτογραφίες.

Ακόμα και αυτό πέφτει θύμα κλοπής - ληστείας έτερου ''τοπικού εκδότη'' , ο οποίος άφησε την φυλλάδα που τύπωνε κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα - με τα χρήματα των κορόϊδων δημοτών , και του γεννήθηκε η φαεινή ιδέα στα γεράματα να φτιάξει διαδικτυακό κανάλι. Λέτε να ήταν έμφυτη η ‘’πρωτότυπη‘’ ιδέα ;

Από την ένδοξη κλεφτουριά στους νεοέλληνες κλέφτες

Έχετε καταντήσει τουλάχιστον αηδία. Δεν αρκεί που αντέγραψε κακήν κακώς όσα είδε από τον υποφαινόμενο , προωθεί και βιομήχανο - επιχειρηματία , ασφαλώς με το αζημίωτο ώστε να διευρυνθούν τα ξενόφερτα μιντιακά κόμματα στον Ο.Τ.Α άρα μεγαλύτερη ζημία για την τοπική μας κοινωνία. ( Περισσότερη διαπλοκή και περισσότερες τσέπες.) 

Οι Εθνικές Εκλογές και η Βουλή είναι το ένα στάδιο, το δεύτερο είναι οι ΟΤΑ και ειδικότερα ο Ο.Τ.Α. Δήμος Γλυφάδας. Πολλά κόμματα υπηρέτησης μιας χούφτας μιντιαρχών στον δήμο Γλυφάδας και κανένα υπέρ του δημότη. Να γίνουν περισσότερα ;Πολιτική @λητεία. 

Εσείς απλά ψηφοφόροι και αυτοί καταλύουν τους διακριτούς ρόλους

Θα μας δικαιώσουν η θα μας εκπροσωπήσουν τα περισσότερα μιντιακά κόμματα και οι πολιτικοί βιομήχανοι - εφοπλιστές - επιχειρηματίες ;Στην χειρότερη περίπτωση να κάνουν ότι κάνει και ο Γιάχος , ο οποίος από αιρετός που αξίωσε να είναι , έπειτα από επιχειρηματίας και συνταξιούχος, στα γεράματα παριστάνει και αυτός τον ''εκδότη'' με ''εφημερίδα της γλυφάδας'' ώστε να μην έχουν την αποκλειστικότητα οι ''κουκουλοφόροι'' διοικούντες κ.α αιρετοί.

Καπιταλισμός και Πλεονεξία μέχρι του σημείου Καθολικής Διαπλοκής - ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και ''φαταουλισμού'' με ασάφεια των ρόλων. Οι πολιτικοί που εκλέξατε θέτουν την ταφόπλακα διαφάνειας και κοινωνικής - εθνικής - τοπικής προόδου. Τι είναι όλοι αυτοί , παρατάξεις, βιομήχανοι , εφοπλιστές, επιχειρηματίες, πολιτικοί, αιρετοί, ''εκδότες'', μιντιάρχες, συνταξιούχοι,  οι απατεώνες των θεσμών και της εκπροσώπησης που δεν χορταίνουν με τίποτα πλέον ;

Χειρότεροι από το ''θηρίο''

Αντί να διαμορφώσουν με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου ένα Δημοτικό ΜΜΕ όλων των δημοτών, όπως το ψήφισε η τοπική μας κοινωνία, με σαφείς διακριτούς ρόλους, πράττουν ΠΡΟΔΟΣΙΑ άπαντες , κάνουν καραγκοζιλίκια, και ρίχνουν στάχτη στα μάτια των δημοτών. Να γνωρίζουμε ότι ο τάδε είναι πολιτικός,  ο δείνα είναι δημοσιογράφος , και ο Χ είναι φαρμακοβιομήχανος - εφοπλιστής - επιχειρηματίας - εργολάβος. Όταν τα μπερδεύουν όλα αυτά μαζί υφίσταται καθολικότητα ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ. Τι ψηφίζεται ;  

Να κλείσουν όλα τα ολιγαρχικά εθνικά κανάλια

Αν δεν σας αρέσει η επόμενη κυβέρνηση να θεσπίσει νόμο ώστε να κλείσουν όλα τα ολιγαρχικά εθνικά κανάλια , και επίσης , να καταργηθεί η διάταξη των εκατοντάδων εργαζομένων συγκεκριμένης ειδικότητας , διότι όλα αυτά είναι άκρα αντίθετα σύμφωνα με όσα ακολουθείται ως κόμματα - παρατάξεις στους Ο.Τ.Α. και σύμφωνα με τον άναρχο καπιταλισμό που πρεσβεύεται.

