ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αρνήθηκε να σχολιάσει τις καταγγελίες για κακοποίηση που έκανε η Ε. Χρονοπούλου – Η παρέμβαση της Δ. Τσαμπάζη


χρονοπουλου

Η Ελένη Χρονοπούλου, υποψήφια Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε καλεσμένη της ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις» σε πολιτικό πάνελ για τις εκλογές της 21ης Μαΐου και ερωτηθείσα για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης που έχει κάνει εναντίον του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη αρνήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση.

«Δε θα ήθελα να το σχολιάσω» απάντησε η κ. Χρονοπούλου στον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίντζο που έκανε την σχετική ερώτηση με τη συνομιλήτρια της Δώρα Τσαμπάζη, υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, να παρεμβαίνει άμεσα ζητώντας από τους παρουσιαστές της εκπομπής να σεβαστούν την επιθυμία της κ. Χρονοπούλου να μιλήσει κάνοντας ταυτόχρονα έκκληση για διακριτικότητα.

Σε μια κίνηση γυναικείας αλληλεγγύης η παρέμβαση της κας Τσαμπάζη, χήρας του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαϊδου, έτυχε της θερμής υποδοχής της κ. Χρονοπούλου που με ένα αμυδρό χαμόγελο στα χείλη ευχαρίστησε τις δύο συνομιλήτριες της στην εκπομπή επαναλαμβάνοντας ότι «ότι έχω να πω το είπα και το έκανα».

Και όπως πρόσθεσε η δημοσιογράφος και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τσαμπάζη η παρέμβασή της έγινε γιατί ήθελε να προστατέψει την ίδια και σε περίπτωση που αισθανθεί αμήχανα να έχει το δικαίωμα να μην απαντήσει. Μια ανθρώπινη στιγμή που έδειξε ότι οι ανθρώπινες σχέσεις και η γυναικεία αλληλεγγύη είναι πάνω από πρόσωπα και μικροκομματικές αντιπαλότητες.

Δείτε όλη τη συζήτηση μεταξύ της Μαρίας – Νεφέλης Χατζηιωαννίδου που είναι υποψήφια βουλευτής Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία, της Ελένης Χρονοπούλου και της Δώρας Τσαμπάζη που είναι νέες υποψήφιες στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η Ελένη Χρονοπούλου ενόψει των εθνικών εκλογών κατέλαβε την τρίτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας εκπροσωπώντας – όπως της είχε προτείνει εδώ και μήνες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής – τον απόδημο Ελληνισμό. Η κ. Χρονοπούλου, μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματός της αναφορικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση που φέρεται να υπέστη από τον πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον Νίκο Ανδρουλάκη να καταλάβει την τρίτη θέση, προκειμένου να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα θάρρους σε κάθε γυναίκα, αλλά ταυτοχρόνως να μην αφήνεται η αίσθηση ότι διεκδικεί προσωπικό όφελος.

Πηγή: Συνδέσεις | ΕΡΤ

Διαβάστε επίσης:

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/xElQGZ4
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αρνήθηκε να σχολιάσει τις καταγγελίες για κακοποίηση που έκανε η Ε. Χρονοπούλου – Η παρέμβαση της Δ. Τσαμπάζη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">