ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Tα κομματικά περίπτερα


Τα περίπτερα είναι ελληνική πατέντα, και ειδικότερα τα πολιτικά περίπτερα που βλέπουμε κάθε προεκλογική περίοδο δεν τα συναντούν οι πολίτες άλλων χωρών.

Γλυφάδα: Με δεδομένο τα περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη μας γιατί ο πρόεδρός τους δεν πατά το ποδάρι του στην ''σύγχρονη'' περιοχή μας ;

Είναι σαφές ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ''οργώσει'' ολόκληρη την ελληνική επικράτεια , κάθε περιφέρεια, κωμόπολη, χωριό, όμως , από το 2014 με το γνωστό ''το ελληνικό δεν πωλείται'', και όσα ακολουθήσε στη συνέχεια, ουδέποτε πάτησε το πόδι του ξανά στην περιοχή μας.

Νότια Αττική - Νότια προάστια

Η ''σύγχρονη'' περιοχή του μισού εκατομμυρίου πολιτών, ενώ διοικείται στους Ο.Τ.Α από τα γνωστά κόμματα εξουσίας , αποτελεί τόπο άβατο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και όλων των αστικών κομμάτων.

Τηλεοπτική Δημοκρατία

Το μισό εκατομμύριο πολιτών στη Νότια Αττική - προάστια αποτελεί τον παθητικό αποδέκτη των διαπλεκόμενων μίντια και άτομα τα οποία χειραφετούνται και χειραγωγούνται ώστε να ψηφίζουν όσα τους προτάσσουν οι ολιγάρχες και οι τηλεοράσεις τους.

Το παραμύθι πάει σύννεφο 

Τα αστικά πολιτικά κόμματα εξουσίας αποτελούν τις μαριονέτες των ολιγαρχικών οικογενειών οι οποίες καθορίζουν τι θα ασπάζεται και θα ακολουθεί η κοινωνία σύμφωνα όσων προωθούν και προβάλλουν.

Στον αντίποδα , οι πέραν των 500.000 χιλιάδων πολιτών - κατοίκων στα νότια προάστια έχουν πλέον αποδεχτεί ότι θα ψηφίζουν παρατάξεις κομμάτων ώστε να υπηρετούν από τον Δήμο τους εκτός του δήμου !

Λέτε να αρκεί το θράσος όταν έχει καταλυθεί απόλυτα η ισονομία - ισοπολιτεία και κανείς δεν μπορεί να αντιπαραταθεί στην δεδομένη πραγματικότητα και αλήθεια ;Πως χαρακτηρίζουν οι ίδιοι όσα έκαναν σε βάρος του τόπου και της περιοχής μας;Μήπως πλέον δεν είναι ξεκάθαρο ότι συνολικά είναι ξεπουλημένοι σε μια χούφτα οικογένειες ;Από την δεκαετία του 70 φτάσαμε στο 2023 , ενώ στη Γλυφάδα και στο σύνολο των νοτίων προαστίων δεν υπάρχει ούτε δείγμα μέσου.

Γιατί τους ψηφίζεις ;Υπάρχει έστω ένας που δεν κατανοεί ότι υπονομεύουν το τόπο μας και το μέλλον του τόπου για τα στενά κομματικά τους συμφέροντα ;

Γιάννης Κουρδομένος

glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005  ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ με εντολή της μαφίας ολιγαρχών ΕΙΙΡΑ, και 18 χρόνια συνεχόμενων παρανομιών και πλαστογραφιών από τη πλευρά των κομματικών παρατάξεων Δήμου Γλυφάδας ώστε να πετύχουν την φυσική μας εξόντωση.

- Υποτίθεται ότι είχαν καταστατικό καθώς και τμήμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

- Όσα ακολουθούν σήμερα ως κοινωνία με τα σόσιαλ μίντια - φόρουμ οι κάτοικοι νοτίων προαστίων αποτελούσαν αυτούσια τις δικές μου προτάσεις της δεκαετίας του 90, έστω και ένα μέσο στα ερτζιανά, ραδιόφωνο, κανάλι, κ.α. είδατε από τα κόμματα, τους πολιτικούς και τους δημάρχους σας ; Εννοώ ότι σόσιαλ και φόρουμ έχουν παντού - παγκόσμια. Στα νότια προάστια γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα μέσο στα ερτζιανά κύματα ;Όταν μια περιοχή δεν έχει ούτε ένα (1) μέσο πρέπει να ψηφίζουν οι πολίτες - δημότες - κάτοικoί της ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Tα κομματικά περίπτερα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">