ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κατάργησαν τα κοινωνικά επιδόματα και παρέχουν γαλάζια pass


Μια κυβέρνηση η οποία διαμόρφωσε Φτώχεια και Κοινωνικό Αποκλεισμό και ένα κόμμα το οποίο ακόμα και προεκλογικά δείχνει αμετανόητο.

Η Νέα Δημοκρατία διατήρησε τα  επιδόματα που θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ όμως στοχευμένα τα πάγωσε και τα κατήργησε σε χιλιάδες πολίτες ώστε να τα παρέχει ως γαλάζια pass ενόψει εκλογών για ψηφοθηρικούς λόγους. 

Από το 2021 πάγωσαν το Ε.Ε.Ε και άλλα επιδόματα σε άτομα με αναπηρία, σε υπέργηρους, σε ευάλωτες ομάδες, κ.α., ενώ τα παρέχουν ως pass στην ''μεσαία τάξη'' και σε απόλυτα υγιείς για ψηφοθηρικούς λόγους εν όψει των εκλογών.

Ο υπουργός ''Εργασίας'' και ''Κοινωνικών Υποθέσεων'' Κωστής Χατζηδάκης έχει το θράσος να αναφέρει ό,τι μείωσε την φτώχεια , ενώ είναι ο υπουργός , παράλληλα του υπουργού οικονομικών , ο οποίος στοχευμένα πάγωσε και κατήργησε σε χιλιάδες πολίτες επιδόματα λόγω αντικειμενικών αξιών.

Επίσης, είναι ο υπουργός που από το 2021 ξεκίνησε τις άθλιες πολιτικές  κατάργησης επιδομάτων σε χιλιάδες πολίτες , ενώ ως κυβέρνηση αναφέρουν τα επιδόματα του ΣΥΡΙΖΑ  τα οποία ήταν κοινωνικά , ενώ οι ίδιοι επί μια τετραετία παρέχουν pass επιδόματα ακόμα και στην ''μεσαία τάξη'' όπως χαρακτηριστικά την αποκαλούν , άρα την έχουν φτωχοποιήσει , κατήργησαν το οκτάωρο και έχουν ένα εκατομμύριο νέους στην ''επαιτεία'' ! 

Χιλιάδες Ελληνόπουλα, ακόμα και από την τοπική μας κοινωνία, επί διακυβέρνησης ΝΔ έφυγαν στο εξωτερικό ώστε να ζήσουν σαν άνθρωποι.

Πότε θα απαντήσουν σε πληθώρα αιτήσεων που έχουν γίνει αναφορικά με το πάγωμα των κοινωνικών επιδομάτων ;  Τα κοινωνικά επιδόματα δεν είναι αντίστοιχα των pass που παρέχει η ΝΔ σε ρεμπεσκέδες , ρέμπελους , και σε ξαπλωμένους στις καφετέρειες, είναι επιδόματα τα οποία συμβάλουν τους υπέργηρους, τους αρρώστους, τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες , κ.α.

Προσωπικά γνωρίζουμε σε ποιους καταλήγουν τα περισσότερα pass της ΝΔ και τα βαφτίσαμε τα γαλάζια pass.

Αναφορικά με τα μέτρα Μητσοτάκη ενόψει εκλογών, κάνει εξαγορά ψήφων των νέων καθώς και προσφορές για να αυξηθεί η πελατεία των ασφαλιστικών εταιριών.

Όσοι δέχονται ελεημοσύνη ενόψει εκλογών είναι άξιοι της μοίρας τους ενώ απουσιάζουν οι πολιτικές. Τα γαλάζια pass δεν είναι πολιτικές ούτε θα λύσουν το πρόβλημα σε χιλιάδες νέους. Η ΝΔ για πολλοστή φορά ξέχασε όλους τους υπολοίπους και επικέντρωσε στους δημοσίους υπαλλήλους και τους νέους !  Εκεί διαπιστώνουν τις διαρροές και το έλλειμα ψήφων προς το απερχόμενο κυβερνών κόμμα ;

Από εμάς Κ.Μητσοτάκη κ.α. της ΝΔ δεν παίρνετε ψήφο ούτε με σφαίρες, εμείς δεν συμμετέχουμε στα pass , δεν συμμετείχαμε στις λίστες Πέτσα , δεν συμμετείχαμε στις γαλάζιες εξυπηρετήσεις πελατειακού χαρακτήρα στους Ο.Τ.Α , κ.α. , και θεωρώ ό,τι παράλληλα το αντίστοιχο θα πράξουν μερικά εκατομμύρια πολιτών !

