ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η βιτρίνα στο προσκήνιο ενόψει δημοτικών εκλογών


Ενώ άλλη είναι η υποχρέωση των αιρετών, Νόμος 3852/10 - Άρθρο 73, και ειδικότερα όσων απαρτίζουν την ''
επιτροπή ποιότητας ζωής'' στον Δήμο της Γλυφάδας , ενόψει προεκλογικής περιόδου το ίδιο νεοελληνικό φαινόμενο. 
Η βιτρίνα στο προσκήνιο ενόψει δημοτικών εκλογών.
Την Δευτέρα 18/09/2023 να δούμε την ΑΔΕΙΑ για έργα στην πλατεία Καραϊσκάκη διότι καταθέτω μήνυση. 'Ηδη έχουν κλείσει εννέα χρόνια (9) από σύννομες ενέργειες και την εντολή χιλιάδων δημοτών χωρίς ίχνος έργου από τη πλευρά του Δήμου Γλυφάδας. Καταφέρατε σημαντικό ''επίτευγμα'' δεδομένου ότι μεταβάλλουμε ιδεολογία δεκαετιών. Αποδεικνύεται ότι ακόμα και ο ''δικομανής'', τον οποίο τελειώσατε οι μετέχοντες της τοπικής διαπλοκής,  ακολουθούσε το ορθότερο σύστημα. Αν δεν προκύψουν προσφυγές δεν υπάρχει ενδεχόμενο τήρησης της νομιμότητας ούτε σε 80 χρόνια.

Ενώ κατέλυσαν την εντολή χιλιάδων δημοτών για δημοτικό κανάλι στον Δήμο της Γλυφάδας, παράλληλα έκαναν τις παράνομες και καταχρηστικές ανανεούμενες συμβάσεις στους τοπικούς ''κουκούλες'' αντί να ισχύσει ένα μέσο όλων των δημοτών, ενόψει προεκλογικής περιόδου, αντί να τηρήσουν την νομοθεσία και όσα προτάσσει ο ρόλος τους δίνουν έμφαση για αλίευση ψήφων στο εργάκι βιτρίνας περιμετρικά της πλατείας Καραϊσκάκη

Το ''εργάκι'' βιτρίνας γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι δεν αποτελεί έργο, διότι, αντί να υφίσταται πεζόδρομος περιμετρικά της πλατείας τα πεζοδρόμια έχουν μετατραπεί σε χώροι στάθμευσης οχημάτων τα οποία ζυγίζουν τόνους και καταστρέφουν τα πεζοδρόμια ενώ οι δημότες είναι αναγκασμένοι να περπατούν στον δρόμο !!

Προέχει ως ''έργο'' το χαλασμένο πεζοδρόμιο μιας πλατείας , η μήπως προηγείτο η ΕΝΤΟΛΗ χιλιάδων δημοτών στην κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών καθώς και οι ζωές των δημοτών ; Θα το ανακαλύψετε προσεχώς όταν κληθείτε από την δικαιοσύνη. Επιδείξτε μέριμνα ώστε το συγγενολόϊ σας να κάνει παρεμβάσεις και αμέσως μετά θα διαπιστώσετε τα ισχύοντα.

Από το δικό μας μετερίζι , και δεδομένου ότι έχουν γίνει σειρά δημόσιων τοποθετήσεων, καθώς και αιτήσεις σε αιρετούς του Δήμου Γλυφάδας, τίθεται το ερώτημα: Στις οδούς της Τερψιθέας που διαμένουν συμπολίτες μας άτομα με αναπηρία έχουν γίνει εισηγήσεις από τους συμμετέχοντες της προαναφερόμενης επιτροπής για ανάλογες εργασίες που θα γίνουν ενόψει δημοτικών εκλογών στην ''βιτρίνα'' - πλατεία Καραϊσκάκη ;

Παράλληλα, γνωρίζοντας την πραγματική κατάσταση πολλών συμπολιτών μας, και ειδικότερα ατόμων με αναπηρία, εκτός κανά δυο προβεβλημένων για αυτονόητους λόγους, μπορούν να μας παρέχουν έστω δείγμα των ενεργειών τους αναβάθμισης της ζωής των συμπολιτών μας ; Εμείς διαθέτουμε τα πειστήρια για το αντίστροφο.

