ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σκάνδαλο: Προεκλογική δωροδοκία εννιά εκατομμυρίων από τον Μητσοτάκη στα κανάλια


Η 
κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει 9 εκατομμύρια ευρώ από τα κρατικά χρήματα 
στα τηλεοπτικά κανάλια με πρόσχημα τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Η κυβέρνηση φρόντισε να εξασφαλίσει ένα παχυλό δώρο στους τηλεοπτικούς ολιγάρχες και μάλιστα με μια αιτιολογία σκάνδαλο. 

Η χρηματοδότηση σκάνδαλο στα κανάλια εθνικής εμβέλειας δόθηκε με το σκεπτικό ό,τι «οι ως άνω επιχειρήσεις επλήγησαν ιδιαιτέρως κατά την πρόσφατη οικονομική διαταραχή που προκλήθηκε από τη ρωσική επίθεση κατά της Ουκρανίας και τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν από την Ε.Ε. και τους διεθνείς εταίρους, καθώς και από τα αντίμετρα που ελήφθησαν».

Δείγμα της νοσηρότητας του πολιτεύματος μπανανίας που έχουμε είναι πως οι Έλληνες φορολογούμενοι καλούνται να αποπληρώσουν τον έκτακτο μποναμά στους συστημικούς καναλάρχες τους οποίους ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιλαμβάνεται ως συνεργάτες στο έγκλημα της εξουσίας και των σκανδάλων του.

Η εθνική μας πραγματικότητα

Τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ σε έναν χρόνο έβγαλαν τα «πατριωτάκια» μας οι εφοπλιστές από το ρωσικό εμπάργκο.

Σύμφωνα με στοιχεία του Lloyd’s List (Απρίλιο 2022), οι Έλληνες εφοπλιστές είχαν κυριολεκτικά βρει μια «φλέβα (μαύρου) χρυσού», καθώς από την αρχή του πολέμου στην Ουκρανία ήταν οι μεγαλύτεροι μεταφορείς πετρελαίου από τα ρωσικά λιμάνια .

Είναι σαφές έπειτα από τα δεκάδες εκατομμύρια με τις λίστες Πέτσα, την απαλλαγή των εθνικών καναλαρχών από την πληρωμή τέλους για τις συχνότητες, έρχεται και το σκάνδαλο μποναμάς εννιά εκατομμυρίων με την σφραγίδα του Μητσοτάκη.

Δεν είναι μόνο κακοί και εκδικητικοί κατά όσων δεν είναι υποστηρικτές τους, είναι επικίνδυνοι για το έθνος και τον λαό.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Τι ζήσαμε εμείς από τους ^&*$#@* της ΝΔ επί τέσσερα χρόνια διακυβέρνησής τους εκτός από τις παραβιάσεις των κωδικών μας και διαγραφή των μέσων μας ; Ενώ το κατασκεύασμα των κάναλων Άδωνις διόρισε ακόμα και την θυγατέρα του στο Ελληνικό και ξέχασε τις 70.000 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

Ασφαλώς όλα τα προδοτικά αστικά πολιτικά κόμματα του τόπου μας απαρτίζονται από τις ίδιες * φάρες νεοελλήνων. 

Για την κέντρο ''αριστερά''

Ελπίζω να μην έχετε ξεχάσει τις πρακτικές και των φερόμενων ''αριστερών'' της Γλυφάδας. Μήπως έχετε ξεχάσει το ''άλλο το ένα άλλο το άλλο'' από έναν κολλητό του Τσίπρα ο οποίος υπουργοποιήθηκε , υιοθέτησε τις δικές μου προτάσεις ως δικές του πολιτικές , όμως , και αυτός υπηρέτησε το μεγάλο κεφάλαιο αντί της κοινωνίας ; 

Γιατί δεν σας βγαίνουν σήμερα τα ''κουκιά''  κ.κ. Συριζαίοι όπως ίσχυσε το 2014 ; 

Συνολικά διαθέτετε σόσιαλ, ( κοινωνικά media τα οποία τουλάχιστον για εμένα προσωπικά όλα πολιτικά είναι ), και κάνετε προπαγάνδα, γιατί όμως δεν σας βγαίνουν τα νούμερα ; Ακόμα και η προσωπική κοινωνική πρότασή μου για μια θυγατρική της ΕΡΤ - Δημόσιο ΜΜΕ στα Νότια προάστια Αττικής να είχε γίνει πράξη την περίοδο διακυβέρνησής σας σήμερα άλλα θα ήταν τα νούμερα, διότι στα νότια ''δεν υπάρχετε'' δεδομένου ότι δεν διοικείται κανέναν δήμο.

