ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι προτάσεις μου


Γλυφάδα: Σπάω την αποχή διαρκείας ώστε να περάσω σε ορισμένα αχαρακτήριστα άτομα της τοπικής μας κοινωνίας ένα σαφές μήνυμα. Μπορώ να υλοποιήσω την κατασκευή μιας πλατείας ... η μήπως ορισμένοι άλλοι έχουν ειδικές γνώσεις και μοναδικό ταλέντο ; 

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Παραθέτω μια σειρά από προτάσεις μου για την πλατεία της συνοικίας μας , ( πλατεία Καραϊσκάκη ), ώστε να διαπιστώσω τι θα πράξουν οι αμφισβητίες οι οποίοι κατέλυσαν την εντολή χιλιάδων δημοτών το 2014, ενώ παράλληλα η συμβολή τους στον Δήμο ήταν να μισθώνουν συκοφάντη - υβριστή ώστε να με σπιλώνει και να με λασπώνει δημόσια για προτάσεις που αφορούσαν τον τόπο μου, ενώ ο ίδιος διέμενε στα Καλύβια Αττικής , κακοποιούσε την ίδια του την οικογένεια  και δολοφονήθηκε πρόσφατα από τον 16 χρονο γιό του. Τέτοια ''μπουμπούκια'' διοικούν τον Ο.Τ.Α Γλυφάδας.















Επισήμανση: Προφανώς η σκακιέρα ήταν ένα ''έκτρωμα'' και στη θέση της θα τοποθετήσουν τα ''γαλάζια'' κελεπούρια... τα οποία ασφαλώς θα γίνουν αποδεκτά από την ''γαλάζια'' εξυπηρετούμενη πελατεία στην βάση των τουρκικών καταλοίπων ! Θα μπορούσε να αναβαθμιστεί ? Αναφέρομαι στα ίδια άτομα τα οποία, ενώ οι ίδιοι/ες κατέστρεφαν συστηματικά την πλατεία Καραισκάκη επί σειρά ετών έκαναν επιδοτούμενοι/ες από την νεοδημοκρατική παράταξη και μια ανακοίνωση σε site της Δάφνης ότι ζητούν από τον Δήμαρχο την αποκατάσταση των ζημιών !! Καθολική παράγκα. 

Οι επιδοτούμενοι κατέστρεφαν σταδιακά την πλατεία ώστε να υπάρχει το επιχείρημα αποκατάστασης για πίστωση του δημοτικού χρήματος και διεύρυνση στο τοπικό φαγοπότι.







Σημειώνω ότι η έμφαση δίνετε στην τεχνολογία αιχμής - φωτοβολταϊκά - μπαταρίες τελευταίας γενιάς - συστήματα φόρτισης κινητών μέσω διασκέδασης και led , καθώς και σε φόρμες με απλά υλικά όπως το ξύλο η πέτρα και το μπετόν.

''Εξαφανίζομαι'' πάλι επ΄άπειρον και αναμένω τα πεπραγμένα των εκλεγμένων σας οι οποίοι τονίζω ότι μέχρι σήμερα δεν εκπροσωπούν ορθά τον δήμο. Προσπάθησα οι προτάσεις να είναι λιτές και σε απλές γραμμές ενώ υπάρχουν χιλιάδες εντυπωσιακά και περίτεχνα ''φαραωνικά σχέδια''. 

Ο υποφαινόμενος κατέχει την τεχνογνωσία υλοποιήσεως ...εσείς έχετε κανέναν ''ειδικό'' εργολάβο με γνώσεις ηλεκτρονικών - ηλεκτρικών - καθώς και αρχιτεκτονικής ; 

ΥΓ: Ορισμένα από αυτά που προηγήθηκαν αποτελούν προτάσεις μου από την δεκαετία του 1990. Σήμερα βλέπω πάγκοσμια διάσπαρτα κάποια απ' αυτά. Όλα - τα πάντα - έχουν άμεση επιρροή από τους Έλληνες.

* Ο χρημάτισμενος ο οποίος σπίλωνε και συκοφαντούσε για λογαριασμό των εντολέων του δολοφονήθηκε διότι συστηματικά κακοποιούσε. Θυμάστε να είχε προτείνει επί δεκαετίες έστω και κάτι απειροασήμαντο ; Το ενδιαφέρον για τα κοινά υπάρχει σε λίγους ανθρώπους, η πλειονότητα ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τα προνόμια και τον πλούτο που απορρέει από το δημόσιο - δημοτικό χρήμα. Παρέχει ''έργο'' ο ένας στους δέκα, ενώ οι εννέα γεμίζουν τους κωδικούς και αυξάνουν τα προσωπικά τους περιουσιακά στοιχεία χωρίς να υπάρχει από τη πλευρά τους ούτε ίχνος προτάσεων και συμβολής. 

* Πότε θα μας αναφέρουν οι αξιόλογοι εκλεγμένοι σας πόσες χιλιάδες εξυπηρέτησαν από το 2014 έως και το 2024 και αν υπάρχει έστω και ίχνος προτάσεων για τον Δήμο από τους εξυπηρετούμους/ες τους ;Που μπορούμε να δούμε τις προτάσεις τους για μια καλύτερη πόλη όταν δεν υπάρχει ούτε ίχνος προτάσεων στα σόσιαλ του συνόλου αιρετών και των εξυπηρετούμενων τους εκτός από γλυψιματάκι και κολακίες ;Αναφορικά με πληθώρα ''αντιπολιτευόμενους'' που και αυτοί έχουν αποκομίσει κέρδη από τον Ο.Τ.Α Γλυφάδας ουδέν σχόλιο, διότι ήταν και είναι ανύπαρκτοι. Αν κάποιος ενδιαφέρεται το αποδεικνύει στην πράξη - εμπράκτως. Το αναφέρω για ορισμένους/ες εκ των συμπολιτών μας οι οποίοι/ες προεκλογικά προέτρεπαν γνωστούς και γειτόνους να ψηφίσουν συγκεκριμένα άτομα της περιοχής μας. Είδαμε λοιπόν να αυξάνονται τα προσωπικά τους περιουσιακά στοιχεία , πρόταση από δαύτους ποτέ και πουθενά δεν είδαμε ούτε ακούσαμε. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι προτάσεις μου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">