ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανήθικοι και ασυνείδητοι


Κάποια εποχή κουβαλήθηκαν στη Γλυφάδα και στις συνοικίες της , άλλοι/ες ως επιστήμονες, έτεροι/ες ως επιχειρηματίες και κάτοικοι, και τέλος είχαμε και  την κατηγορία των προσωρινά εργαζομένων που τελικά ρίζωσε σε ξένο τόπο, όμως, με μια ιδιαιτερότητα. Ένα τμήμα από δαύτους/ες είναι ανήθικοι και ασυνείδητοι/ες.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Σε αντιδιαστολή των προαναφερόμενων οι οποίοι/ες έχουν κάνει καθημερινό ρούχο στην γκαρνταρόμπα τους την υποκρισία , την αναλγησία , καθώς επίσης, και την ασυνειδησία , ο υποφαινόμενος ουδέποτε είχε ενδοιασμό να αναφέρει δημόσια την απόλυτη - αντικειμενική αλήθεια.

Τα συγκεκριμένα άτομα είναι απλά ξεφτίλες. Διαπιστώνοντας μερίδα αυτών των ατόμων να έχουν στολισμένες στο γκισέ των επιχειρήσεών τους κάρτες υποψηφίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας , καθώς επίσης , συνταξιούχων αστυνομικών , καθίσταται σαφής η σήψη στην οποία βρίσκεται η τοπική μας κοινωνία.

Σήμερα καθίσταται αυταπόδεικτο ότι την  εντολή χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων, καθώς και τον πολιτισμό που πρέπει να διέπει μια τοπική κοινωνία, και ειδικότερα τον Δήμο, τον καταλύουν απο κοινού λαμόγια πολιτικάντηδες και μερίδα της σάπιας ανήθικης - ανέντιμης τοπικής κοινωνίας.

Καλό βόλι ρε ξεφτίλες σε άτομα τα οποία επί εννέα συνεχόμενα χρόνια δεν τήρησαν την μοναδική τους θεσμική υποχρέωση , όμως , το ανήθικοι και ασυνείδητοι είναι δεδομένο τόσο για δαύτους όσο και για εσάς.

Τουλάχιστον σε εμάς έχετε αποδείξει ότι είστε φραγκοφονίαδες, (για την ακρίβεια είστε ευρωφονιάδες), και πέραν αυτού δεν υπάρχει για εσάς ούτε ίχνος στοιχειωδών αξιών και ιδανικών. Αν λογίζεται επίπεδο αξιών και ιδανικών να προσποιείται κάποιος ότι δεν γνωρίζει την κατάλυση της δημοκρατίας και του πολιτισμού που έκαναν οι αιρετοί του Δήμου Γλυφάδας , να το διευρύνεται , να το χαίρεστε , και να το αναπαράγεται για πάντα ως την ουσιαστική νεοελληνική κληρονομιά σας, όμως, για όσους ήταν οι αυτόχθονες αυτού του τόπου και των χωμάτων είστε περιττώματα.

ΥΓ: Παρεμπιπτόντως , μέχρι το τέλος της ζωής σας θα προσποιείστε ότι έχετε αδυναμία αντίληψης και άγνοια ενώ διατείνεστε ότι είστε ''πολιτισμένοι'' ;

* Σήμερα είναι σαφές ότι όσα αναρτούσε κατά τον παρελθόντα χρόνο ο υποφαινόμενος λόγω των σόσιαλ τα έχετε κάνει και αυτά κτήμα και περιουσία σας, όμως, μια τοπική κοινωνία αποδεικνύει αν διαθέτει πολιτισμό, η το αντίθετο, σύμφωνα όσων προηγήθηκαν χρονικά. Εννοώ ότι οι φαύλοι των κοινών τιμούν εθνικές επετείους, εορτές, και κάθε λογής παπαριές, οι οποίες ουδεμία σχέση είχαν με την ΓΛΥΦΑΔΑ, ενώ συνεχίζουν την κατάλυση της εντολής μας και όσων αποτελούσαν την ΤΟΠΙΚΗ ταυτότητα μιας περιοχής.

