ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Βάρης Κορωπίου


Νέο τροχαίο ατύχημα στην Ευελπίδων (πρώην Βάρης Κορωπίου), είκοσι μέτρα πριν τα φανάρια της λεωφόρου Αθήνας.

Ένα αυτοκίνητο ήταν γυρισμένο κάθετα στο δρόμο και άλλα δύο τουλάχιστον ήταν χτυπημένα.

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες ούτε φωτογραφίες.

Είναι σαφές ότι καθημερινά γίνονται πλέον τροχαία ατυχήματα στην ευρύτερη περιοχή μας και κρούει ο κώδωνας της ασχετοσύνης, είτε της αδιαφορίας τήρησης των μέτρων του ΚΟΚ που διέπει σήμερα τους οδηγούς.

Προσωπικά θεωρώ ότι ένας - μια στους τρείς οδηγούς δεν έπρεπε να οδηγεί, άρα το 33%. Εσείς πόσοι/ες θεωρείται ότι είναι ακατάλληλοι ?

Σημείωση: Από την χρονική περίοδο που γέμισε η Αττική με όλες τις φάρες του Ισραήλ και με εκατομμύρια οχήματα τα νότια προάστια δεν οδηγώ ούτε ποδήλατο. Σε τέτοια υπόληψη έχω την οδηγική ικανότητα των νεοελλήνων.

Ειδικότερα , ακόμα και τις εποχές, που τόσο ο πληθυσμός, όσο και τα οχήματα ήταν λιγοστά στην περιοχή μας, σχεδόν καθημερινά θα υπήρχε ένα κρούσμα ''θεσπέσιας'' οδηγικής συμπεριφοράς οδηγού κατά του Κ.Ο.Κ με απόρροια είτε ατύχημα, είτε ακόμα και τον θάνατο. Καθημερινά. Γλύτωσα τουλάχιστον πεντακόσιες φορές από ''θαύμα''.

Ασύλληπτες καταστάσεις οι τύποι/τύπισσες που ''τα κάνουν όλα'' και όλα κάτω του μετρίου. Βγήκε ο χάρος παγανιά ! Τους έχουν βάλει νέους όρους καπιταλιστικούς ότι ο χρόνος είναι χρήμα και βιάζονται, είτε είναι απρόσεκτοι διότι θα χάσουν το χρήμα που δεν έχουν , όμως, θα το αποκτήσουν με διακυβέρνηση Μητσοτάκη !

Θεωρώ ορθότερο να πηγαίνουν σαν τις χελώνες ώστε να ζήσουν περισσότερα και καλύτερα χρόνια ! Ασφαλώς και για το χάλι το οδηγικό φέρουν ευθύνη τα αστικά κόμματα τα οποία είχαν το οικόπεδο του Ελληνικού επί δεκαετίες αναξιοποίητο ενώ ήταν το ιδανικότερο για κυκλοφοριακή αγωγή και πίστα οχημάτων. 

Επίσης, μη ξεχνάμε ότι η πλειονότητα της χώρας μας εξοικειώθηκε για πρώτη φορά στην οδήγηση στο Ν.Αττικής , σε αντιδιαστολή με έτερους λαούς που είχαν οδηγική και κυκλοφοριακή αγωγή αρκετών γενεών.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέο τροχαίο ατύχημα στην Βάρης Κορωπίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">