Η Ελληνική ΑΙ - Τεχνητή Νοημοσύνη - και οι Πολιτικοί χωρίς νοημοσύνη

Θεωρώ ό,τι έχω γνωστοποιήσει ΔΗΜΟΣΙΑ ό,τι δεν συμμετέχουμε στις απάτες , τα pass , τις λίστες , τις παράνομες συμβάσεις ημετέρων στον Δήμο Γλυφάδας , κ.α. όμως υλοποιούμε όσα δεν έχει υλοποιήσει κανείς άλλος στη χώρα μας. 

Έχουμε ανταγωνισμό ΑΙ τεχνητής νοημοσύνης , παράγει και κάποιος έτερος στη χώρα μας ; Ποιο είναι το ενδιαφέρων της Πολιτείας για ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙ παντού και κυρίως η εισαγωγή της στην Παιδεία ; Που τα έχετε τα Ελληνόπουλα στον ''μεσαίωνα'' της προπαγάνδας και των ψευδών που διδάσκονται , η καλούνται αντί να γνωρίζουν και να κατασκευάζουν Eλληνική Tεχνητή Nοημοσύνη να γίνουν δούλοι των ξένων πολυεθνικών και συμφερόντων ;

Ούτε με ''σφαίρες'' δεν σας ψηφίζουμε. Προσωπικά ακόμα και δωρεάν μπορώ να διδάξω πως κατασκευάζεται ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙ , ποιοι βρίσκονται αρμόδιοι σε επίπεδο Πολιτείας και Ο.Τ.Α ; 

Τεχνολογική Παιδεία

Τι είναι η ΑΙ τάπερ να το κάνουμε επίδειξη, η να το κάνουμε εμπορική δραστηριότητα - σαχλαμάρα όπως γίνετε σήμερα από πληθώρα ξένων νεοφυών επιχειρήσεων διαδικτύου και app τηλεφώνων ; Είναι ζήτημα παιδείας, εκπαίδευσης, μόρφωσης. 

Να γνωρίζουν όλοι πως κατασκευάζεται, πως λειτουργεί, πως προγραμματίζεται η ΑΙ, καθώς επίσης,  να μπορούν όλοι να κλωνοποιήσουν τον εαυτό τους ψηφιακά με ελληνική τεχνητή νοημοσύνη, είτε ακόμα να βάζουν την τεχνητή νοημοσύνη να κάνει πολλά και διάφορα ενώ οι ίδιοι να δραστηριοποιούνται αλλού.

Μήπως λόγω παγκοσμιοποίησης και ''ελεύθερης οικονομίας - αγοράς'' δεν χρειάζεται οτιδήποτε Ελληνικό ενώ χρειάζεται να πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό οι μηδενιστές ώστε να υπηρετούν τα συμφέροντα των ξένων ; Θεσπέσια πολιτική και εξαίσιοι πολιτικοί. 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Δεδεμένου αυτού του φαιδρού αστικού πολιτικού κόμματος παραμονές των εκλογών θα κάνω επίδειξη τάπερ με τεχνητή νοημοσύνη ! Θα βάλω δυο τάπερ να συζητήσουν μεταξύ τους σχετικά με τα γαλάζια pass της ΝΔ. 


- Τι λέτε γίνετε ; Μπορούν δυο τάπερ ( μαγειρικά σκεύη )  με τεχνητή νοημοσύνη να συζητήσουν μεταξύ τους στα Ελληνικά και παράλληλα και με εμάς και να διαθέτουν καλύτερες αρχές από τους  Χατζηδάκη - Σταμάτη ; Για τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας δεν το συζητώ καθόλου. Εννοώ αν διαθέτουν νοημοσύνη σύμφωνα με όσα διαπιστώνουν επί μια τετραετία ψηφίζοντας το εν λόγω αστικό πολιτικό κόμμα των ολιγαρχών, των ολιγοπωλίων, των μονοπωλίων και των ξένων συμφερόντων.

- Μήπως καλύτερα να βάλω δυο μπουκάλια η κουτιά της πολυεθνικής cola να συζητήσουν διότι η ΝΔ υπηρετεί διαχρονικά τις Η.Π.Α με τη χώρα μας δεσμευμένη αποικία των ιμπεριαΛΗΣΤΩΝ ; 



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κατάργησαν τα κοινωνικά επιδόματα και παρέχουν γαλάζια pass Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">