ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Περιφέρεια Αττικής δίνει 800.000 ευρώ για έργα στο «Σπίτι του Ηθοποιού», ενώ ο Δήμος Γλυφάδας «μας έκλεισε το σπίτι»


Προγραμματική σύμβαση για την αποπεράτωση του έργου «Σπίτι του Ηθοποιού», με τη δημιουργία επιπλέον κοιτώνων και κοινόχρηστων χώρων για πολιτιστικές εκδηλώσεις, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, με τον ανάδοχο του έργου, παρουσία της πρόεδρου του «Σπιτιού» 'Αννας Φόνσου και του προϊστάμενου Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Αλ. Καλογερόπουλου.

Το έργο χρηματοδοτείται με το ποσό των 861.464,84 ευρώ από ίδιους πόρους της Περιφέρειας, «ύστερα από 11 χρόνια αγώνα για την εξεύρεση λύσης», όπως συγκινημένη επισήμανε και η πρόεδρος του φορέα, ηθοποιός 'Αννα Φόνσου.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Η Περιφέρεια Αττικής δίνει 800.000 ευρώ για έργα στο «Σπίτι του Ηθοποιού», ενώ ο Δήμος Γλυφάδας «μας έκλεισε το σπίτι», από το 2005 έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων δεν λειτουργεί ο Ραδιοφωνικός Σταθμός ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ενώ παράλληλα δήμαρχος, διοικούντες, καθώς και πληθώρα αντιπολιτευόμενοι κατέλυσαν από κοινού και την εντολή μας στην κάλπη των εκλογών ώστε οι φερόμενοι τοπικοί ''εκπρόσωποι'' να πετύχουν την φυσική μας εξόντωση.

Στον δήμο Γλυφάδας τιμούν τον πολιτισμό με ύβρεις, λάσπη, συκοφαντίες, υπονομεύσεις,κ.α. ανάλογες ενέργειες, καθώς επίσης, και κατάλυση της εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων, ενώ από το ΚΑΠΠΑ του δήμου εξυπηρετούν κατά το δοκούν - επιλεκτικά - οτιδήποτε ευνοεί την εκλογική τους πελατεία καθώς και τους ιδίους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πατούλης θα κατέβαινε ως ''αντάρτης'' σε δεδομένη υποστήριξη της ΝΔ στον Γ. Παπανικολάου, ενώ δέχτηκε την υποψηφιότητα Χαρδαλιά. Αναρωτηθείτε για ποιούς λόγους ο κ. Πατούλης δεν θα δεχόταν την υποψηφιότητα του φερόμενου ''αναμορφωτή'' Γ. Παπανικολάου. 

Η Περιφέρεια Αττικής δίνει 800.000 ευρώ για έργα στο «Σπίτι του Ηθοποιού» , ενώ στον Δήμο Γλυφάδας αντί να προκύψει Τοπικό ΜΜΕ όλων των δημοτών έπειτα από προβοκάτσια αποκομίζουν οι αιρετοί , καθώς και εξυπηρετούμενοί τους , και παράλληλα από τον 4ο όροφο του δημαρχείου γλυφάδας έχουν γεμίσει συγκεκριμένη υβριστική ιστοσελίδα με ύβρεις , λάσπη και συκοφαντίες κατά ημών διότι έτσι εξυπηρετούνται η Αδιαφάνεια και τα Προσωπικά Συμφέροντα Ορισμένων Ατόμων τα οποία από κοινού κατέλυσαν την εντολή πέραν των 4.500 χιλ. ψηφοφόρων. ( Αν υπάρχει ίχνος υπερβολής δεχόμαστε και νέες μηνύσεις δια μέσω τσιρακίων, και άλλωστε μέχρι και στημένες με δόλο αντίστοιχες ενέργειες τους ήδη υφίστανται. )

«Αυτός ο χώρος ο οποίος είναι αποτέλεσμα του οράματος και της προσπάθειας που καταβάλλει για πολλά χρόνια η 'Α. Φόνσου είναι σημαντικός όχι μόνο για εσάς τους ηθοποιούς αλλά και για τον πολιτισμό και την πολιτιστική ταυτότητα και ιστορία του τόπου μας. Ως Περιφέρεια αποδεικνύουμε με πράξεις ότι τιμούμε την τέχνη και τους ανθρώπους του πολιτισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

Η κ. Φόνσου ευχαρίστησε τον к. Πατούλη για την υποστήριξη στην υλοποίηση αυτού του οράματος, εξέφρασε την ελπίδα να βρίσκεται στο πλευρό των ηθοποιών «από όποια θέση κι αν βρίσκεται στο μέλλον» και υπογράμμισε την υψηλή σημασία του χώρου για τους ηθοποιούς που έχουν ανάγκη στήριξης.

Οι προβλεπόμενες εργασίες σύμφωνα με την μελέτη περιλαμβάνουν: α) τις υπολειπόμενες οικοδομικές εργασίες που πρέπει να εκτελεστούν και β) τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις που πρέπει να κατασκευαστούν, για την παράδοση του κτιρίου στο ίδρυμα. Το οποίο θα έχει 6 ορόφους, α΄ υπόγειο Αμφιθέατρο πολιτιστικών εκδηλώσεων και β΄ υπόγειο βοηθητικών χώρων.

