ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καθημερινότητα οι Διακοπές Ρεύματος και οι Πνιγμοί και στο βάθος φερόμενος τοπικός πολιτισμός


Δήμος Γλυφάδας:Καθημερινότητα οι Διακοπές Ρεύματος και οι Πνιγμοί ενώ στο βάθος υφίσταται και ο φερόμενος ''τοπικός πολιτισμός''. Ένας πολιτισμός ο οποίος αποτελεί 
επί εννέα χρόνια αυτούσια  άλλη μια ‘’μαύρη τρύπα‘’ της ΝΔ και της γαλάζιας δημoτικής αρχής ώστε με τα χρήματα όλων των δημοτών να διατηρούν (ψυχαγωγούν) την εκλογική τους πελατεία.

Διακοπές ρεύματος στην άνω Γλυφάδα τις απογευματινές ώρες της Κυριακής ενώ το Σάββατο διακοπές ρεύματος έγιναν στο Ελληνικό, την Αργυρούπολη, και στον γειτονικό δήμο 3Β.

Αν αναλογιστούμε τις δηλώσεις Μητσοτάκη για εξαγωγή ρεύματος από τις ΑΠΕ των ολιγαρχών στα Βαλκάνια, και ευρύτερα, μόνο ως στοιχείο φάρσας ακούγονται σύμφωνα με όσα ισχύουν ακόμα και το 2023 με τις καθημερινές διακοπές ρεύματος εν μέσω καύσωνα.

Ελλάδα:63 νεκροί από πνιγμό τις τελευταίες 15 ημέρες

Νεκρός ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής ένας άνδρας από την παραλία δίπλα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο.

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 15/07/2023, από τη θαλάσσια περιοχή ακτής Β΄ Γλυφάδας, 72χρονος ημεδαπός. Ο 72χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

  • Νεκρό ανασύρθηκε χθες το απόγευμα, Σάββατο, ένα 6χρονο παιδί από τη θάλασσα στην παραλία «Μεγάλο Καβούρι» στην Αττική. Μάλιστα το λιμενικό του Σαρωνικού συνέλαβε τους γονείς του παιδιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παρήγγειλε νεκροψία-νεκροτομή.


Δήμος Γλυφάδας και φερόμενος τοπικός ''πολιτισμός''

Αναφορικά με τα ''πολιτιστικά'' και τα εκατομμύρια που διασπάθισαν επί εννιά χρόνια μέσω του ΚΑΠΠΑ, της δήθεν κοινωνικής και πολιτιστικής παρέμβασης του δήμου γλυφάδας, να μαζεύεστε και να πηγαίνετε στις τάβλες που παράνομα άπλωσαν στην 3η μαρίνα, όμως, για εμάς είναι σαφές ότι δεν υφίσταται ίχνος τοπικού πολιτισμού από το κόμμα της ΝΔ.

Έλαβαν τις ψήφους της τοπικής κοινωνίας με ''φούμαρα'' δικαίου , αμέσως μετά τις εκλογές του 2014 διαπίστωσαν άπαντες πως στήνετε το πελατειακό σύστημα εξυπηρετώντας και παρέχοντας μονομερώς συμβάσεις και αναθέσεις σε ''γαλάζιους'' υποστηρικτές, και παράλληλα είδαν οι συμπολίτες μας με ποιες φαύλες μεθόδους κατέλυσαν την εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων ώστε να μην ισχύσουν στη πόλη μας ούτε τα αυτονόητα.

Είναι σαφές ποιοι/ες και γιατί ανακυκλώνουν το κόμμα της ΝΔ στον Δήμο της Γλυφάδας, όπως ακόμα περισσότερο είναι σαφές ότι για τα στενά προσωπικά και κομματικά συμφέροντα των παρατάξεων δεν ίσχυσε η εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων. 

