ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βουλή: Αναρτώνται σήμερα τα πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων ( Απατεώνες σύμφωνα όσων ισχύουν στους Ο.Τ.Α)


Από την Επιτροπή Ελέγχου του άρθρου 25 του Ν.5026/2023 ανακοινώνεται ότι σήμερα, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 στις 10:00 το πρωί θα δοθούν στους Κοινοβουλευτικούς Συντάκτες, ανέλεγκτες όπως κατατέθηκαν, οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης «πόθεν έσχες» των Βουλευτών, Ευρωβουλευτών, Υπεύθυνων Οικονομικών των Πολιτικών Κομμάτων, Δημάρχων και Περιφερειαρχών για το έτος 2022 (χρήση 2021).

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Οι βουλευτές και η κυβέρνηση είναι απατεώνες δεδομένων όσων ισχύουν στους Ο.Τ.Α.  Σύμφωνα με την νομοθεσία οι αιρετοί είναι υποχρεωμένοι στην ανάρτηση των Πόθεν Έσχες στις ιστοσελίδες των Δήμων.  Δεν γνωρίζω πότε και που είδατε πόθεν έσχες των αιρετών του Δήμου Γλυφάδας και των εκατοντάδων άλλων Ο.Τ.Α. και πότε καλέστηκαν από την Πολιτεία στην τήρηση του νόμου.  Η αδιαφάνεια κρατά τα σκήπτρα από τα γνωστά κόμματα τα οποία άλλα πράτουν δεξιά και άλλα αριστερά. Το μεγάλο φαγοπότι των κομμάτων γίνεται στους Ο.Τ.Α. και στις Περιφέρειες. Η πλειονότητα του Ελληνικού λαού που απείχε της κάλπης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 γνωρίζει πολλά. Προσωπικά πλήρωσα βαρύ τίμημα ώστε να μην έχω καμία σχέση με τις νεοελληνικές πρακτικές και μεθοδολογίες κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας. Σήμερα οι οπαδοί του πελατειακού συστήματος και των καταλοίπων άλλων εποχών αποτελούν την μειοψηφία, όμως, παριστάνουν ότι δεν το έχουν πάρει είδηση.

Οι εν λόγω δηλώσεις θα αναρτηθούν στις 10:30 πμ και στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων..

Το πλήθος των σχετικών δηλώσεων είναι συνολικά 1.034.

Σημειώνεται ότι η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων (παρ. 2 του άρθρου 2 του ν. 3213/2003 – στο εξής Ν.5026/2023).

www.ertnews.gr

from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/jecq4i9


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βουλή: Αναρτώνται σήμερα τα πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων ( Απατεώνες σύμφωνα όσων ισχύουν στους Ο.Τ.Α) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">