ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Για πολλοστή φορά δεν σας έγινε η χάρη


Προφανώς από μια ανάρτηση ''χωρίς τίτλο'' δεν μπορεί να προκύψει κάποιο αποτέλεσμα, όμως , το αξιοπερίεργο είναι πως βρέθηκε να δεσπόζει πρώτη. 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Αναλογιστείτε μήπως όλα τα κόμματα εξουσίας, και ειδικά οι  βουλευτές σας είναι αυτό που αναφέρει ο Πλάτων.

Εξετάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα διαπιστώνω ότι όπου βρίσκονται ορισμένα άτομα της τοπικής μας κοινωνίας, τα οποία με σκοπιμότητα υπονόμευσαν το δίκαιο και τον δημότη, καθώς και απ' όπου περνούν επέρχεται καταστροφή.

Βρέθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ ως αριστερή πτέρυγα και ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον σήμερα παραπαίει , στη συνέχεια ίδρυσαν δικό τους κόμμα χωρίς να πετύχουν είσοδο στην Βούλη. Ενώ εντάχθηκαν σειρά έτερων σχημάτων στην ΛΑΕ όλα αποχώρησαν , ακόμα και η σύμπραξη με το ΜέΡΑ25 οδήγησε το κόμμα Βαρουφάκη εκτός Βουλής !

Ότι πράξατε το 2014 , όπως το κάνατε κατά της δικαιοσύνης και της κοινωνίας, κάλλιστα μπορούσα να κάνω και ο ίδιος το αντίστοιχο , όμως σας απέδειξα ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Επίσης, έπειτα απ' όσα κάνατε το 2014 διαπιστώσατε στις δημοτικές εκλογές του 2019 στον Δήμο Γλυφάδας ότι δεν μπορέσατε να φέρετε αποτέλεσμα, τόσο οι της ΛΑΕ - Μερα25 όσο και οι του ΣΥΡΙΖΑ που έχασαν τα 3/4 των ψήφων.

Ειδικότερα, στον Δήμο Γλυφάδας διαμορφώσατε την ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας σε ασύλληπτο βαθμό έναντι των ποσοστών που θα είχε χωρίς εσάς και τις ενέργειές σας χωρίς να υπάρχει αντιστοιχία πουθένα στην Β. Αθηνών.

Χρησιμοποίησα τον Πλάτων διότι παριστάνεται τους δίκαιους , ότι έχετε δίκιο , όμως αδικείται κατάφωρα και δεν είστε δίκαιοι άνθρωποι.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Αν θεωρείτε ότι αυτά που κάνετε είναι πολιτική είναι σαφές γιατί απέχει της κάλπης το 40% των Ελλήνων σε ολόκληρη την επικράτεια και τον πλανήτη.

- Στην εποχή της ΑΙ και ο Πλάτων απέκτησε κανονική μορφή διότι προσωπικά αντιπαθώ τα ''αγάλματα''. Είναι πιο ψεύτικα. Αύριο θα υπάρχουν και ως 3D ολογράμματα παντού. Άσε που μπορεί ένα μουσείο να τους δημιουργήσει όλους σε κέρινα ομοιόματα πλέον σήμερα, καθώς επίσης, μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και σε ταινίες. 

- Αν δημιουργήσω και την ψηφιακή τους κλωνοποίησή σε ΑΙ μπορούν να υπάρχουν αυτούσια οι ίδιοι και σήμερα παντού στο διαδίκτυο είτε σε ψηφιακά μέσα. Ακόμα και το ''θηρίο'' που αναφέρουν όσοι/ες δεν γνωρίζουν από τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση έχει τις αρχές που είχε και το πρότυπο τους σε αντιδιαστολή πολλών έτερων του παρόντος.

- Σας προϊδεάζω διότι η αρχή έγινε, τώρα μένει η συνέχεια, και ειδικότερα τι θα πράξουν τα αστικά πολιτικά κόμματα εξουσίας της χώρας μας, τα οποία υπηρετούν ξένα συμφέροντα και ξένες πολυεθνικές ως κυβέρνηση. Εννοώ ότι μπορούσε και η χώρα μας να συμμετάσχει στην Ιδρυση Ελληνικής ΑΙ ώστε να υπάρχουν δημόσια οι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ και ο τρόπος της σκέψης τους χωρίς ιδιοτέλεια και συμφέροντα, αντί οι νεοέλληνες να χρησιμοποιούν ChatGPT - openAI , κ.α.

- Γνωρίζουν αρκετοί/ες εκ των συμπολιτών μας πότε ανέφερα την τεχνητή νοημοσύνη σε τοπικό επίπεδο, και τι νοημοσύνη φέρουν ορισμένοι/ες που εκμαυλίζουν το δίκαιο για ειδικούς σκοπούς. Γιατί να μην υπάρχει στη χώρα μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙ ; Δεν υπάρχουν γνώστες - ειδικοί η υφίσταται έλλειμμα Παιδείας ; Έλλειμμα πολιτείας υπάρχει, και καθολικό έλλειμμα ορθών πολιτικών από το εκάστοτε κόμμα κυβέρνηση. 

- Η ΕΡΤ γιατί το ανάρτησε χωρίς τίτλο ? Σε εμάς μπήκε αυτόματα λόγω ΑΙ.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Για πολλοστή φορά δεν σας έγινε η χάρη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">