ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιατί να πάνε στις κάλπες ?


Ασφαλώς η αποχή έλαβε το ίδιο ποσοστό με το πρώτο κόμμα,  40% , και αποτελεί σαφές δείγμα γραφής απαξίας του πολιτικού προσωπικού καθώς και των πολιτικών που εφαρμόζουν.

Τι να ψηφίσουν οι τέσσερις στους δέκα μαζί με τους νεκρούς ;

Όταν ο ένας στους δυο πολίτες γνωρίζει ότι όλα τα κόμματα είναι, είτε συστημικά, είτε ομάδες εξυπηρέτησης πελατειακού συστήματος, κολλητών , ημετέρων , ενώ απουσιάζουν από τα κόμματα προκλητικά πρόγραμμα & θέσεις για σειρά θεμάτων γιατί να ψηφίσουν ;

Ενδεικτικά:Ο υποφαινόμενος παράλληλα έτερων πρωτοστάτησε στην ραδιοφωνία δεχόμενος διώξεις - κατασχέσεις ώστε να ανοίξουμε το δρόμο της μετεξέλιξης. Αντί μιας άδειας, έπειτα από πλήρη φάκελο αίτηση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη του 1991, η ΝΔ παράλληλα του ΠΑΣΟΚ διαμόρφωσαν ένα χώρο άναρχο υπηρέτησης ημετέρων εφοπλιστών, εργολάβων, και εκδοτών ενώ εμάς μας δίωκαν με τις οδηγίες - εντολές και μηνύσεις των ημετέρων και συνεργατών τους ολιγαρχών. 

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένα κόμμα , ( ΣΥΡΙΖΑ ) , το οποίο εκμεταλλεύτηκε την διαδρομή και τις διώξεις - κατασχέσεις ημών, καθώς και έτερων, ώστε να καρπωθεί, τόσο κομματικά Ραδιόφωνα όσο και βουλευτικές κ.α. καρέκλες. Έκτοτε δεν αναφέρει πλέον τον όρο ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

Αντί να συμμετάσχει έστω και ένας από τους διωκόμενους πρωτεργάτες της ραδιοφωνίας στη χώρα μας στις εκλογές, ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα των αδειοδοτήσεων, αυτό το συστημικό πλέον κόμμα, παράλληλα έτερων 'αριστερών' καπηλεύτηκαν την αριστερά και αδειοδότησαν το μεγάλο κεφάλαιο και πέντε ολιγάρχες. Επικαλούνται εισπρακτικούς λόγους, όμως, αδειοδότησαν και θεσμοθέτησαν την νομιμότητα της αντισυνταγματικότητας και της διαπλοκής μιας χούφτας ομίλων.

Οι πολυεκατομμυριούχοι ανήκουν στην ψηφιακή εποχή γιατί παραμένουν στα αναλογικά FM ?

Ασφαλώς κανείς δεξιός δεν έχει διερωτηθεί το εξής: Δεδομένου ότι οι ολιγάρχες εθνικών ψηφιακών καναλιών παράλληλα είναι και οι ιδιοκτήτες της ψηφιακής πλατφόρμας DIGEA , γιατί τα ραδιόφωνα των ομίλων τους δεν λειτουργούν ψηφιακά - δεν έγινε η ψηφιακή μετάβαση - και καταλαμβάνουν ακόμα και σήμερα τα αναλογικά FM ;

Μη μου πεις ότι δεν γνωρίζεις ; Είναι ξεκάθαρο το κόλπο - κομπίνα των ολιγαρχών και των συστημικών κομμάτων εξουσίας. Οι πολυεκατομμυριούχοι ολιγάρχες με τα μέσα μαζικής εξαπάτησης , παράλληλα των κομμάτων εξαπάτησης του Ελληνικού λαού , επιδιώκουν την πρόσβαση στα φτωχά στρώματα της κοινωνίας διότι εκεί βρίσκουν ευκολότερα τα θύματα της προπαγάνδας τους.

Μπορείτε να μου πείτε έναν λόγο ώστε να ψηφίσω και να μην απέχω ;Βρείτε και έναν λόγο σε δυο εκατομμύρια ακόμα Ελλήνων οι οποίοι/ες ζούν κάτι αντίστοιχο σε πληθώρα από άλλους τομείς και ζητήματα.

Τέσσερα ( 4 ) χρόνια διακυβέρνησης ΝΔ , 4.000 χιλιάδες νέοι νόμοι ακόμα και για γελοία ζητήματα, και δεν προέκυψε ένας (1) νόμος αδειοδοτήσεων στην ραδιοτηλεόραση.

Tι ακριβός να ψηφίσουμε  όταν κανένα κόμμα δεν έχει πρόγραμμα ;Είναι σαφές όμως ότι έχουν πληθώρα υποψηφίων ! 

Δεν είμαι 18χρονος , 25χρονος και 30χρονος και δεν δέχομαι αστικά πολιτικά κόμματα τα οποία έχουν καταλύσει το Ελληνικό Σύνταγμα για εξυπηρέτηση των παρατάξεών τους και του πελατειακού τους συστήματος, ενώ αυτοπαραμυθιάζονται για την Ελλάδα ισότιμη στην Ευρώπη. 

