ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έχει μεγάλη σημασία ποιός λέει ότι λέει


Δεν μπορώ να γνωρίζω τι ισχύει με εσάς , όμως , για εμάς εχει μεγάλη σημασία ποιός λέει ότι λέει. 

Αρχικά το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό ''μαγαζί'' , δεδομένου ότι πληρώνεται από τον Ελληνικό λαό , ενώ η εκάστοτε κυβέρνηση διορίζει κατά το δοκούν ημετέρους του κόμματος της , δεν επιτρέπεται να ''λιβανίζει'' ένα αστικό πολιτικό κόμμα θάβοντας το σύνολο των υπολοίπων. Για άλλη μια τετραετία διαπιστώσαμε πως λειτουργεί η Μητσοτάκης ΑΕ με τα χρήματα του συνόλου της κοινωνίας από την Ε.Ρ.Τ.

« Παιδιά τώρα το στοίχημα δεν είναι να πάρει η ΝΔ την κυβέρνηση. Είναι να πάρουμε 180 μόνοι μας και να πάμε να αλλάξουμε το Σύνταγμα » Τα παιδία παίζει !

Ο ανεκδιήγητος Άδωνις ευελπιστεί σε 180 βουλευτές ώστε η ΝΔ , που ο ίδιος ανέφερε ότι όποιος την ψηφίζει γίνεται συνένεχος σε έγκλημα , να αλλάξει το Σύνταγμα. Διερωτώμαι τι έχει στο μυαλό του αυτό το άτομο για ένα Σύνταγμα το οποίο είναι πλήρως κατειλημμένο, έπειτα από τα τέσσερα Μνημόνια και το δημόσιο χρέος 400 δις ; Θα οδηγούν στην πυρά όσους δηλώνουν ότι δεν είναι δεξιοί ;

«Εγώ θα προσυπέγραφα μια πολύ πιο σεμνή αντίληψη» είπε ο Νίκος Δένδιας για τον Άδωνι Γεωργιάδη - «Να μην επιδειχθεί η παραμικρή αλαζονεία» και τουλάχιστον προσωπικά συμφωνώ. Είναι απορίας άξιο, τόσο για το κόμμα της ΝΔ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, το τραγικό καθεστώς έμφασης στην γραφικότητα , τον άκρατο λαϊκισμό , και την πλειάδα προσώπων από ριάλιτυ και τις τηλεπωλήσεις.

« Να δώσουμε και μια υπόσχεση, ότι θα δώσουμε μαζί τη νέα αυτή μάχη όρθιοι, με στόχο να μην έχουμε μια παντοδύναμη, ανεξέλεγκτη ηγεμονική και αλαζονική κυβέρνηση. Αυτό είναι κακό για τη Δημοκρατία και για τη χώρα».

Στόχος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είναι αφενός να προχωρήσει σε μια ουσιαστική αποτίμηση των αρνητικών εκλογικών αποτελεσμάτων, αφετέρου για να συζητηθούν οι αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν προκειμένου να δοθεί η επερχόμενη εκλογική μάχη με σκοπό την ανάκτηση χαμένου εδάφους.

Πραγματικά απορίας άξιο τι εννοούν από το κόμμα της Κουμουνδούρου το οποίο δεν κατάφερε να γίνει κόμμα της Ελληνικής κοινωνίας και οι λόγοι είναι σαφείς. Όσοι επένδυσαν στην ''τηλεοπτική - μιντιακή δημοκρατία'', επιχειρώντας ένα ακόμα συστημικό αστικό πολιτικό κόμμα,  ήταν εξ αρχής και προοιμίου καταδικασμένοι να χάνουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές του 2014 λόγω σόσιαλ, ( της κοινωνίας και των κοινωνικών μέσων ) , και σύμφωνα με την διαφορετική πολιτική πρόταση. Έκτοτε άλλαξαν όλα.

Γρίφος: Ο ένας σε πάει σιγά σιγά στον γκρεμό να γκρεμοτσακιστείς ώστε να μην τον κατηγορήσουν για φονιά , ο άλλος δεν έχει ενδοιασμούς αν τον αποκαλέσουν φονιά. Θεωρώ ότι είναι εύκολος ο γρίφος καθώς και η λύση του.