Η φωτογραφία είναι χαρακτηριστική όσων ισχύουν στον Δήμο Γλυφάδας επί εννέα χρόνια και πράγματι θεωρώ ότι πρέπει να είστε και περήφανοι για τις κατακτήσεις και τα επιτεύματά σας. Έχετε εξυπηρετήσει αναρίθμητους υποστηρικτές της ΝΔ με τα χρήματα του συνόλου, ζουν πλουσιοπάροχα δεκάδες παραταξιακοί σας, ακόμα και οι αποτυχόντες των εκλογών έτυχαν πακτωλού χρήματος  χωρίς να έχετε καλύψει την εντολή των γλυφαδιωτών ! 

Σημειώνω ότι η ΕΝΤΟΛΗ των συμπολιτών μας θα ένωνε τον Δήμο χωρίς πολιτικές κ.α σκοπιμότητες, ενώ αυταπόδεικτα εσείς επί εννέα χρόνια δεν έχετε ενώσει τον Δήμο. Ο υποφαινόμενος δεν έχει συμμετάσχει σε καμία από τις φιέστες σας. Στοχεύετε στο κομματικό και προσωπικό σας κέρδος δαπανώντας τα χρήματα όλων των δημοτών.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Αν δεν είχαν πεθάνει και καλούσατε το σύνολο όσων συνθετών μετέδιδα από τον τοπικό Ρ/Σ Γλυφάδα FM , επίσης , δεν θα συμμετείχα σε καμία φιέστα του Δήμου αν δεν είχε ισχύσει η εντολή της τοπικής μας κοινωνίας. Για τα γονίδια της κλεφτουριάς οι αξίες είναι ''ψιλά γράμματα''. Με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου μια ''αρπαχτή'' θα έκαναν όλοι - άπαντες, αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι παράλληλα ισχύει και Τοπικός Πολιτισμός. Ο Πολιτισμός χτίζεται στη βάση της φερεγγυότητας και της τήρησης της εντολής των δημοτών ανεξάρτητα των αντίθετων ιδεολογιών.

- Επίσης να σας θυμίσω ότι η πρότασή μου ήταν για Μουσική Σκηνή - Θέατρο στην άνω Γλυφάδα ως ''φεστιβάλ'' αντί όσων επιχειρούν για το κέρδος της παρατάξεώς τους από το κόμμα της ΝΔ στις μαρίνες της Γλυφάδας, και ειδικότερα στην τρίτη, εκεί που πριν από δεκαετίες είχαν στήσει παράνομα με τα χρήματα όλων των δημοτών και τους αναμεταδότες των διαπλεκόμενων,  ενώ δίωκαν και λήστευαν τους δημότες Γλυφάδας και τους τοπικούς μας Ρ/Σ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε μια ΠΡΟΔΟΣΙΑ. 

- Το γεγονός επιλογής του συγκεκριμένου σημείου σηματοδοτεί τι υπηρετούν τα στελέχη της ΝΔ από τον Δήμο. Ο υποφαινόμενος πριν από δεκαετίες έκανε την πρόταση ώστε να προκύψει ένας σύγχρονος χώρος για τον Ο.Τ.Α της πόλης μας. Αυτοί ετεροχρονισμένα κατέλυσαν την εντολή μας, δεν υλοποίησαν έργο και θεώρησαν ότι θα συμμετέχουμε σε ''γαλάζιες'' φιέστες !! 

- Όλοι γνωρίζουν ποιοι κάνουν την ρεκλάμα για τις ''γαλάζιες'' φιέστες στην 3η μαρίνα, και παράλληλα γνωρίζουν ότι δεν είμαστε εμείς. Είναι οι γνωστοί όμιλοι των οποίων πριν απο δεκαετίες στο ίδιο σημείο οι τοπικές παρατάξεις είχαν τους αναμεταδότες τους, ενώ ως δήμος και δημοτικές αρχές δεν έγιναν ποτέ αρωγοί των δημοτών και των τοπικών σταθμών. Αντιθέτως, από κοινού έκλεισαν τους τοπικούς σταθμούς. Δημοκρατία μηδέν εις το πηλίκον.













 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καθημερινότητα οι Διακοπές Ρεύματος και οι Πνιγμοί και στο βάθος φερόμενος τοπικός πολιτισμός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">