ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μέσα σε ένα κάδο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε

 

Έπειτα από την παραποίηση σε στίχο ρεμπέτικου τραγουδιού και το πραγματικό πρόσωπο της δεξιάς - των συντηρητικών - του γνωστού νεοελληνικού συστήματος '' θα κινηθούμε δικαστικά '' προσωπικά είδα στα σόσιαλ ότι εκτός του ''μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε'' και το ''Μέσα σε ένα κάδο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε''.

Είναι σαφές σε ποιά χώρα ζούμε, και πολύ περισσότερο πως διαπλέκονται μεταξύ τους οι φερόμενες ''εξουσίες'' απόρροια της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής.

Ο υποφαινόμενος κατάλαβε απόλυτα τι εννοεί ο ''πειραγμένος'' στίχος, και παράλληλα το κατάλαβαν χιλιάδες άνθρωποι, όμως , για πολλοστή φορά δείτε την ''γαλάζια'' νεοελληνική νοοτροπία.

Αν ο Πάνος Βλάχος προτρέπει την κοινωνία σε τέλεση δολοφονίας, τόσο του ''πολιτικού'' όσο και του ''δημοσιογράφου'' , αμφισβητώ και τα δύο, ο έτερος που έθεσε με φωτομοντάζ τον Άδωνι και τον  Πορτοσάλτε σε ένα κάδο σκουπιδιών στα σόσιαλ προτρέπει την κοινωνία να βάλουν τα δυο συγκεκριμένα άτομα σε κάδους σκουπιδιών ; 

Θα βρεθεί κάποιος πολίτης να το πράξει στην πραγματικότητα, να τοποθετήσει τα δυο πρόσωπα σε ένα κάδο σκουπιδιών, ( καθίσταται εφικτό ), η αποτελεί καθολικά συμβολική ενέργεια σάτιρας η οποία ουδεμία σχέση έχει με απτές καθημερινές πρακτικές ενέργειες ;

Πραγματικά μου προκαλεί θλίψη και οργή σκεπτόμενος τι πρόκειται να υποστεί ένας άνθρωπος στην ευνοούμενη προεδρική κοινοβουλευτική δημοκρατία διότι κάνει τέχνη με τον τρόπο που επιθυμεί σε μια ''γαλάζια - δημοκρατία'' όπως αναφέρουν ότι υφίσταται Άδωνις και Προτοσάλτε. ( Επίσης, είναι σαφές ότι ο πολιτικός, ο οποίος ανέφερε όσα γνωρίζεται δεν κάνει μήνυση την κάνει ο άλλος για λογαριασμό όλου του κατεστημένου.)

Το σύστημα που ακολουθούν οι ''γαλάζιοι'' πολιτευτές σε απτή συνεργασία με ''δημοσιογράφους'' και τον μηχανισμό είναι επιεικώς απαράδεκτο. Το τονίζω διότι η αντιστοιχία έχει ισχύσει και με τον υποφαινόμενο. 

Είναι ξεκάθαρο ότι ένας ''γαλάζιος'' συμπολίτης μας δυσαρεστημένος από την διοίκηση Παπανικολάου,  γνωρίζοντας τόσο τον Δήμαρχο όσο και τον κακοποιό Καραχάλιο, τους έκανε μια σάτιρα η αν προτιμάτε μια καυστική κριτική. Το θέμα είναι ότι τόσο ο δολοφονημένος Καραχάλιος όσο και οι εντολείς του , οι αιρετοί - διοικούντες στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας, επέλεξαν να στραφούν κατά του υποφαινόμενου αντί του ατόμου το οποίο τέλεσε την πράξη. 