Επισήμανση: Θεωρείτε ότι ο Αρκάς μπορεί να κάνει πιο στοχευμένη γελοιογραφία από τον υποφαινόμενο ; ( Το εξ αριστερών αποτελεί την γελοιογραφία του Αρκά, το εκ δεξιών προστέθηκε από τον υποφαινόμενο. ) 

Κύλησαν αρκετές δεκαετίες , και ειδικότερα τετραετίες πολιτικών κάπηλων , ευτελούς πολιτεύματος και κατειλημμένου Συντάγματος , ενώ αξιώνουν και μεταρρύθμιση του Συντάγματος η οποία μόνο για καλό αποτέλεσμα δεν θα γίνει.

Σε ένα μήνα ξανά εκλογές , ενώ επιμένουν να μην έχουν πρόγραμμα, καθώς και προγραμματικές εξαγγελίες εναρμονισμένες με την ελληνική κοινωνία , την ισοπολιτεία και την πραγματική δημοκρατία στη θέση του πελατειακού συστήματος.

Γ.Κ

ΥΓ: Από καλή κομμουνιστική οικογένεια βγαίνουν τα ''μπουμπούκια'' του ΣΚΑΙ Φαλήρου τα οποία συμφωνούν με τον ''μπουμπούκο'' δημόσια ενώ παράλληλα νυμφεύτηκαν τη ΝΔ ; Συμφωνούν και με την αλλαγή του κατειλημμένου Συντάγματος ; 

- Πόσα εκατομμύρια ευρώ θα παρέχονται δωράκι ετησίως σε μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής με σειρά μέσων της άλλης και της αυτής μορφής του Ν.Αττικής από το κόμμα της ΝΔ το οποίο μας λήστεψε επανειλημμένα και συνεχίζει την ληστεία δεδομένης της ανυπαρξίας νόμου αδειοδοτήσεων για την ραδιοτηλεόραση ; Γνωρίζεται πολύ καλά , ακόμα και τα τελευταία εννιά χρόνια ποιοι απολαμβάνουν τις συμβάσεις κ.α. από την ''γαλάζια'' δημοτική αρχή Δ.Γλυφάδας , όπως γνωρίζεται ότι κατέλυσαν την εντολή χιλιάδων δημοτών. Όπου ΝΔ&συνεργάτες και ''άλλα κόλπα'' πελατειακού συστήματος. 

- Το Σύνταγμα που ισχύει ; Για ποιόν λόγο να έχουμε στη ζωή μας αστικά πολιτικά κόμματα τα οποία εκμαύλισαν εξ' αρχής την δικαιοσύνη , την δημοκρατία , και την ισοπολιτεία , ευεργετώντας οικονομικούς υποστηρικτές , αντί όσων πρωτοστάτησαν διωκόμενοι για ραδιοτηλεοράσεις στη χώρα μας και παραμένουν αμετανόητα υπονομευτικά έναντι της κοινωνίας ; ( Έχουμε ξεκαθαρίσει πριν από αρκετά χρόνια ότι η σελίδα μας δεν απευθύνεται σε υποκριτές συμφεροντολόγους νεοέλληνες .) Τομή πραγματικής Δημοκρατίας χρειάζεται ο τόπος, όχι τις πολιτικοκοινωνικοοικονομικές σας παράγκες. Το 40% αποχής του Ελληνικού λαού, τόσο στις εθνικές εκλογές του 2019, όσο και του 2023 δεν αποτελεί σημείο αναφοράς για τα συστημικά κόμματα εξουσίας ; Εκτός αν ''έχουν πεθάνει'' 2.500.000 εκατομμύρια πολίτες η τους θεωρούν νεκρούς, και παραμένουν εγγεγραμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Ακόμα και οι χιλιάδες του Ελληνικού λαού, που ήδη έχουν αποβιώσει και παραμένουν στους εκλογικούς καταλόγους, δηλώνουν έλλειμα έμφασης στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους. Γίνετε να ζουν χιλιάδες άτομα 116 - 140 ετών και ειδικά έπειτα των εμβολίων του covid ? Ποιοι είναι να μας αποκαλύψουν τα μυστικά μακροζωϊας ; Εσείς προσωπικά γνωρίζεται κάποιον/α πάνω από τα 110 έτη ; (  Οι χιλιάδες νεκροί στους εκλογικούς καταλόγους απορρέουν από πρόσφατα δημοσιεύματα. )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έχει μεγάλη σημασία ποιός λέει ότι λέει Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">