ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ισορροπία μεταξύ τουρισμού και ποιότητας ζωής: Τι είπε στην ΕΡΤ ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών Ν. Σοφιανός


SOFIANOS1

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών, Νίκος Σοφιανός, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «ΕΤΡ ΤALKS» με τον Απόστολο Μαγγηριάδη και αναφέρθηκε στον τουρισμό στην πρωτεύουσα, τονίζοντας ότι «σχεδιάζουμε και διοικούμε αυτή την πολή για τους κατοίκους της και όχι για το τουριστικό κεφάλαιο». Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Βαρκελώνη αλλά και για την πολυπόθητη αναζήτηση ισορροπίας μεταξύ τουρισμού και ποιότητας ζωής μίλησε στο «ΕΡΤ TALKS» η σύμβουλος δήμου της πόλης, Μπάρμπαρα Ποτνς – Γκίνερ.

Ο κ. Σοφιανός αναφέρθηκε στους άξονες του προγράμματός του, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει «να αξιοποιήσουμε τους ελεύθερους χώρους που ανήκουν στον Δήμο» για δεντροφύτευση. Επισήμανε το πρόβλημα με τα τραπεζοκαθίσματα, προτείνοντας λύσεις, με βάση τους ισχύοντες νόμους.

«Πρέπει να ελαφρύνουμε την οικογένεια, το νοικοκυριό και τον επαγγελματία, μειώνοντας δραστικά τους συντελεστές. Το εισόδημα έχει λεηλατηθεί. Ο Δήμος μπορεί παίρνοντας από λίγους να δώσει ανάσα στους πολλούς», συνέχισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/iCOrFYQ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ισορροπία μεταξύ τουρισμού και ποιότητας ζωής: Τι είπε στην ΕΡΤ ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών Ν. Σοφιανός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">