Γιατί απορρίφθηκε από τη ΝΔ ?

Αναφορικά με όσα αναφέρει ο αντιγραφέας ιδεών κ.α πολλών , για προσφορά και τα λοιπά από επιχειρηματίες φαρμακοβιομήχανους ''τρίχες κατσαρές''. Καλύτερα να μας πεί πόσα του ρίχνει στη τσέπη μαύρα και αδήλωτα ο φαρμακοβιομήχανος που ''έφαγε πόρτα'' από τη ΝΔ. Γιατί  απορρίφθηκε από τον Κ. Μητσοτάκη από τη ΝΔ όταν ξέσπασε το σκάνδαλο NOVARTIS ;

Δεν μπορεί να παίξει καθαρά κανείς μαζί μου , διότι σε αντιδιαστολή με όλους εσάς της πολιτικής και της μιντιακής ρεκλάμας - προπαγάνδας , δεν υπάρχει ίχνος των δικών σας πρακτικών απο τον υποφαινόμενο. 

Είναι σαφές ότι οι κουκουλοφόροι αιρετοί του Δ.Γλυφάδας με ενέπλεξαν σε πολλά σενάρια με τόνους λάσπης - συκοφαντιών, όμως , δεν μπορούν να παρέχουν ούτε ίχνος αποδείξεως σε αντιδιαστολή με τις αποδείξεις που παρέχω. Πως θα χτιστεί το αύριο - μέλλον - που χρειάζεται ο τόπος με καθολική αδιαφάνεια , διαπλοκή , και συνέχιση των γνωστών παθογενειών ;Θα ''σβήσει'' στο τέλος ο τόπος μας.

Γιάννης Κουρδομένος 

ΥΓ: Όπως σε παγκόσμια βάση οι ιδιοκτήτες και μέτοχοι πολυεθνικών με προσωπική περιουσία εκατοντάδες δισεκατομμύρια κάνουν και καμιά αγαθοεργία απειροασήμανση σε σχέση με τα δις που αποκομίζουν για τα μάτια του κόσμου, έτσι και οι τοπικοί μας επιχειρηματίες βγάζουν δις και παρέχουν μερικές δεκάρες, άρα σταγόνα στον ωκεανό σε σχέση με τα κέρδη τους.

- Ακόμα σε πονάει που δεν σε συνέδραμα διότι είσαι ακροδεξιός ;Νομίζεις ότι ο υποφαινόμενος δεν έχει προσφορές από πολιτικά πρόσωπα - υποψηφίους επί σειρά ετών όπως και σε αυτές τις εκλογές ;Δεν γίνομαι πλέον αρωγός κανενός. 

- Έχω καταγγείλει και καταδίκασα το γνωστό σύστημα της χώρας μας που ισχύει με όσους αυτοαναγορεύτηκαν η τους έκαναν δημοσιογράφους. Πρόσφατα, έπειτα από τα Τέμπη δούλεψε ''το πλυντήριο'' Θεοδωράκης. Ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι να είναι ιδιοκτήτης ''πλυντηρίου - στεγνωτηρίου'' η να βρίσκετε απέναντι στην εκάστοτε κυβέρνηση - δημοτική αρχή - ακόμα και στους μεγαλοεπιχειρηματίες ;

- Κάποια στιγμή η Πολιτεία οφείλει την αντικειμενική αξιολόγηση και συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο ώστε να καθίσταται σαφές ποιοι ασκούν λειτούργημα και ποιοι γίνονται Τράγκες ! Δεν είναι δύσκολο διότι όλοι γνωρίζουν τι ισχύει στη χώρα μας , όμως τα αστικά πολιτικά κόμματα της χώρας μας έχουν ''χεσμένη τη φωλιά τους''.

- Ο λαός μας αναφέρει ''όποιος καεί με τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι''. Η Ε.Ρ.Τ παρουσίασε όλα τα κόμματα και ο ΓΛΥΦΑΔΑ WEB τα αναδημοσίευσε συνολικά. Θεωρώ ότι αυτό είναι το ορθό αντί κάθε ένας να προωθεί έναν η δυο βουλευτές της ''αρεσκείας'' του. ''Θα τα πούμε'' στις δημοτικές εκλογές.




  



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα:Οι επιχειρηματίες της πολιτικής βλάπτουν σοβαρά την κοινωνία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">