Δεν διαπιστώσαμε ούτε από το στέλεχος της ΝΔ, Δήμαρχο Γλυφάδας , ούτε από το σύνολο των αιρετών, μια επίσημη ενέργεια ως Δήμος στην κυβέρνηση αναφορικά με την μεταβολή στις αντικειμενικές αξίες την οποία χρησιμοποίησαν κατά το δοκούν ώστε να διακόψουν ακόμα και τα επιδόματα σε ΑΜΕΑ. 

Από τον παππού και την γιαγιά τους τον είχαν τον Δήμο η μήπως τους ανήκει η ψιλή κυριότητα ;

Εσείς ως δημότες/ισσες Γλυφάδας , εκτός από τους ''γαλάζιους'' υποστηρικτές/ιες, τους κουμπάρους/ες, τους κολλητούς/ες, τους ''συνεργάτες'', καθώς και ορισμένα παραρτήματα της ΝΔ, διαπιστώσατε έστω μια (1) ενέργεια από την πλευρά δήμου - αιρετών επί σειρά ετών για σειρά συμπολιτών μας που γνωρίζεται ; 

Διαβάστε την νομοθεσία Νόμος 3852/10 - Άρθρο 73

Η επιτροπή ποιότητας ζωής συνιστάται σε δήμους άνω των δέκα χιλιάδων (10.000) κατοίκων, είναι αποφασιστικό και εισηγητικό όργανο άσκησης των σχετικών με την ποιότητα ζωής, τη χωροταξία, την πολεοδομία και την προστασία του περιβάλλοντος αρμοδιοτήτων του δήμου. Κατά την άσκηση των σχετικών αρμοδιοτήτων της λαμβάνει ειδική μέριμνα για το σχεδιασμό δράσεων που αποβλέπουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και εν γένει την εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρίες.

Η επιτροπή ποιότητας ζωής συντάσσει ετήσια έκθεση πεπραγμένων στους τομείς αρμοδιότητας της, η οποία συζητείται και εγκρίνεται από το δημοτικό συμβούλιο.

Όπως διαβάσατε , τόσο ο κώδικας για τους Ο.Τ.Α, όσο και οι υποχρεώσεις των αιρετών είναι σαφείς και συγκεκριμένοι. Διαβάσατε κάτι για πλατείες και έργα βιτρίνας ; ( Όταν θα κληθούν από την δικαιοσύνη αναμένω να δω τις εισηγήσεις, τις ετήσιες εκθέσεις τους , καθώς και τις ενέργειές τους επί σειρά ετών τις οποίες τις αγνοώ παντελώς. ) 

Ειδικότερα στην συγκεκριμένη επιτροπή υπάρχουν άτομα τα οποία επί δεκαετίες έχουν άμεση εικόνα και γνώση όσων ισχύουν στον Δήμο, όμως, περιορίζονται στην κάλυψη των προσωπικών τους αναγκών, διότι όπως αποδεικνύεται δήλωσαν πολιτικοί για την εκπροσώπηση του ατόμου τους. 

Τα ίδια άτομα επί εννέα χρόνια, εκτός της κατάλυσης της εντολής χιλιάδων δημοτών, έκαναν και πλαστογραφία προγράμματος αφαιρώντας μετεκλογικά όσα ψήφισαν πέραν των 4.500 χιλιάδων δημοτών.

Δείτε ποιοι/ες συμμετέχουν στην ''ποιότητα ζωής'' , και ασφαλώς γνωρίζεται ότι κανείς από το σύνολο αυτών των ατόμων δεν ακολουθεί όσα προτάσσει η νομοθεσία ενώ απολαμβάνουν πακτωλό χρημάτων του κοινωνικού συνόλου.

Τακτικά Μέλη                                                    Αναπληρωματικά Μέλη

1. Σκαλτσάς Ιωάννης/Αντιδήμαρχος-Πρόεδρος

2. Μηλιαρέση Μαρία/Αντιδήμαρχος

3. Κασσέρης Μάριος/Αντιδήμαρχος

4.Παπάς Ιωάννης                                                Βουγιουκλάκης Αιμίλιος

