ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλκιβιάδης Στεφανής: Οι Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα κάθε πρόκληση


ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Η γενικότερη γεωπολιτική κατάσταση δεν μας επιτρέπει εφησυχασμό, αντιθέτως απαιτεί ετοιμότητα και διαρκή εγρήγορση» επισημαίνει ο υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, στην ημερήσια διαταγή του προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, καθιστώντας σαφές ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις περιφρουρούν την ασφάλεια και την άμυνα της πατρίδας και ως θεσμικός εγγυητής αντιμετωπίζουν με σύνεση, ψυχραιμία, αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα κάθε πρόκληση».

Παράλληλα προσθέτει, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις «αποτελούν αδιαμφισβήτητο πυλώνα σταθερότητας, αποτροπής, ευημερίας και προόδου».

Ο κ. Στεφανής επαναλαμβάνει ότι «ως χώρα υπερασπιζόμαστε διαχρονικά τη διεθνή νομιμότητα και υπηρετούμε ενεργά τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και τη δημιουργία πλέγματος συμμαχιών σε διμερές και πολυμερές επίπεδο, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα για επαύξηση της εθνικής ισχύος».

Περαιτέρω εξαίρει τις Ένοπλες Δυνάμεις για την «πολυεπίπεδη προσφορά τους προς το κοινωνικό σύνολο», διαβεβαιώνοντας ότι «θα συνεχίσουν να δίνουν πάντα δυναμικό παρόν σε κάθε κρίσιμο για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής τομέα», ενώ συγχαίρει τα στελέχη για την «άριστη εκτέλεση της αποστολής» τους και προτρέπει «να μείνετε προσηλωμένοι στο καθήκον με τον ίδιο ζήλο, πάθος όραμα αισιοδοξία πίστη και επαγγελματισμό που σας διακρίνει».

Τέλος, δηλώνει ότι «αποτελεί ύψιστη και εξαιρετική τιμή προς τις Ένοπλες Δυνάμεις η επιλογή μου και υπόσχομαι ότι θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των καθηκόντων και της αποστολής μου με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης και του χρέους προς την πατρίδα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/sPrFzQX
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλκιβιάδης Στεφανής: Οι Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα κάθε πρόκληση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">