* Εννοώ κάτι κυράτσες και ορισμένους τύπους των Ο.Μ που σε πλευρίζουν προεκλογικά με κάθε λογής παραμύθια Μανωλάκη για ψήφουλα και έπειτα των εκλογών πορεύονται για την πάρτη τους κατά της εντολής των ψηφοφόρων , όμως , έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και διαπιστώνουν τι διαμόρφωσαν τα πεπραγμένα τους. 

Καθολική Προβοκάτσια και όφελος του Κεφαλαίου και της ΝΔ.

Αν δεν είχαν κάνει προδοσία και εκπροσωπούσαν την εντολή της κοινωνίας σε άλλη βαθμίδα θα ήταν και οι ίδιοι/ες σήμερα. Βρίσκονται ; Με το κεφάλι του Τσίπρα σε ρεκλάμες λέτε να φέρετε ξανά το ίδιο αποτέλεσμα ; 

Η κοινωνία θα ζει τα επακόλουθα των κάκιστων επιλογών και πολιτικών σας και με ένα κεφάλι προεκλογική ρεκλάμα θα βολεύεστε όλοι/ες εσείς επί σειρά ετών ; Ρίξτε μια προσεκτική ματιά, έπειτα από μια πενταετία διακυβερνήσεώς,  καθώς και των προσωπικών σας προνομίων και οφέλειας, τι ισχύει στα Νότια προάστια Αττικής. Η δική σας διαμόρφωση είναι. Ακόμα και το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του 2019 η δική σας διαμόρφωση - πολιτικές ήταν.

Από τα Συριζαϊκά ΜΜΕ δεν αναφέρετε ως σκάνδαλο η παροχή των 9 εκ. ευρώ από την κυβέρνηση στους ολιγάρχες καναλάρχες και είναι ξεκάθαρο το γιατί.

Ο βασικός λόγος που ανάρτησα το συγκεκριμένο θέμα είναι η φαυλότητα των τοπικών παρατάξεων στον Δήμο της Γλυφάδας. Μάτια έχουν, αντίληψη διαθέτουν, υπονομεύσεις πράττουν, επαρκή νοημοσύνη διαθέτουν ?

Σε μια χώρα που ακόμα και σήμερα, το 2023, η ''τηλεοπτική δημοκρατία'' κρατάει τα ηνία , το κοινωνικό πείραμα του 2014 είναι σαφές ό,τι το πρόδοσαν , ( άλλο το ένα άλλο το άλλο ), γιατί πρόδωσαν παράλληλα και την ορθότερη κοινωνική πρόταση που έγινε για τα Νότια προάστια Αττικής αν δεν είναι ομοϊδεάτες του Κούλη ;

Σημείωση: Στις ηλικίες 45 και άνω το 70% του Ελληνικού λαού ακόμα και σήμερα είναι δέσμιο της τηλεοπτικής  προπαγάνδας.

Εφόρου ζωής ''τσιράκια'' και συνάδελφοι της Νέας Δημοκρατίας θα είστε στον Δήμο Γλυφάδας & στο σύνολο των έτερων Δήμων και ενώ αυτοί διοικούν εσείς θα είστε ''αντιπολίτευση'' δια βίου ;

Όσο στενότερη είναι η σχέση μεταξύ ψηφοφόρου και υποψηφίου, όπως για παράδειγμα στις δημοτικές εκλογές, τόσο πιο ευάλωτη είναι η νόθευση της ψήφου από εντελώς ιδιοτελή συμφέροντα και η ομηρία του υποψηφίου στα συμφέροντα αυτά. ( Αυτό που ισχύει 99% στον Δήμο Γλυφάδας, και αναφέρω 99% διότι όπως δεν συμμετάσχω εγώ στα κακώς κείμενα υπάρχει και αντίστοιχος αριθμός άλλων δημοτών. ) 