5.Χαρίση – Μπίλια Δαφνούλα                               Παπάζογλου Μαρία

6.Λεβετσοβίτης Νικόλαος                                     Δήμου Σπυρίδων

7.Αργυράκη Βασιλεία                                           Δεναξά Ελένη

8. Μιχαλακάκος Χρήστος                                      Καυκά Άννα

9. Ταστάνης Αναστάσιος

Καλύψατε επιτέλους έπειτα από τόσα χρόνια που ασχολείστε με την πάρτη σας την μεγαλύτερη ανάγκη που είχατε έναντι του συνόλου των υπολοίπων συμπολιτών μας η μήπως ακόμα είστε ακάλυπτοι ; 

Το νούμερο εννέα (9) έπειτα από εννέα χρόνια διαθέτει αντίληψη , συνείδηση, ιδεώδη, αξίες, η προφανώς διέθετε αποκλειστικά την ''μεγαλύτερη ανάγκη'' , και ακόμα και έπειτα από σειρά ετών με πλουσιοπάροχες απολαβές συμπράττει σε κατάλυση εντολής, πλαστογραφία προγράμματος, ανισότητα σε επίπεδο Ο.Τ.Α καθώς και σε εργάκια βιτρίνας αντί για εκπροσώπηση του Δήμου ? 

Εννέα συναπτά έτη συγκεκριμένα άτομα τα οποία παρευρίσκονται σχεδόν σε μόνιμη βάση σε δημοτικά συμβούλια, οικονομικές επιτροπές, κ.α., ενώ συνυπήρχαν απόλυτα αρμονικά στο πλάϊ των παρανόμως συμβασιούχων της ''γαλάζιας'' δημοτικής αρχής και σε άτομα τα οποία από κοινού κατέλυσαν την εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων πρεσβεύουν αξίες και αρχές της Αριστεράς ; Τι λέτε ; Υπερβαίνουν τους Εφοπλιστές Κασσελάκηδες οι οποίοι επιδιώκουν την προεδρία ''κεντροδεξιοαριστερού'' κόμματος το οποίο έπειτα από πέντε χρόνια κυβέρνηση και αρκετές ''κωλοτούμπες'' αναζητά νέα ταυτότητα  !!

Επισήμανση: Αν παράλληλα με όσα θα γίνουν στην πλατεία Καραϊσκάκη δεν υπάρξει αντιστοιχία επι της οδού Καρχηδόνος , όπως και σε σειρά οδών που βρίσκονται άτομα με πιστοποιημένη αναπηρία, θα καταθέσω μηνύσεις στο τοπικό Α/Τ και προσωπικά κατά κάθε ενός που απαρτίζει την εν λόγω επιτροπή. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να το πάρετε προσωπικά, όμως, είτε θα προκύπτει τήρηση της νομιμότητας, είτε διαχρονικά θα υφίσταται το διευρυμένο νεοελληνικό φρενοκομείο.

Αν έχουν την δυνατότητα οι προαναφερόμενοι αιρετοί μπορούν να τοποθετηθούν και να αιτιολογήσουν πως και πότε έχουν συμβάλει επί μια τουλάχιστον τετραετία την ποιότητα ζωής των δημοτών ώστε να θεωρηθεί υπέρβαση η προσφυγή στην δικαιοσύνη. ( Κάλλιστα μπορείτε να μας αναφέρετε έστω μια (1) και μοναδική φορά. )

Προσωπικά γνωρίζουμε ότι η ''αναβάθμιση'' της ''ποιότητας ζωής'', καθώς και η ''εξυπηρέτηση'' που έχει γίνει στον Δήμο Γλυφάδας είναι η διακοπή ακόμα και του Ε.Ε.Ε σε άτομα με αναπηρία ώστε να φτωχοποιηθούν στον απόλυτο βαθμό. Πέραν αυτού δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο, και ενώ είναι σαφές ότι υφίσταται αναλγησία διαρκείας και παρανόμια σε σύννομες αιτήσεις από τους τοπικούς αιρετούς και επιπροσθέτως κυβερνητικός εμπαιγμός.

«Το θέμα είναι να τρουπώσεις , άμα τρουπώσεις τρούπωσες» !!

* Συγκεκριμένα άτομα τα οποία  δεν μας είχαν αφήσει σε ησυχία επί σειρά ετών, με καθημερινά μηνύματα, δελτία , τηλεφωνήματα, καλέσματα, οχλήσεις, κ.α., έπειτα των δημοτικών εκλογών έκοψαν κάθε επαφή μαζί μας. Ναι η Όχι ; Αναφερόμαστε στην φερόμενη τοπική ''αριστερά'' , που πράγματι είναι τόσο ''αριστερά'' που πλέον είναι 'βασιλικότερη του βασιλέως', 'αυτοκρατορικότερη του αυτοκράτορα' και 'συστημικότερη του συστήματος'. 

