ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η περίπτωση του Γιώργου Παπανικολάου παρουσιάζε σοβαρές δυσκολίες


Η απόφαση της ΝΔ για στήριξη του Νίκου Χαρδαλιά είναι ειλημμένη. Ο υφυπουργός Άμυνας δέχθηκε τηλεφώνημα το Σάββατο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν κατέστη σαφές ότι η περίπτωση του Γιώργου Παπανικολάου παρουσιάζει σοβαρές δυσκολίες.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε χθες τηλεφωνικά με τον κ. Χαρδαλιά και τον παρέπεμψε στους κ. Μπρατάκο και Σταύρο Παπασταύρου για τα περαιτέρω, με τον υφυπουργό να σπεύδει αμέσως μετά το αεροδρόμιο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η προοπτική διεκδίκησης της περιφέρειας από τον κ. Χαρδαλιά δεν είναι καινούργια συζήτηση στη ΝΔ πάντως. Το θέμα είχε ανακύψει και προ ενάμιση έτους, αν και ο υφυπουργός Άμυνας προτιμούσε την προοπτική της Ευρωβουλής.

Το σημερινό τοπικό κεντρικό θέμα είναι: Ποιές είναι οι σοβαρές δυσκολίες που παρουσίαζε η υποψηφιότητα Παπανικολάου στην Περιφέρεια Αττικής ;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Σας ευχόμαστε καλό μήνα, αύριο καλωσορίζουμε τον Αύγουστο, και ενώ δεν κάνουμε διακοπές θα κάνουμε μια διακοπή, με δεδομένη την αποτυχία της ''κεντροδεξιοαριστεράς'' , ώστε να συγκεντρώσουμε τα κομμάτια μας, αντί των κομματιών του πάζλ, και να ετοιμαστούμε για τον Σεπτέμβριο, διότι έρχονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές και η προβοκάτσια σε βάρος μας καθώς και της εντολής μας ήδη έχει κλείσει εννέα (9) ολόκληρα χρόνια.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο σας αφήνουμε με το δίλημμα για τις σοβαρές δυσκολίες που παρουσίαζε η υποψηφιότητα του 'αναμορφωτή' σε υλιστικό επίπεδο της Γλυφάδας, ο οποίος πλέον μονιμοποιήθηκε στις υποψηφιότητες δημάρχου !!

Αναφορικά με την Περιφέρεια Αττικής, αν η Ρ. Δούρου δεν είχε μοιράσει πακτωλό από τα κονδύλια - πακέτα της Ε.Ε λέγοντας μας, έπειτα από πέντε χρόνια στην αυτοδιοίκηση, ότι ''συνεχίζουμε τον αγώνα'', ενώ εμείς μια πενταετία δεν διαπιστώσαμε να καλύπτεται το προεκλογικό τρίπτυχο του ΣΥΡΙΖΑ και υφιστάμεθα και μια τοπική προβοκάτσια, παράλληλα των μνημονίων και του ξεπουλήματος του Ελληνικού, ενδεχομένως μπορεί και να εξετάζαμε ποιοι είναι οι υποψήφιοι αυτού του κόμματος. 

Δεν μας απασχολεί πλέον. Μια πενταετία ένα κυβερνών κόμμα , καθώς και πληθώρα στελεχών του στην περιφέρεια Αττικής, τα οποία παρεμπιπτόντως κατοικούν στα νότια προάστια και την Γλυφάδα, δεν γνώριζαν ούτε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα ώστε να καλυφθεί σε ένα βαθμό η κοινωνία, ενώ για τους μεγαλοεκδότες και μεγαλοδημοσιογράφους υπήρχε επάρκεια χρημάτων. 

Ο ''αγώνας'' όσων στελεχών βρέθηκαν σε κυβερνητικές, θεσμικές και έμμισθες θέσεις, καθώς και στην αυτοδιοίκηση, παράλληλα όσων κομματικών golden boys είχαν ως παράταξη μπορεί να δικαιώθηκε σε ένα βαθμό η ακόμα και απόλυτα, ο δικός μας πως και πότε δικαιώθηκε ; 

Αυτό είναι ένα από τα σημεία , παράλληλα αρκετών ακόμα πολιτικών λαθών για την κοινωνία, τα οποία δρομολόγησαν τον ΣΥΡΙΖΑ με ουσιαστική πτώση ποσοστών το 2019 καθώς και σε συντριπτική ήττα το 2023. ( Έχετε διερωτηθεί ποιο είναι το ποσοστό δυσαρέσκειας , τόσο σε πρώην στελέχη , όσο και σε υποστηρικτές και ψηφοφόρους του κόμματος της αντιπολιτεύσεως ; Το 48% αποχής τι δηλώνει ? )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η περίπτωση του Γιώργου Παπανικολάου παρουσιάζε σοβαρές δυσκολίες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">