ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η κόρη του καπετάνιου που δολοφονήθηκε στη Γλυφάδα είπε ότι οι άνθρωποι έχουν καταντήσει χειρότεροι από ζώα


Η κόρη του καπετάνιου που δολοφονήθηκε στη Γλυφάδα είπε ότι οι άνθρωποι έχουν καταντήσει χειρότεροι από ζώα, και ομολογουμένως κάτι μου θυμίζει το συγκεκριμένο.

Διαβάστε τι ανέφερε σήμερα η κόρη του δολοφονημένου καπετάνιου στην Γλυφάδα: Αυτό το πράγμα που μας συνέβη δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους. Οι άνθρωποι όμως πως έχουμε καταντήσει, χειρότεροι από ζώα. Σκοτώνουμε ό,τι βρίσκουμε μπροστά μας» είπε η κόρη του καπετάνιου.

«Το θέμα είναι γιατί έχουμε πάει εκεί. Ο πατέρας μου δεν έχει πειράξει ποτέ ούτε ένα κουνούπι. Είμαστε σε άθλια κατάσταση, δε μπορούμε να μιλήσουμε. Πρέπει η κοινωνία και η πολιτεία να κοιτάξει το θέμα αυτό, έχει ξεφύγει. Δε ξέρουμε τι θα κάνουμε τώρα.

Επισήμανση του Γ.Κ: O υποφαινόμενος έχει αφιερώσει δεκαετίες αναφέροντας το συγκεκριμένο σύμφωνα πολλών περιστατικών και όσων ισχύουν στο τόπο μας , όμως , όχι άμεσα συνήθως έμμεσα.

Η συνολική δομή των σύγχρονων κοινωνιών, και ειδικότερα της δικής μας είναι κάτι χειρότερο από ζούγκλα. 

Κάθε ένας/μια αντιλαμβάνεται και μιλάει έπειτα από ένα προσωπικό συμβάν κατά του ιδίου η οικίων του προσώπων, όμως, η πλειονότητα ζει δεκαετίες, συμμετέχει , συνδιαμορφώνει και αποσιωπά αναρίθμητα κακώς κείμενα.

Αναφέρω τουλάχιστον επί τέσσερις δεκαετίες ότι όποιος/α/οι επιδιώκουν ''να αλλάξουν τον κόσμο'' πρέπει να ξεκινήσουν από το άτομό τους. Δείξε μου έναν/μια που όσα αναφέρει έπειτα από ένα τραγικό συμβάν τα είχε διαδώσει, αναφέρει, προωθήσει σε ανύποπτο χρόνο με απτές ενέργειες.

ΥΓ: Τι ακριβός ισχύει στον Δήμο Γλυφάδας με την τοπική κοινωνία επί δεκαετίες ; Μήπως είμαι ο μοναδικός δημότης που τους έχω αποκαλέσει δημόσια ακόμα και ζώα για την διευρυμένη κοινωνική σήψη καθώς και όσα ακολουθούσαν ώστε να τύχουν μονοπωλιακών προνομίων , απολαβών και οφέλειας, ενώ κατέστρεψαν οτιδήποτε αμιγώς Ελληνικό και τοπικό στον τομέα της ραδιοτηλεόρασης και των ελληνικών κοινωνικών μέσων καθώς και συνολικά τον τοπικό πολιτισμό ;

* Διαβάστε σε ανύποπτο χρόνο , πριν τις πρόσφατες δολοφονίες στη Γλυφάδα, τι έχω γράψει: Ελληνιστάν : Πόσο σάπια είναι η νεοελληνική κοινωνία ? ( Ευελπιστώ ότι αποκλειστικά από τον τίτλο, χωρίς να διαβάσει κάποιος/α το κείμενο καθίσταται σαφές τι εννοώ.)

* Από Ελλάδα την έχουν καταντήσει Ελληνιστάν. Από Γλυφάδα έχει καταντήσει Γλυφαδιστάν ! 

* Εμείς γεννηθήκαμε πριν από δεκαετίες και ζήσαμε στην Γλυφάδα, σήμερα πολιτισμικά - πολυπολιτισμικά, έπειτα το 60% και πλέον ξενόφερτων από κάθε γωνιά της χώρας και άλλων χωρών αυτή η πόλη είναι Γλυφαδιστάν και σύμφωνα όσων ισχύουν υποδεέστερη ακόμα και του Πακιστάν ! 

* Όπου αλλοιώνεται ο χαρακτήρας μιας κοινωνίας σε εποχή νεοφιλελευθερισμού - καπιταλισμού συνήθως δεν προκύπτει πολιτισμική αναβάθμιση προκύπτει υποβάθμιση. Πριν από δεκαετίες ο τοπικός πληθυσμός ήταν 20 - 25 χιλιάδες λιγότερος του παρόντος, όμως , δεν υπήρχε ούτε το 20% της εγκληματικότητας του παρόντος. Αναβαθμίζεται μια τοπική κοινωνία με περισσότερο πληθυσμό και ύλη στην πολυπολιτισμική ''καπιταληστρική'' εποχή, η υποβαθμίστηκε σε κοινωνία ζώων ; Το οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι κανείς - καμία δεν περιμένει ότι κάποια στιγμή θα ζήσει όσα συνδιαμόρφωσε σε επίπεδο κοινωνίας επί σειρά ετών. Την κοινωνία - ''πολιτισμό'' του παρόντος σε βαθιά σήψη την συνδιαμορφώσατε όλοι εσείς - ΣΥΝΟΛΙΚΑ. 

* Ποιο ήταν το διακύβευμα των δολοφονιών ; Μήπως ήταν στη βάση των τουρκικών καταλοίπων ; Αν ήταν τσιράκι του ''άλλου'' και όχι ''δικός μας'' άνθρωπος ο ελληνοαιγύπτιος ; Τα τουρκικά κατάλοιπα τα παρακάπτουν άπαντες σε τούτη τη χώρα ! ( Εσείς με ποιόν είστε ; Ασφαλώς, πάντα με όποιους έχουν την εξουσία, τα ολιγαρχικά μέσα και το ταμείο - χρήμα ? ) 

* Ο αιγύπτιος επιστάτης με δυο εκατομμύρια ευρώ κατάθεση και ιδιόκτητο ακίνητο  ο οποίος από επιστάτης έγινε ''άνθρωπος'' της οικογένειας και οδηγήθηκε και στο ''ξεκαθάρισμα''. Ποιοι πλήρωσαν το μάρμαρο και ποιοι έριξαν στην συνέχεια την ''ταφόπλακα'' ;


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η κόρη του καπετάνιου που δολοφονήθηκε στη Γλυφάδα είπε ότι οι άνθρωποι έχουν καταντήσει χειρότεροι από ζώα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">