Σημείωση: Προηγμένο επίπεδο ''εκπροσώπησης'' στον Δήμο Γλυφάδας. Αρχικά καταλύεται η εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων , αντί να ισχύσει η εντολή της τοπικής μας κοινωνίας αδιαφανώς παρέχονται συμβάσεις και αρωγή σε ''γαλάζιους'' υποστηρικτές, ενώ στη συνέχεια γίνεται πλαστογραφία προγράμματος από ''αριστερούς'' και υπάρχουν και δεκάδες υβριστικού χαρακτήρα δημοσιεύματα ως ''κερασάκι'' στην ''τούρτα τοπικής προβοκάτσιας''. Επιπροσθέτως, απέκτησαν και άκρη σε επίπεδο δικαιοσύνης, εκτός από τις ''άκρες'' σε ολιγαρχικά media απόρροια των οποίων είναι και η θέση ''συμπαραστάτη'' σε υποψήφιο με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ενώ η διοικούσα παράταξη έχει την ''πλειοψηφία'' στον Δ.Γλυφάδας !!

''Βλέπε ΣΠΑΥ καθώς και ΣΚΑΙ'' καθώς και τι σχέση είχε ο φερόμενος ''συμπαραστάτης'' του Δ.Γλυφάδας με το ΣΠΑΥ , καθώς επίσης , τα πεπραγμένα του επί πέντε χρόνια ως αιρετός , 2015 - 2019, δεδομένου ότι ήταν υποψήφιος με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ !! Όσοι/ες από την ''γαλάζια'' διοικούσα παράταξη τον ψήφισαν το 2019 μήπως δεν θυμούνται ότι δεν ήταν παρόντας στις εκλογές του 2015 και υπήρχε κοινό ψήφισμά τους ότι τάσσονται κατά του θεσμού του συμπαραστάτη ; Το σήμα κατατεθέν της τοπικής προβοκάτσιας και το αυταπόδεικτο ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και ανηθικότητας. 

Αντιμετώπιζαν ''μεγάλο πρόβλημα'' άτομα με εξασφαλισμένες συντάξεις του Δημοσίου καθώς και αποδοχές αργομισθίας , η είναι δεδομένη η προδοσία για ειδικούς λόγους συμφερόντων διαπλοκής ; Σε ποιο Δ/Σ πέρασαν την εντολή της τοπικής μας κοινωνίας ; Αντί να περάσουν στο Δ/Σ την εντολή μας έκαναν πλαστογραφία προγράμματος. Ποιοι εξαγοράζουν και διαφθείρουν αντί να εκπροσωπούν τον Δήμο είναι ηλίου φαεινότερον. Υπάλληλοι συνολικά των γνωστών οικογενειών άπαντες στον Δ.Γλυφάδας ;

Επισήμανση: Δεδομένου ότι από το 2014 έως και το 2015 υφίστατο μια παρωδία ''εκπροσώπησης'' μας από την παράταξη του σύριζα και συνεργάτες και δεν είχε τεθεί σε Δ/Σ του Δήμου η εντολή μας έθεσα σκόπιμα συμμετοχή στις υποψηφιότητες του ''συμπαραστάτη'' του δημότη και της επιχείρησης. Διαπίστωσα εμπράκτως ποια είναι τα χαρακτηριστικά όσων βρίσκονται στα έδρανα του Ο.Τ.Α Γλυφάδας, καθώς επίσης, τι εξυπηρετούν, δεδομένου ότι το 2019 τα ίδια άτομα παρέχουν την θέση στον κύριο με το τεφτέρι, ο οποίος από το 2014 έως και το 2019 δεν είχε θέσει σε κανένα Δ/Σ την εντολή μας. Η εντολή αποτελούσε προεκλογικό πρόγραμμα της παρατάξεως στην οποία συμμετείχαν !! ( Μήπως γνωρίζεται ποια είναι η προδοσία ?)

* Η προβοκάτσια την οποία έκαναν από κοινού ''αριστεροί - δεξιοί'' είναι ο ουσιαστικός λόγος διαμόρφωσης απαξίας και αδιαφάνειας σε επίπεδο Ο.Τ.Α. Έχουν διαπιστώσει πληθώρα πολιτικών - αιρετών κ.α. προσώπων όσα τελούν σε ισχύ στον Δ.Γλυφάδας. Εκτός από τους παρανόμως συμβασιούχους ''γραφείων τύπου'' και λοιπούς εξυπηρετούμενους αδιαφανώς από τους διοικούντες ποιος πατά πλέον το πόδι του στον Δήμο Γλυφάδας ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Περιφέρεια Αττικής δίνει 800.000 ευρώ για έργα στο «Σπίτι του Ηθοποιού», ενώ ο Δήμος Γλυφάδας «μας έκλεισε το σπίτι» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">