Απόλυτη ''γαλάζια'' σήψη, διότι, ο ''γαλάζιος'' μηνυτής ο οποίος ζητούσε χρήματα ώστε να κάνει ανάκληση έχει δολοφονηθεί για κακοποίηση , άρα ήταν κακοποιό στοιχείο, ο δυσαρεστημένος ''γαλάζιος'', ο οποίος τέλεσε την πράξη , έχει αποβιώσει ενώ κατηγορείται από τους ''γαλάζιους'' ακόμα και μετά θάνατον, ενώ το δικαστικό σύστημα αναβάλει συστηματικά επί σειρά ετών αντί να ακυρώσει μια ψευδή μήνυση. Το αντίστοιχο θα πράξουν και με τον Βλάχο ; Θα τον δικάζουν - κατηγορούν - ψευδός ως φερόμενο υποκινητή δολοφονικών ενεργειών και θα αναβάλουν επί σειρά ετών ;

Γαλάζιος μηχανισμός τρομοκρατίας και φυσικής εξοντώσεως όσο, τόσο οι εντολείς , όσο και οι εξυπηρετούμενοι τους χαίρουν προνομίων , αδιαφάνειας , εξουσίας , εκατομμυρίων , διευρύνουν τον συντηρητισμό στην κοινωνία και διαμορφώνουν σχεδόν καθολική μαζοποίηση. Αν κάθε δημιουργός κατηγορείται θα παύσει και η σάτιρα , άρα επί ''γαλάζιων'' πολιτικών - ημερών ''προοδεύει'' σημαντικά η κοινωνία και η τέχνη. 

Σάτιρα και πλάκα μπορούν να κάνουν εκ του ασφαλούς όπου εξυπηρετεί και βολεύει μόνο τους ιδίους. Άλλωστε διαθέτω τα πειστήρια, δεδομένου ότι ο ''γαλάζιος'' δικαστικός μηχανισμός στρέφεται μονομερώς και για την ίδια πράξη ''κουκουλώνει'' τους εντολοδόχους και συνεργάτες των νεοδημοκρατών. Υπάρχει η απόδειξη σειράς υβριστικών, συκοφαντικών αναρτήσεων Καραχάλιου και το ''κουκούλωμα'' που έγινε από δικαστικό - το 'κράτος δικαίου' της χώρας μας - όταν από το Υπουργείο Δικαιοσύνης έστειλαν στην εισαγγελία τα συκοφαντικά δημοσιεύματα του δολοφονημένου Καραχάλιου. 

Δείτε άλλη μια σατιρική ανάρτηση στα σόσιαλ.


Επίσης είδα και γνωρίζω την αντιμετώπιση ''σάτιρα'' Προτοσάλτε σε εγκληματική - τρομοκρατική ενέργεια κατά του Νίκου Κοτζιά στον οποίο ''άγνωστοι'' έστελναν σφαίρες. Αν είχαν στείλει στον ίδιο σφαίρες ο ίδιος θα έλεγε δημόσια να βρούν και να τσουβαλιάσουν τους ''άγνωστους'' που τον απειλούν και ασφαλώς δεν θα έκανε πλάκα !


 Δείτε τι ανέφερε ο Πάνος Βλάχος.



ΥΓ: Θέστε και τον Αριστοφάνη , όπως και οτιδήποτε απορρέει από τους Έλληνες και τον Πολιτισμο τους στο εδώλιο ! Πρέπει να μηνύσετε , να δικάσετε και να καταδικάσετε παράλληλα , έστω και ετεροχρονισμένα, και τους πρωτεργάτες και δημιουργούς της τέχνης & όσων ισχύουν σήμερα διεθνώς !

* Tο σατιρικό τραγούδι μπορεί να λέει ''μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε'', όμως, επί σειρά ετών χιλιάδες άλλοι/ες έχουν ''τσουβαλιαστεί'' στη χώρα μας !

Σας κάνω αφιέρωση:

Ποιος είδε κράτος λιγοστό (Γεώργιος Σουρής) 

Αποτυπώνει απόλυτα όσα ισχύουν με τους νεοέλληνες ακόμα και σήμερα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μέσα σε ένα κάδο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">