ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η διαχείριση από παρατάξεις και τα αφεντικά τους


Η μέχρι σήμερα ''διαχείριση'' από παρατάξεις - αστικά πολιτικά κόμματα  & πολιτικούς καθώς και τα αφεντικά τους. ( Δεδομένου ότι το ανάρτησα ''σφήνα'' εντός του προηγούμενου νέου έργου πληροφορικής το αναρτώ και αυτούσια. )

# ΛΙΣΤΕΣ ΠΕΤΣΑ
Ολιγάρχες πακτωλός 
Τατιάνα 850.000.00 
Γλυφάδα WEB & αυτόχθονες = 0

# ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Θέσεις εργασίας και χρήματα από τον 'επενδυτή' με τα δικά μας χρήματα σε δημότες Βάρκιζας, Δάφνης, Αμαρουσίου, Κηφισιάς, σε θυγατέρες υπουργών κ.α.
Πακτωλός 
Γλυφάδα WEB & αυτόχθονες = 0 

# ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Εκατοντάδες βεβαιώσεις λειτουργίας από τους διορισμένους υπαλλήλους κομμάτων και ολιγαρχών στους ολιγάρχες, σε κόμματα, θρησκείες, αιρέσεις. Διώξεις - κατασχέσεις και ληστρικές επιδρομές έπειτα από κατάθεση φακέλλου αδειοδοτήσεως και παραβόλου για τους πρωτεργάτες. 
Γλυφάδα FM & αυτόχθονες = 0 

# WEB & Δήμος Γλυφάδας
Εκαντοντάδες εξυπηρετήσεις , παράνομες συμβάσεις,  καθώς και πακτωλός χρήματος σε ημετέρους, παρατρεχάμενους , αυλοκόλακες, λαθρομετανάστες και δημότες έτερων δήμων , ενώ παράλληλα κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών για δημοτικό μέσο καθώς και πλαστογραφία.
Γλυφάδα WEB & αυτόχθονες = 0 

Στο πλήρωμα του χρόνου ότι γίνει , όπου γίνει, και όπως γίνει αποτελεί αυτούσια την δική τους διαμόρφωση. Όσοι/ες διαμορφώνουν όρους υποδεέστερους χοιροστάσιου σε μια κοινωνία έρχεται ο χρόνος να πληρώσουν την συνολική διαμόρφωσή τους. Άλλωστε άφησα άπαντες να εξελίσσονται στη βάση που διαμόρφωναν ώστε ακόμα και οι ίδιοι/ες να μπορούν να κρίνουν τα παραγόμενά τους. Τα χρήματα ως μονάδα δεν διαφοροποιούν πλέον το ελάχιστο. Έπειτα από 44 χρόνια υπάρχει αντίτιμο πληρωμής ? Ποια αίσθηση αποκομίζει κάποιος/α σήμερα για όσα διαδραματίζονται καθημερινά, τόσο διεθνώς όσο και στη χώρα μας, με πολέμους, δολοφονίες, βιασμούς, ληστείες, εκβιασμούς, πνιγμούς και ανηθικότητα ; Τα άλλα τα ζώα υπερέχουν !

Επισημαίνω ότι: To 80% όσων υλοποιούνται και ακολουθούν τα τελευταία χρόνια, τόσο σε πολιτικό, όσο και σε αυτοδιοικητικό και κοινωνικό επίπεδο, αποτελούσαν τις δημόσιες προτάσεις του υποφαινόμενου, σε μια εποχή που τα ενδιαφέροντα όλων αυτών ήταν εστιασμένα σε εντελώς διαφορετικούς τομείς.

Οι τατιάνες και οι τοτοί ήρθαν από την βόρεια ελλάδα και τις περιφέρειές τους στην Αθήνα διότι στο τόπο που γεννήθηκαν δεν είχαν κανένα απολύτως μέλλον. Όταν ο υποφαινόμενος πρωτοστατούσε στο Ν.Αττικής για τις ραδιοτηλεοράσεις αυτά τα άτομα τι έκαναν ; 

Όταν ο υποφαινόμενος λειτουργούσε το πρώτο κοινωνικό ραδιόφωνο και πρότεινε την ψηφιακή μετεξέλιξη της ραδιοτηλεόρασης , των τηλεπικοινωνιών , την ψηφιακή - διαδραστική πλατφόρμα της ΕΡΤ , καθώς και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση αυτοί αναζητούσαν εργασία στα αναλογικά ολιγαρχικά κανάλια και ούτε είχαν διανοηθεί τι τους επιφυλάσσει το μέλλον.