Το αντίστοιχο με τον Μητσοτάκη, ο οποίος έχει στενή σχέση με τους ολιγάρχες, και πράγματι νοθεύεται η ψήφος έπειτα από χειραγώγηση - προπαγάνδα μιας χούφτας οικογενειών οι οποίες τυγχάνουν των εκατομμυρίων ενίσχυσης, ενώ στον αντίποδα οι δέσμιοι θεατές τους πληρώνουν το μάρμαρο. 

Σε κάθε ένα από εσάς υπήρξαν - δόθηκαν τα εκατομμύρια ενίσχυσης ? Σε μια Δημοκρατία υπάρχει ισοπολιτεία - ισονομία.

Μόνο στις πέντε οικογένειες παρέχονται τα εκατομμύρια ευρώ ενίσχυσης , ενώ τα εκατομμύρια κορόϊδα τρέχουν στις κάλπες, και παράλληλα θεωρούν ότι κάνουν και το δημοκρατικό τους καθήκον στην δεδομένη βαρβαρότητα του καπιταλισμού με εκμετάλλευση και ανισοτιμία ; Από τη κούνια τους ραγιάδες οι νεοέλληνες/ιδες ? 

Οι Χ επιχειρηματίες των καναλιών ''έχουν πληγεί'' οικονομικά , ενώ παράλληλα είναι και εφοπλιστές , ενώ το σύνολο των υπολοίπων αποκομίζει πακτωλό χρήματος εν μέσω πολέμου , η πληρώνει τις συνέπειες του πολέμου και της ακρίβειας του 24% ΦΠΑ , καθώς και των πολιτικών και των σκανδάλων της κυβέρνησης Μητσοτάκη ΝΔ ;

- Αυτό το ''άλλο το ένα άλλο το άλλο'' είναι το απαύγασμα της υπονόμευσης της ισοπολιτείας και της κοινωνίας και η αποθέωση του καπιταλισμού. Στο ΤΕΛΟΣ όλα θα τρέχουν μέσα από τα ίδια καλώδια , τις ίδιες οπτικές ίνες , και ουδεμία διαφορά θα έχουν. Προπαγάνδα για τα στενά τους συμφέροντα κάνουν πέντε οικογένειες ολιγαρχών με εθνικά κανάλια, προπαγάνδα κάνουν τα κόμματα , προπαγάνδα κάνει και η κοινωνία. Όσοι βλέπουν νούμερα - αριθμούς - μοντέλα - συστήματα και δεν βλέπουν τον άνθρωπο είναι στο σύνολό τους καπιταλιστές και τεχνοκράτες.

- Τις εκλογές θα τις χάσει ο απερχόμενος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω αδυναμίας της αυτοδυναμίας , δεν τις κερδίζετε εσείς με το σπαθί σας και με το κεφάλι του Τσίπρα σε ρεκλάμες. Από έναν πραγματικά επικίνδυνο ο οποίος παραδέχτηκε δημόσια τις παρακολουθήσεις τα περιμένεις όλα, άρα μηδένα πρὸ τοῦ τέλους μακάριζε. 

- Αναφορικά με την οικογενειοκρατία και την εντιμότητα που επικαλείστε θεωρώ ότι δεν πιάνει τόπο διότι δεν απεδείχθη από το κόμμα σας, και κυρίως από την τοπική ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΕ & συνεργαζόμενοι. Οικογενειοκρατία και ανεντιμότητα. Ήμουν ο μοναδικός που δεν ενέπλεξα κανένα οικογενειακό πρόσωπο στην πολιτική τηρώντας όσα ανέφερε ο Πυθαγόρας, δεν υπονόμευσα κανέναν ενώ με υπονόμευσαν, τόσο πριν τις εκλογές όσο και μετά, και κυρίως χωρίς να τηρηθεί η εντολή των χιλιάδων ψηφοφόρων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σκάνδαλο: Προεκλογική δωροδοκία εννιά εκατομμυρίων από τον Μητσοτάκη στα κανάλια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">