Σας παραπέμπουμε στην προμετωπίδα καθώς και στο υποσέλιδο της ιστοσελίδας μας. Είναι σαφές ότι πρωτοστατήσαμε στην Ραδιοφωνία ώστε να ανοίξουμε τον δρόμο και μας έκλεισαν το μέλλον, αντί για αδειοδότηση με σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων. Επίσης, προτείναμε σε ανύποπτο χρόνο μητρώο ηλεκτρονικών μέσων και βρισκόμαστε εκτός. Παράλληλα γεννηθήκαμε στην Γλυφάδα ενώ διοικούν και διαχειρίζονται τα ξενόφερτα κόμματα - πολιτικοί στη βάση των καταλοίπων της ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ και σε βάρος της εντολής μας. Ψηφίσαμε και υπήρξε ΕΝΤΟΛΗ χιλιάδων δημοτών για ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΣΟ στον Δήμο Γλυφάδας και επί εννέα χρόνια εξυπηρετούν αδιαφανώς και παρανόμως ορισμένους ημετέρους ενώ έχουν καταλύσει την νομιμότητα, την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ , την ισοπολιτεία και την δημοκρατία. Δεδομένης της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας ορισμένοι/ες μπερδεύονται. Όσα συνεχίζουν να ισχύουν στο τόπο μας δεν αποτελούν δρώμενα ΕΛΛΗΝΩΝ αποτελούν τα κατάλοιπα της τουρκοκρατίας. Δεξιοί - και φερόμενοι 'κεντροαριστεροί' γνωρίζεται ότι στον Δήμο Γλυφάδας ήταν και είναι συνέταιροι. Από τα σύμφωνα συνδιοίκησης και την εξαγορά ψήφων μέχρι και την προβοκάτσια κατά της εντολής μας. Συνέταιροι στο έγκλημα, το οποίο πρέπει να γίνεται εσαεί σε βάρος των ''άλλων'' και ποτέ σε βάρος των ιδίων !! Τι λέτε να είχαν ακολουθήσει οι προερχόμενοι του ''κομματικού σωλήνα'' αν κάποιος έτερος ήταν δήμαρχος και οι τοπικές παρατάξεις και είχαν καταλύσει την εντολή τους σε βάρος της ζωής τους ? ( Η απόδειξη της ανηθικότητας. ) 

Στη χώρα των νεοελλήνων, την οποία ο Καραμανλής χαρακτήρισε απέραντο φρενοκομείο , υφίστανται διακριτοί ρόλοι η αποκλειστικά προσωπικά συμφέροντα ; Όταν όσοι/ες βρέθηκαν στις κομματικές οργανώσεις θεωρούν ότι οι ίδιοι/ες στον ρόλο του πολιτικού έχουν μεγαλύτερη ανάγκη έναντι της κοινωνίας, το οποίο ασφαλώς δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, ποιοι και γιατί, αν δεν είναι κατάλοιπα Τούρκων τους ψηφίζουν ; 

Ασφαλώς στη χώρα μας δεν μπορούν να υπάρξουν διακριτοί ρόλοι διότι βρισκόμαστε στη χώρα του ότι δηλώσεις. Σε μια χώρα στην οποία κάποιοι εμφανίζονται ως δάσκαλοι, αρχιτέκτονες, δικηγόροι, μηχανικοί, συνταξιούχοι, κ.α., ενώ στη συνέχεια δηλώνουν φωτογράφοι, εκδότες, συγγραφείς, δημοσιογράφοι, πρόεδροι ΜΚΟ, καλλιτέχνες, κομματάρχες, δήμαρχοι, πολιτικοί, επιχειρηματίες, προστάτες, παραχαράκτες, κ.α., καθώς και άτομα τα οποία έχουν μεγαλύτερη ανάγκη έναντι όλων των υπολοίπων... ενώ εσύ τους ψηφίζεις και διαμορφώνεις την θεσμική και την κοινωνική διάλυση.  


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η βιτρίνα στο προσκήνιο ενόψει δημοτικών εκλογών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">