ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ευχάριστο σοκ οι κάτοικοι του Νότιου τομέα


Ευχάριστο σοκ υπέστη η κ. 
Δώρα Παπαδάκη από τους κατοίκους του Νότιου τομέα. Αν θεωρεί η ίδια το σοκ ευχάριστο εμείς δεν έχουμε κάποιο λόγο να είμαστε αντίθετοι, όμως , και εμείς έχουμε υποστεί σόκ με τα αυταπόδεικτα στον Δήμο Γλυφάδας. 

Είναι πραγματικά πολύ περίεργη η σύσταση της κοινωνικής δομής στα νότια προάστια , τόσο πολύ που σκέφτομαι να γίνω κάτοικος στα Βόρεια προάστια μήπως αλλάξει το πεπρωμένο που μας αναφέρει ο πρωθυπουργός !!

Ευχάριστο σοκ οι κάτοικοι του Νότιου τομέα

Έχοντας διατελέσει 3 φορές υπ. Βουλευτής στην Α. Αθήνας και δύο φορές στο Ρέθυμνο, κάνοντας το χατήρι στην αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, με πολύ καλά αποτελέσματα πάντα, το τελευταίο πράγμα που περίμενα να ακούσω ήταν πρόταση υποψηφιότητας μου στο Νότιο τομέα Αθηνών, διαμένοντας, μάλιστα, στον Βόρειο.

Θεωρώ, όμως, ότι οφείλουμε να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις την παράταξη που είναι η ικανότερη να ωφελήσει την Ελλάδα και τους πολίτες της !!
Κι έτσι, δέχτηκα ξανά την.. Πρόταση- Πρόσκληση- Πρόκληση !!
Και η περιπέτεια στα Νότια ξεκίνησε !!
Στην αρχή φαινόταν κάτι Ακατόρθωτο!!..

Καθημερινά διέσχιζα όλη την Αττική !! Η μετακίνηση στον άξονα Βορρά - Νότου έγινε ρουτίνα ! Σε 13 δήμους.. Στην πιο μεγάλη περιφέρεια της Ελλάδας!..  
Εγχείρημα απίστευτα Επίπονο!..

Αποδείχθηκε , όμως ταυτόχρονα κι απίστευτα Γοητευτικό !!
Οι κάτοικοι του Νοτίου τομέα με σόκαραν ευχάριστα !!..  Πάντα Ευχάριστοι, Ευγενικοί και Χαμογελαστοί !!.. Με περιέβαλαν με πολλή αγάπη και εκτίμηση και τους είμαι Ευγνώμων γι αυτό !! 

Ευχαριστώ θερμά για την ανοιχτή αγκαλιά τους, τη θερμή  στήριξή τους και τους 2.700 σχεδόν σταυρούς τους, που μου εξασφάλισαν καλά αποτελέσματα και καλή θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νότιο τομέα !!..

Θα είμαι πάντα δίπλα τους, με όλες μου τις δυνάμεις !!

Θεοδώρα (Δώρα) Παπαδάκη
Δικηγόρος ΑΠ, DEA, DEE Ευρωπ. Δικ.
Yπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νοτίου τομέα
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ευχάριστο σοκ οι κάτοικοι του Νότιου τομέα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">