Απουσιάζουν οι κατάλληλες πολιτικές. Ισότιμος είσαι όταν εφαρμόζεις τις πολιτικές που θεσπίστηκαν σε επίπεδο Ε.Ε , τις πολιτικές που ισχύουν στις Η.Π.Α κ.α. προηγμένες χώρες και κάθε πολίτης διαπιστώνει ότι δεν υφίσταται ίχνος ανισότητας. Ισχύει στη χώρα μας η ισοπολιτεία ; 

Ο νεοελληνικός λαός αποτελείται από πολίτες οι οποίοι διαμορφώνουν δικαιοσύνη και δημοκρατία χωρίς να υπερισχύει το προσωπικό τους όφελος ; Ο νεοέλληνας πολιτικός είναι τόσο κ@φρος σε ορισμένες περιπτώσεις που αντί να υπηρετήσει τον λαό κλέβει για την πάρτη του  το κόμμα του και τους κολλητούς του ! ( Και αυτοί λαός δεν είναι ? ) 

Ασφαλώς υφίσταται καπηλεία, παράλληλα της διαπλοκής και της σκοπιμότητας πλέον, διότι ο πολιτικός ήδη είναι εξασφαλισμένος οικονομικά , το κόμμα του τυγχάνει μιας προβολής από σειρά ΜΜΕ , άρα το επιπρόσθετο που ''αρπάζει'' αποτελεί την πλεονεξία και την καπηλεία του. Στις εθνικές εκλογές συμμετείχαν δεκάδες κόμματα , αναλογιστείτε αν όλα είχαν από ένα Ρ/Τ Σταθμό θα έμενε έστω μια συχνότητα για ιδιώτη ;

Από την δεκαετία τον 70s ζούμε το καθεστώς διώξεων - κατασχέσεων και στη συνέχεια της υπηρέτησης μιας χούφτας ημετέρων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ στο Ν.Αττικής και δεν έχουμε καταλάβει ότι υφίσταται «δημοκρατία» ; Μπορεί να υφίσταται δημοκρατία με κατελυμένο το Ελληνικό Σύνταγμα ; 

Σε αντιδιαστολή άλλων οι οποίοι αναζήτησαν μια δικαστική απόφαση, ώστε να τους δοθεί μια βεβαίωση λειτουργίας, το ΣτΕ είναι σαφές ότι επαληθεύει τον υποφαινόμενο χαρακτηρίζοντας αντισυνταγματικής λειτουργίας όλους τους Ρ/Σταθμούς.

Η τετρακομματική βουλή σημαίνει περισσότερη «δημοκρατία» ; Όσο προχωράμε χρονικά λιγοστεύουν τα αστικά πολιτικά κόμματα στο κοινοβούλιο, άρα αύριο θα υφίσταται καλύτερο πλαίσιο δημοκρατίας , η μήπως θα τα «μαγειρεύουν» ευκολότερα μεταξύ τους ;

Επί σειρά εκλογικών αναμετρήσεων ένα σημαντικά μεγάλο κομμάτι του λαού δεν δίνει το «παρών» στην - κατά το κλισέ - «γιορτή της Δημοκρατίας». Τι γιορτή είναι αυτή, άραγε, με τους καλεσμένους απόντες; Δώστε μας μια ευκαιρία να συμμετάσχουμε και εμείς, άρα να μην κάνουμε παρέα στους νεκρούς των εκλογικών καταλόγων ! Κόμμα δεν πρόκειται να συστήσουμε διότι στη συνέχεια θα γίνουμε και εμείς ανταγωνιστικοί και διαπλεκόμενοι !

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ειδικά στη Γλυφάδα λέτε να μην γνωρίζουμε ποιοι ψηφίζουν φανατικά και γιατί ψηφίζουν ; Υπάρχει εξυπηρετούμενος της ΝΔ - ''γαλάζιας'' παρατάξεως που δεν προστρέχει να ψηφίσει και απέχει ; Εμάς που μας κατέλυσαν δεξιές - αριστερές παρατάξεις ακόμα και την εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ γιατί να ψηφίσουμε ; Τι ακριβός να αλλάξει και απο ποιούς ;

* Η βεβαίωση λειτουργίας δεν είναι και δεν αποτελεί Άδεια λειτουργίας, άρα είναι σαφές ότι οποτεδήποτε επιθυμούν ακολουθούν τις γνωστές πολιτικές καταλήστευσης διώξεων - κατασχέσεων. Ποιος έχει όρεξη να τρέχει στη συνέχεια και να κάνει παράλληλα και τεράστια δαπάνη ; Ακόμα και τα χρήματα που εκδικάζει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ληστεία εις βάρος του Ελληνικού λαού είναι. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

* Για τους γνωστούς λόγους διαπλοκής, επί μια δεκαετία , έπειτα αιτήσεων στο Ε.Σ.Ρ μου παρείχαν την ίδια απάντηση , ενώ όλο αυτό το διάστημα παρείχαν εκατοντάδες βεβαιώσεις λειτουργίας κατά το δοκούν. Είναι γνωστό που τις παρείχαν.

* Μήπως διαπιστώσατε το ιδιόμορφο καθεστώς της ΝΔ και με την Ε.Ρ.Τ όταν αστυνομικοί και εισαγγελείς, εκτός από το ''ραδιομέγαρο'' πήγαιναν στα βουνά και έκλειναν τους πομπούς , ενώ από το 2019 μέχρι και σήμερα ρυθμίζουν τα μεταδιδόμενα και διορίζουν τους εκλεκτούς τους ;





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιατί να πάνε στις κάλπες ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">