ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για τη νέα επιτυχία του αθλητή υπεραποστάσεων και καταδρομέα Μ. Γιαννάκου, να κατακτήσει το Έβερεστ


Φλώρος. ΗΠΑ

«Η ελληνική σημαία, το ΓΕΕΘΑ και η ΔΕΠ (Διοίκηση Ειδικού Πολέμου) στη σκεπή του κόσμου! Στην πιο ψηλή κορυφή του Έβερεστ! Μάριε Συγχαρητήρια! Ψηλά οι Σημαίες! Μαζί σου! Ο Τολμών Νικά!!».

Αυτό έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Faceook ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος με την ευκαιρία της νέας επιτυχίας του αθλητή υπεραποστάσεων και καταδρομέα Μάριου Γιαννάκου να κατακτήσει το Έβερεστ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη μεταξύ τους συνάντηση -στις 9 Φεβρουαρίου- ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε δωρίσει στον καταδρομέα Μάριο Γιαννάκου «τα λάβαρα του ΓΕΕΘΑ και της ΔΕΠ, τα οποία να καρφώσει μαζί με την Ελληνική Σημαία στην ψηλότερη κορυφή του κόσμου! Εκεί που ανήκουν!», όπως είχε γράψει σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

«Ο Μάριος Γιαννάκου κατέχει ρεκόρ και περιφανείς νίκες στους πιο απαιτητικούς και δύσκολους αγώνες δρόμου μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο!», είχε σημειώσει περαιτέρω.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικό Άρθρο: Εκλογές 2023: Υπολογίστε μόνοι σας τις έδρες της 25ης Ιουνίου – Το ΕΡΤNEWS σας προσφέρει τον τρόπο

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/Nw0G3Tp
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για τη νέα επιτυχία του αθλητή υπεραποστάσεων και καταδρομέα Μ. Γιαννάκου, να κατακτήσει το Έβερεστ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">