ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παράσταση διαμαρτυρίας στον κ. Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας - video

Tην παραίτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας ζητά η ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ, ύστερα και από την ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο από θερμοπληξία του 46χρονου εργαζόμενου, η οποία αγνοούσε το γεγονός πως ο τελευταίος ήταν διανομέας και μάλιστα ανασφάλιστος, και άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα εργασίας μέσα σε συνθήκες καύσωνα.

Αντιπροσωπεία της ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ βρέθηκε σε κινητοποίηση στο νοσοκομείο Χαλκίδας, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τον άδικο θάνατο του εργαζόμενου διανομέα, που τον άφηναν να παραδίδει παραγγελίες μέσα στην αβάσταχτη ζέστη, παρά τις απαγορεύσεις.

Στην διαμαρτυρία τους, τόνισαν την εγκληματική έλλειψη μέτρων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, που έχουν ως αποτέλεσμα περιστατικά όπως αυτό στην Χαλκίδα την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι ίδιοι, βρέθηκαν ενώπιον του διοικητή του νοσοκομείου και του ζήτησαν να παραιτηθεί εξαιτίας της δήλωσής του. «Είμαστε εδώ και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα στη ζωή και την ασφάλεια των εργαζομένων», είναι το μήνυμά τους.

«Είναι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί», σημειώνει ένας από τους εργαζόμενους που βρέθηκε στην κινητοποίηση, με έναν άλλον να συνεχίζει: «Η δήλωση αυτή από τον διοικητή του νοσοκομείου αποτελεί πρόκληση του κοινού αισθήματος των εργαζομένων, των ανασφάλιστων εργαζομένων που δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί και τους ονομάζουμε παράτυπους».

Θα μείνει στην ιστορία ότι ο 46χρονος νεκρός ήταν διανομέας όσα χρόνια και αν περάσουν, δηλώνουν με νόημα οι εργαζόμενοι που διαμαρτυρήθηκαν.

Αντιπροσωπεία του ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ /ΓΣΕΕ, στις 24/7/2023, σε παράσταση διαμαρτυρίας στον κ. Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, μετά τον άδικο χαμό συναδέλφου, ανασφάλιστου διανομέα.

Δείτε το βίντεο:


Επισήμανση του Γ.Κ: Ασφαλώς οι περισσότερες παθογένειες της χώρας μας υφίστανται ακόμα και σήμερα και παράλληλα πρωτοφανής προδοσία από φερόμενους 'αριστερούς'.

Σας παραπέμπω για πολλοστή φορά και στο σημερινό  Απατεώνες βρίσκονται στην κυβέρνηση ? Τα στελέχη, τόσο της  ΝΔ,όσο και του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ & συνεργαζόμενοι, έχουν διαμορφώσει στον Δήμο Γλυφάδας προβοκάτσια διαρκείας.

Για την υπηρέτηση του μεγάλου κεφαλαίου και των ολιγαρχών μας αποστέρησαν το 1991 μια άδεια λειτουργίας, το 1999 καθώς και το 2005 δεχτήκαμε καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις του τοπικού Ρ/Σ Γλυφάδα FM, ενώ το 2004 είχα φτάσει μέχρι τον ΠτΔ ο οποίος καλούσε την κυβέρνηση να μας αδειοδοτήσει !

Από το 2005  ξεκινά η επόμενη φάση της τοπικής πλέον ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ σε ένα Ο.Τ.Α στον οποίο τα αστικά πολιτικά κόμματα διοικήσεως και τα αντιπολιτευόμενα είναι εγκάθετοι της οικονομικής ολιγαρχίας. 

Σειρά παρανομιών σε όλες τις σύννομες αιτήσεις στον Δ.Γλυφάδας, ενώ παράλληλα ακόμα και το 2014 που πλέον ζητάμε εντολή από την τοπική μας κοινωνία, τα στελέχη της τοπικής ντροπής , και ασφαλώς σε καμία περίπτωση 'Ανατροπής' , μας εξαιρούν καταχρηστικά από τις υποψηφιότητες και στη συνέχεια κάνουν πλαστογραφία κατά της εντολής μας. 

Λέτε να υπάρχει ''δικαιοσύνη'' δεδομένου ότι την έχουν παντρευτεί δήμαρχος και αιρετοί του Δήμου Γλυφάδας , η μήπως δεν διαπίστωσα τα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης όταν προσέφυγα στην προϊσταμένη του Αρείου Πάγου η οποία μια βδομάδα αργότερα ευρίσκετο με ενέργειες Τσίπρα στο γραφείο του Μαξίμου και η προσφυγή μου αγνοείται ;

Οι προαναφερόμενοι διαμόρφωσαν με δόλο τις συνθήκες της φυσικής μας εξόντωσης, ενώ οι ίδιοι οικοδομούν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία εν μέσω καθολικής ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ , ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και ΑΝΟΜΙΑΣ

Να βάλουμε τον Κούγια , ο οποίος μας θεωρεί γραφικούς , να κάνουμε μια προσφυγή σε αυτήν την 'δικαιοσύνη' κατά στελεχών των κομμάτων εξουσίας τα οποία δεν τα θεωρεί γραφικούς και τα υπερασπίζεται ; 

Σημειώνω ότι το ''γραφικό'' είναι, πρώτον, γνήσιο, δεύτερον, καθαρότερο, τρίτον, φυσικότερο και πιο αληθινό, και το κυριότερο είναι αυθεντικό και με ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ σε πλήρη αντιδιαστολή με τους ξενόφερτους δημάρχους - αιρετούς των τοπικών αστικών πολιτικών κομμάτων - παρατάξεων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παράσταση διαμαρτυρίας στον κ. Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας - video Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">