ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βαρβιτσιώτης-Τζανακόπουλος για το μεταναστευτικό


Δείτε γιατί απέχω από την κάλπη. Χάβρα ιουδαίων και ''αντιπροσωπευτικό'' μοντέλο πολιτικής της υπόδουλης χώρας επικράτησε στον «αέρα» στο δημοτικό κανάλι του Δήμου Ασπροπύργου, ''
Attica Tv''  , ανάμεσα στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο . 

Οι δυο πολιτικοί συναγωνίστηκαν δημόσια ποιο κόμμα και πολιτικός έχει σκοτώσει περισσότερους μετανάστες !

Παρά τις επίμονες όμως προσπάθειες των συντονιστών, Γιώργου Χουδαλάκη και Βούλας Κεχαγιά, οι δύο άντρες πολιτικοί ήρθαν σε μια σφοδρή αντιπαράθεση με φόντο το ναυάγιο στην Πύλο.

«Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να χαμηλώσουμε κανέναν τόνο! Κανέναν τόνο» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κάνοντας και σχετική κίνηση με το χέρι προς την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της εκπομπής.

«Κύριε Τζανακόπουλε, είσαστε ένας άθλιος συκοφάντης. Άθλιος συκοφάντης. Που αναφέρετε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε οποιαδήποτε καταδικαστική απόφαση» τόνισε, στη συνεχεία, ο κ. Βαρβιτσιώτης σε έντονο τόνο προς τον συνομιλητή του για να συνεχιστεί ένας άγριος διάλογος ανάμεσα στους δύο.

Δ.Τ.: Εγώ είμαι άθλιος συκοφάντης; Έχει καταδικαστεί η Ελλάδα επί υπουργίας του κ. Βαρβιτσιώτη που έχω απέναντι μου για το pushback του Φαρμακονησίου; Για τους 13 νεκρούς; Αυτά κάνετε και τώρα, αυτά κάνατε και τότε. Τα ίδια που κάνατε τότε, τα ίδια κάνετε και τώρα. Μυαλό δεν έχετε βάλει και παίρνετε ανθρώπινες ζωές και τις στέλνετε στον πάτο της θάλασσας.

M.B.: Εσείς κ. Τζανακόπουλε επιμένετε σε μια πολιτική ανοικτών συνόρων, υγρών τάφων, διευκόλυνσης των διακινητών τους οποίους και υπερασπίζεστε τόσα χρόνια.

Δ.Τ.: Κανέναν ανοικτό σύνορο! Εγώ υπερασπίζομαι τους διακινητές; Εγώ και ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπιζόμαστε το διεθνές δίκαιο, το οποίο εσείς παραβιάσατε ως υπουργός του κ. Σαμαρά. Παραβιάσατε το διεθνές δίκαιο με την βούλα του ευρωπαϊκού δικαστηρίου.

M.B.: Εσείς τους έχετε εγκλωβίσει όλους μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα στους κόλπους σας έχετε όλες τις ΜΚΟ και όλους αυτούς που σήμερα είναι κατηγορούμενοι για διευκόλυνση της λαθρομετανάστευσης, όλους αυτούς που πηγαίνουν σιδηροδέσμιοι σαν διακινητές. Αυτοί είναι.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Είναι σαφές γιατί απέχω από την κάλπη, καθώς επίσης , είναι ξεκάθαρο ότι και τα δυο συγκεκριμένα αστικά πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα μας εκμαυλίζουν την ισοπολιτεία στην πόλη μας και στα νότια προάστια Αττικής.

Ειδικότερα: Μπορεί να σας εξηγήσει, είτε ο ένας, είτε ο άλλος, πως γίνετε ένας Δήμος κατά πολύ φτωχότερος από τον Δήμο Γλυφάδας και χωρίς προϊστορία στα ερτζιανά κύματα να διαθέτει τηλεοπτικό μέσο ; Eπί δεκαετίες στην Γλυφάδα, ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάνει σειρά παρανομίες, μέχρι και προβοκάτσια, ώστε να μην ισχύσει ένα τοπικό μέσο. ΝΔ - ΠΑΣΟΚ θεμελίωσαν το 1987 την γνωστή διαπλοκή και παράγκα του Ν.Αττικής των ολιγαρχών σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας και των πρωτεργατών του χώρου, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 θεμελίωσε την αδειοδότησή τους ώστε ένα κόμμα του 3% να έχει πόρτα για τον χειμώνα στην εν λόγω παράγκα. Αυτοί είναι οι πολιτικοί σας. Αυτούς ψηφίζεται. Συνολικά συμβάλατε σε μια θεμελιώδη προδοσία κατά των νοτίων προαστίων και της Γλυφάδας. Εκτός του Ρ/Σ τον οποίο δίωξαν και κατάσχεσαν επανειλημμένα πρόσφατα παραβίασαν και έκλεισαν και όλα τα σόσιαλ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB. Έρχεται και η σειρά των υπολοίπων.  Αν δεν υπάρχει ένα τοπικό μέσο πως θα εκλεγεί έστω και ένας μη συστημικός βουλευτής ο οποίος να μην είναι προσκυνημένος σε μια χούφτα διαπλεκόμενους ολιγάρχες ? Οι γνωστοί σας άγνωστοι των παρατάξεων γνωρίζουν τι έκαναν διότι επί σειρά ετών ''κρύβονται'' πίσω από έτερους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βαρβιτσιώτης-Τζανακόπουλος για το μεταναστευτικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">