ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε δημόσια !


Είναι σαφές ότι ο Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έπειτα από τις τηλεοπτικές δηλώσεις του παραιτήθηκε, όμως , υπάρχει ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μίλησε ακριβός έπειτα του παραιτηθέντος υπουργού και μάλιστα συμφώνησε μαζί του.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική Γ. Ιωακειμίδης συμφωνεί με τις δηλώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας και επαυξάνει. Λίγο μετά τις δηλώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας που έφτασε να “θρηνεί” για αυτούς που έσπρωξαν τον 36χρονο στην θάλασσα, στο ίδιο κανάλι φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική  ο οποίος αναφερόμενος στο έγκλημα στον Πειραιά ανέφερε:

Aυτή η βία που μας κατακλύζει είναι απίστευτη. Είτε είναι οπαδική, είτε είναι αυτής της μορφής. Νομίζω ότι είναι φοβερό πράγμα, είναι μία άλλη κοινωνία την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε και με ευχολόγια δεν αντιμετωπίζεται. Κρατάω το τελευταίο που είπε ο υπουργός. Αυτοί οι άνθρωποι που έκαναν αυτή την δολοφονία, γιατί δολοφονία είναι, αναρωτιέται κανείς πραγματικά όλο το καλοκαίρι έχουν κάνει τόσο σκληρή δουλειά, είναι σε κατάσταση εξαθλίωσης, είναι τόσο κουρασμένοι… Όχι ότι τους δικαιολογεί. Έχουν εξαντληθεί; Είναι αυτοί που θέλουν να φανούν “βασιλικότεροι του βασιλέως” απέναντι στην εταιρία; Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο άνθρωπος λαθρομετανα… λαθρεπιβάτης πήγε να γίνει μάλλον, δεν είχε εισιτήριο να πληρώσει και πήγε εκεί και οι άλλοι έχοντας εντολή όχι προτιμούν να τον πετάξουν στην θάλασσα. Για να πούμε κάναμε την δουλειά μας και γεια σου”.

O Γ. Ιωακειμίδης αφού πήγε να περιγράψει τον 36χρονο Αντώνη με τον ρατσιστικό προσδιορισμό “λαθρομετανάστης”, διορθώνει και αναφέρεται σε λαθρεπιβάτη, δίνοντας σχεδόν κάποιο “δίκαιο” στην πράξη των στελεχών του πληρώματος.

Η συνέντευξη δόθηκε στις 9 το πρωί όταν πλέον είχαν δημοσιοποιηθεί μία σειρά στοιχεία και ερωτήματα για το φονικό. Αντί των ερωτημάτων για τη στάση του κράτους – δηλαδή των λιμενικών αρχών, ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να βγάλει το χούι του και να προσπαθήσει να “εξηγήσει” τους εγκληματίες και από την άλλη να ψάξει “ευθύνη” στον νεκρό ο οποίος προφανώς δεν είχε εισιτήριο, ενώ είναι σαφές ότι ο Αντώνης είχε εισιτήριο και δεν ήταν ούτε λαθρομετανάστης ούτε λαθρεπιβάτης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε με ανακοίνωσή του για τις ντροπιαστικές δηλώσεις Βαρβιτσιώτη χαρακτηρίζοντας τες “απάνθρωπες”, που εξισώνουν “το θύτη με το θύμα”, όμως, παρέκαμψε να τοποθετηθεί για τον υποψήφιό του ο οποίος εν μέρει συμφωνούσε με τον τέως υπουργό. 

Αν ψάχνει κανείς την απάντηση στο ερώτημα “τι είναι αυτό που έκανε τον Βαρβιτσιώτη να πει ότι είπε και τον Ιωακειμίδη να συμφωνεί με το Βαρβιτσιώτη” η απάντηση είναι απλή: Οι εφοπλιστές, διότι είτε ΝΔ είτε ΣΥΡΙΖΑ υπηρετούν τα ίδια οικονομικά συμφέροντα.

Σημείωση: Οι του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς σκόπιμα ξεχνούν ότι εμείς είμαστε κυνικοί και απόγονοι του Διογένη , άρα δύσκολα συγχωρούμε τραγικά λάθη, τόσο από Προέδρους όσο και από υποψηφίους. 

Όσο για την Μακρόνησο και όσα λέγονται στα σόσιαλ, ουδέν σχόλιο, διότι ουδεμία σχέση έχετε ορισμένοι του παρόντος με την αριστερά , και όσους επικαλείστε ουδείς γνωρίζει αν συμφωνούν με τις ενέργειές σας διότι έχουν αποβιώσει. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τις πόρτες του στην κοινωνία και στην λαϊκή βάση ως κόμμα με μεθοδολογία αριστεράς και έτσι έγινε κυβέρνηση και τελικά κατέληξε στα σόσιαλ  και τις ηλεκτρονικές εγγραφές μελών. Εμείς θυμόμαστε πολύ καλά τον τέως πρόεδρο ο οποίος δήλωνε το 2014 ότι ''είμαστε άνθρωποι δεν είμαστε αριθμοί'', όμως, τελικά αποδεικνύεται ότι σήμερα ως τεχνοκράτες επενδύουν στα νούμερα, στην παγκοσμιοποίηση και στον καθολικό ψηφιακό μετασχηματισμό. Η τεχνολογία και η επιστήμη καλώς υπάρχουν και εξελίσσονται , όμως , υπάρχει μια σαφής παθογένεια: Ποιοι θα ασκούν τον έλεγχο και πόσοι τους εμπιστεύονται ; ( Βλέπε ΑΠΟΧΗ 48% και μειοψηφική κυβέρνηση του 41% )

Ψηφιακές ταυτότητες

Αναφορικά με τις ψηφιακές ταυτότητες οι οποίες σχετίζονται άμεσα με το ''είμαστε άνθρωποι δεν είμαστε αριθμοί'' καλούνται οι αρμόδιοι να απαντήσουν το εξής: Για ποιον λόγο τα δεδομένα που θα περιέχει το μικροτσίπ της ταυτότητας δεν θα είναι προσβάσιμα από τον κάτοχο της ταυτότητας με έναν προσωπικό κωδικό και θα είναι αποκλειστικά στις ''αρχές'' ; Ο ιδιοκτήτης και κάτοχος της ταυτότητας δεν δικαιούται πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα ; 

Εννοώ κάθε πολίτης να έχει εικόνα όσων αναφέρονται και όχι να έχει πρόσβαση ώστε να μπορεί να τα αλλάξει, ( αλλοιώσει), η να τα διαγράψει. Αυτό τεχνικά είναι εφικτό μέσω ενός cardreader ( αναγνώστη κάρτας στο λάπτοπ κάθε ενός ), όμως , οι αρμόδιοι που προωθούν τις ψηφιακές ταυτότητες επιδιώκουν άκρα μυστικότητα και πλήρη αδιαφάνεια αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, άρα ενδεχομένως δεν έχουν καλούς σκοπούς όπως επικαλούνται πολλοί πολίτες.

Σχετικά με τις ''παλιές ταυτότητες'' οι οποίες όπως αναφέρουν πλαστογραφούνται ,  και τις ψηφιακές θα μπορούν να πλαστογραφήσουν ορισμένοι διότι στην ψηφιακή εποχή δεν υπάρχει στεγανό και απαραβίαστο. Όσοι ασχολούνται με τα microchip νανοτεχνολογίας μπορούν να διαβάσουν ακόμα και το σκεπτικό του κατασκευαστή τους.

- Με στοιχεία από τον 902.gr και το imerodromos.gr

 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε δημόσια ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">