ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στη τριτοκοσμική χώρα δολοφονούν τους ''κουζουλούς'' και τους ''περιθωριακούς''


Τις τελευταίες ημέρες ακούσαμε για κακιά στιγμή αναφορικά με την δολοφονία του 36χρονου, όμως, είναι σαφές ότι παραμένουμε μια τριτοκοσμική χώρα στην οποία δεν υπάρχει πλέον ο στoιχειώδης πολιτισμός των Ελλήνων.
Τίποτα δεν γίνετε τυχαία, όλα γίνονται για κάποιον ειδικό και συγκεκριμένο λόγο, άρα ακόμα και η δολοφονία του Αντώνη πρέπει να σηματοδοτεί ένα σαφές μήνυμα στην κοινωνία, αδυνατώ όμως να γνωρίζω αν το έλαβε στο σύνολό της.

Σε έναν κόσμο σκληρό που απορρίπτει εύκολα , περιθωριοποιεί , και πολλές φορές στιγματίζει το διαφορετικό πλήρωσε με τη ζωή του μια αργοπορία να επιβιβαστεί στο καταραμένο εκείνο πλοίο στον Πειραιά.

Ο Αντώνης που αξίζει να σημειωθεί πως είχε εκδώσει κανονικά εισιτήριο (δεν ευσταθούν όλες εκείνες οι φήμες πως δοκίμασε να μπει με το έτσι θέλω χωρίς να πληρώσει) δεν μπόρεσε να αντιδράσει όπως πιθανόν όλοι μας όταν εκείνο το δίποδο τον έσπρωχνε πάνω στον καταπέλτη.

Ο Αντώνης Καρυώτης ήταν Έλληνας βιοπαλαιστής, με καταγωγή από τις εργατικές συνοικίες του Αγίου Νικολάου της Κρήτης. Ήταν επιβάτης του BlueStar - Blue Horizon, στις 5 Σεπτεμβρίου 2023, όταν και δολοφονήθηκε από τον ύπαρχο του πληρώματος, έπειτα από προσπάθειά του να εισέλθει στο πλοίο.

Όπως πλέον γνωρίζουμε πρόκειται για άλλο ένα άτομο το οποίο πλήρωσε με την ίδια του την ζωή λόγω διαφορετικότητας, διότι είναι σαφές ότι πλήρωμα και αρκετοί επιβάτες τον γνώριζαν και τον είχαν κατατάξει ως ''κουζουλό'' και ''περιθωριακό'' λόγω ορισμένων προβλημάτων υγείας. 

Στη τριτοκοσμική χώρα δολοφονούν τους ''κουζουλούς'' λόγω της διαφορετικότητας , καθώς επίσης , και του σημαντικού επιπέδου παιδείας που διαθέτουν τα κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας.


Σημείωση: Το αντίστοιχο ακολουθείται και κατά τόπους αναφορικά με αναρίθμητους συμπολίτες μας , τους οποίους έχουν κατατάξει ως ''περιθωριακούς'' , η ακόμα και ''κουζουλούς'', δεδομένου ότι δεν ''προσκύνησαν'' απατεώνες , λαμόγια, ανήθικους και ασυνείδητους.

Η ζωή του κάθε ''διαφορετικού'' αξίζει λιγότερο στην ''πολιτισμένη'' νεοελληνική κοινωνία. Οι ''άλλοι'' , επιβάτες και πλήρωμα ήταν μέσα, ο Αντώνης ήταν ''απ' έξω'', άρα έπρεπε να δολοφονηθεί !! 

Είναι σαφές ότι όσοι/ες διαθέτεται πέραν της μέσης νοημοσύνης αντιλαμβάνεστε επαρκώς , και ενώ δολοφονούν τους ''κουζουλούς'' στη χώρα μας έτεροι βαφτίστηκαν ''κουζουλοί'' και επιδιώκουν τιμές , δόξα και εξουσία !! Τα φαινόμενα αυτά μόνο σε χώρα στην οποία υπολείπονται παιδείας μπορεί να ισχύουν. Μήπως αντί των αχυρανθρώπων που πολιτεύονται στη χώρα μας έπρεπε στην πολιτική να έχουμε τον κάθε Αντώνη ;

Έχουμε διαπιστώσει επανειλημμένα πως αντιμετωπίζουν σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας ανάλογες περιπτώσεις, τόσο οι δεξιοί, όσο και οι φερόμενοι αριστεροί, των οποίων το κόμμα ασκεί κριτική επί παντός επιστητού εκτός από τις ενέργειες των στελεχών τους. Για τις κάκιστες ενέργειες των στελεχών τους υπάρχει το απυρόβλητο.

Η προσωπική μου άποψη δεσπόζει ΕΔΩ:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στη τριτοκοσμική χώρα δολοφονούν τους ''κουζουλούς'' και τους ''περιθωριακούς'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">