* ( Γιατί σας αποκαλώ ξεφτίλες ) Όσοι/ες από το 2014 δεν τήρησαν την εντολή στην κάλπη χιλιάδων δημοτών είναι κακούργοι και όχι απλά ανήθικοι και ασυνείδητοι , διότι η πρώτη υποχρέωση που έχει όποιος πολιτεύεται είναι η εντολή των ψηφοφόρων, των χιλιάδων δημοτών που μαζικά ενήργησαν στις εκλογές , σε αντιδιαστολή όσων ακολουθούνται απόρροια της τουρκοσποράς και όσων εξυπηρετήθηκαν επί εννέα χρόνια αδιαφανώς και παρανόμως από την ''γαλάζια'' παράταξη. 

* Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να αποσαφηνίσω γιατί για την Αρχαία ΕΛΛΗΝΙΚΗ Τοπική Κοινωνία ορισμένοι/ες είστε περιττώματα, διότι εσείς μπορεί να έχετε κόψει κάθε δεσμό με το παρελθόν λόγω παγκοσμιοποίησης και νεοφιλελεύθερου ληστρικού καπιταλισμού , είτε ενδεχομένως δεν έχετε καμία ρίζα ΕΛΛΗΝΙΚΗ , όμως , ο υποφαινόμενος είναι η συνέχειά τους και αυτό το αποδεικνύει εμπράκτως επί δεκαετίες. ( Μόνο ημιμαθείς και αστοιχείωτοι/ες θα είχαν σκεφτεί ότι αυτοί σήμερα δεν ζουν άρα δεν υπάρχουν. ) Δυστυχώς σας διαφεύγουν τα πολυτιμότερα και τα ουσιαστικότερα. Εσείς για μια ''χούφτα δολλάρια'' είστε ικανοί/ες να συμπράξετε σε κάθε λογής έγκλημα και απάτη. Αυτοί ήταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ των οποίων το πνεύμα ενυπάρχει αιώνια και τα οστά τους βρίσκονται ως άνθρακας κάτω από τα πόδια μας ;


# Μπορείς να αποκωδικοποιήσεις το κρυφό μήνυμα στον πολεοδομικό σχηματισμό της εικόνας που βλέπεις από την συνοικία της Τερψιθέας ;  Ακόμα και όσοι παριστάνουν τους ειδικούς, τους επαγγελματίες φωτογράφους, κ.α., σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν τον σωστό χειρισμό ώστε να δουν τα κρυφά μηνύματα που υπάρχουν παντού. Τουλάχιστον ορισμένοι/ες από εσάς φρόντισα ο ίδιος να γνωρίζεται την αλήθεια, οι άλλοι/ες θα τύχουν ''ειδικής μεταχείρισης'' τουλάχιστον για 1000 χρόνια.

- Μπορώ να βοηθήσω ορισμένους/ες από εσάς. Στην συγκεκριμένη κάτοψη μπορείτε να δείτε την τρίαινα του Ποσειδώνα ; Επίσης, την επτάφωτο λυχνία την βλέπετε ; Ενδεχομένως κάποιος/α από εσάς μπορεί να βλέπει στο σχήμα και ένα στέμμα - κορώνα και κάποιοι άλλοι μπορεί να βλέπουν ένα ''μανιτάρι'' , μία τεράστια έκρηξη όπως το Big Bang της αρχικής δημιουργίας. Το τεράστιο γράμμα Π , όπως το αρχικό γράμμα του ονόματος του Πατέρα μου, ο οποίος κουβάλησε στη πλάτη βράχο - βράχο ώστε να προκύψει ενορία , το οποίο εκείνη την περίοδο σήμαινε εναρκτήριο θεμέλιο ίδρυσης του τοπικού πολιτισμού στην συνοικία της Τερψιθέας το βλέπετε ορισμένοι/ες ; Οι περισσότερο παρατηρητικοί/ες βλέπετε το γράμμα έψιλον, και ακόμα το γιώτα όπως λέμε Ιωάννης ; Το επτά και το τέσσερα ; Τα τρία επτάρια που σχηματίζουν οι τρεις σημαίες του λογότυπου του ΣΥΡΙΖΑ τα είδατε κάπου ? Περισσότερα δεν μπορώ να σας αναφέρω διότι το μήνυμα είναι σαφές για λίγα άτομα τα οποία καλούνται να κάνουν την αποκωδικοποίηση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανήθικοι και ασυνείδητοι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">