Είμαι βέβαιος ότι αντιλαμβάνονται  όσοι/ες είναι γνώστες όσων ισχύουν στη χώρα μας, και πολύ περισσότερο γιατί ορισμένοι έψαχναν επί σειρά ετών ένα γάμο συμφέροντος για την πλήρη κάλυψή τους, (και τελικά ''παντρεύτηκαν'' την ''δικαιοσύνη''), διότι οι ίδιοι υπολείπονται του δικαίου !

# Όταν η ΕΝΤΟΛΗ από την αρχή είναι ΔΗΜΟΣΙΟ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΣΟ δεν κάνεις υποχωρήσεις όσοι ληστές επιχειρήσουν να περάσουν από τον Δήμο και από την διακυβέρνηση της χώρας. Άλλωστε είναι σε όλους σας γνωστό, ότι, παρατάξεις - πολιτικοί και οι ημετέροι τους λαμβάνουν τις αποδοχές και τις συμβάσεις του δημοσίου χρήματος ενώ καταλύουν την εντολή της κοινωνίας επί δεκαετίες για δημόσιο μέσο στα νότια προάστια. Τι ακριβός κάνουν ;

# Όταν κάποιοι πρωτοστατήσουν για όσα ακολουθούν οι ''πολιτισμένοι'' νεοέλληνες - νεοελληνίδες ετεροχρονισμένα πρέπει να τους κρεμάσουν και κουδούνια, καθώς και να τους προδώσουν ώστε να έχουν τα οφέλη τα σαπάκια. Πότε χρησιμοποιήσατε για πρώτη φορά σόσιαλ ;Σας τα έκαναν παροχή οι πολιτικοί και τα κόμματά σας που γλύφετε και ψηφίζεται ,η μήπως αν ήταν εξαρτώμενο μόνο από δαύτους δεν θα υπήρχε τίποτα έτερο πλην ελεγχόμενων κρατικών και μιας χούφτας διαπλεκόμενων ;

# Τι είχατε τις δεκαετίες 70, 80, 90 ''σοσιαλοποιημένοι'' νεοέλληνες που ψηφίζετε τους διώκτες μου ;Ξεχνάτε και μάλιστα πολύ γρήγορα ! Τα αμερικανά σύμφωνα της νέας τάξης πραγμάτων σας παρείχαν τη δυνατότητα να έχετε και κοινωνικά μέσα , όμως , αυτά παρέχονται για το δικό τους όφελος.

Γιάννης Κουρδομένος

Βασίλης Ραφαηλίδης: Καπιταλισμός, ένα απέραντο “Χοιροστάσιο” δυσωδίας και σήψης - Οι κανίβαλοι είναι πάντα ανάμεσά μας. Λέγονται καπιταλιστές και είναι πάντα ιδιοκτήτες χοιροστασίων.

Με τούτη τη συμμαχία, το καπιταλιστικό χοιροστάσιο ανανεώνεται «φυσιολογικά». Τόσο που τα γουρούνια να μπορούν πια να καταβροχθίσουν χωρίς «τύψεις» τον άχρηστο γόνο του παλαιοκαπιταλιστή, πράγμα που γίνεται δυνατό μόνο με το νεοκαπιταλιστικό εμβόλιο του κανιβαλισμού, που ο παλαιοκαπιταλισμός το απέρριπτε υποκριτικότατα ως «απάνθρωπο» και ως «απάδοντα» στην ηθική του Σπινόζα. Μια ηθική που σκόνταφτε πάνω στον Θεό, που τώρα με τον νεοκαπιταλισμό δεν μπαίνει πια εμπόδιο για την επέκταση του χοιροστασίου.

* Απόσπασμα κριτικής του Β.Ραφαηλίδη για την ταινία «Χοιροστάσιο» του Παζολίνι. (Το χοιροστάσιο ήταν δεδομένο πριν από 50 χρόνια, αναλογιστείτε τι έχετε διαμορφώσει επί του παρόντος.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η διαχείριση από παρατάξεις και τα αφεντικά τους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">