ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το πείσμα ενός ατόμου άλλαξε τον κόσμο


Τα πρώτα μπλε LED στον κόσμο δημιουργήθηκαν το 1989 από τον 
Σούτζι Νακαμούρα

Αυτα τα LED, που χρησιμοποιούνται τώρα σε λαμπτήρες, οθόνες τηλεοράσεων, smartphone, προβολείς αυτοκινήτων, συσκευές, και πολλά άλλα πυροδότησαν μια επανάσταση στον φωτισμό. Αν δεν υπήρχε ένας πεισματάρης να κάνει καθημερινά πειράματα όταν όλες οι μεγάλες εταιρίες θεωρούσαν επί τρεις δεκαετίες αδύνατον να υπάρξει μπλέ led απλά δεν θα υπήρχε σήμερα τίποτα απ' όσα χρησιμοποιούνται διεθνώς.

Το πρώτο μπλέ led του Σούτζι Νακαμούρα που κέρδισε το Νόμπελ.


Αν δεν υπήρχε το πείσμα του Σούτζι Νακαμούρα , ότι μπορεί να το πετύχει, όταν όλες οι μεγάλες εταιρίες είχαν εγκαταλείψει τις προσπάθειες για μπλέ led , σήμερα συνολικά ο πλανήτης τεχνολογικά θα είχε μείνει πίσω.

Στη δική μας χώρα 99,9 % χρησιμοποιούν οτιδήποτε άπτεται της εφεύρεσης του  Σούτζι Νακαμούρα , και των δυο ακόμα επιστημόνων που συνέβαλαν αρχικά, όμως, σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει την ιστορία.

Δείτε από το κανάλι veritasium στο youtube το βίντεο και αναλογιστείτε:


Αν δεν είχαμε πρωτοστατήσει από την δεκαετία του 70 στα FM ώστε να διαμορφωθεί στη χώρα μας το πλαίσιο εισαγωγών , επιχειρήσεων ραδιοτηλεοπτικών συστημάτων, καθώς και τεχνογνωσίας - ανθρώπινου δυναμικού - ώστε να πλαισιωθούν ετεροχρονισμένα τα διαπλεκόμενα ολιγαρχικά, τι θα χρησιμοποιούσαν το 1989 οι πρώτοι άσχετοι ιδιοκτήτες ραδιοτηλεοράσεων ,και ειδικότερα, θα είχαν υπάρξει αν δεν είχε ανοίξει ο δρόμος από τους πρωτεργάτες των κοινωνικών μέσων 

Διευρυμένη κοινωνικοπολιτική σήψη

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Τέσσερις δεκαετίες καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις κατά των πρωτεργατών των σόσιαλ από τα ζώα που σήμερα χρησιμοποιούν και διαθέτουν σειρά εισαγόμενων σόσιαλ, ενώ δεν έχουν νομοθετήσει για αδειοδότηση των κοινωνικών ιδιωτικών μέσων στη χώρα μας.

Το μπλέ led του Σούτζι Νακαμούρα άνοιξε την αυλαία των τεχνολογιών του παρόντος και του μέλλοντος , ενώ το ''γαλάζιο'' κόμμα πήγε το τόπο μας και την κοινωνία στον μεσαίωνα !

Όπως είδατε στο βίντεο στις προηγμένες χώρες όταν μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι ο δημιουργός σε οτιδήποτε υφίσταται,  η δικαιοσύνη σε δικαιώνει , ενώ στη δική μας χώρα - τεταρτοτριτοκοσμική - η φερόμενη ''δικαιοσύνη'' συμμετέχει επί δεκαετίες στις ληστείες - καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις. 

Πριν από εμάς υπήρχε κάτι η κάποιος στα FM ως ιδιώτης ;Υπήρχαν ιδιωτικά ,η μήπως υπήρχαν κρατικά - δημόσια μέσα στα FM πριν από εμάς σε τούτη τη χώρα ;

Σύμφωνα με όσα ίσχυσαν ετεροχρονισμένα, έπειτα από εμάς, υπάρχει η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι η δράση μας δρομολογούσε το μέλλον και όσα υφίστανται σήμερα πλαισιωμένα κυρίως από ζώα. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε ότι πρόκειται για ευσυνείδητους ανθρώπους, όταν, για τα προσωπικά τους φέουδα έχουν εδραιώσει πολιτικοκοινωνική διαπλοκή εκλέγοντας από ΠτΔ , κυβερνήσεις, ''ανεξάρτητες αρχές'' έως και δημάρχους διευρύνοντας την διαπλοκή τους και συνδιαμορφώνοντας, παράλληλα των συνεργατών τους της κυβέρνησης, διαπλεκόμενα ολιγοπώλια και μονοπώλια τα οποία λειτουργούν σε βάρος της κοινωνίας και της *δημοκρατίας. 

Πόσες δεκαετίες αποσιώπησης από τα ολιγαρχικά του Ν.Αττικής ;Καθημερινά καταπιάνονται με οτιδήποτε, με κάθε σαχλαμάρα, όμως, είδατε έστω μια φορά ένα θέμα σχετικά με την ραδιοτηλεόραση, με το υφιστάμενο πλαίσιο διαπλοκής - αντισυνταγματικότητας, τις φερόμενες ''αδειοδοτήσεις'', βεβαιώσεις, πολιτικά ρουσφέτια - εξυπηρετήσεις , νομοθεσία κ.α. ;

* Για όσους/ες από εσάς είστε φανατικοί της σημερινής κομματοκρατίας και διαπλοκής , πριν αμφισβητήσετε τα αυταπόδεικτα θυμηθείτε ποιο ήταν το ποσοστό της αποχής στις εκλογές.

ΥΓ: Δυστυχώς, για ειδικούς λόγους δεν μπορούμε πλέον να καλύψουμε τον όγκο μηνυμάτων , δελτίων τύπου, εκδηλώσεων, ανακοινώσεων, κ.α. που καθημερινά έρχονται στο email. Δεν θεωρείται ότι κύλισαν δεκαετίες αναλγησίας κράτους - πολιτείας - δήμου & κοινωνίας σε βάρος ημών ; Νομοθεσία αδειοδοτήσεων ζητήσαμε δημόσια πριν από 47 χρόνια, τι ισχύει το 2024 ;Ποιοι ψηφίζουν Μητσοτάκη - Κασσελάκη αν δεν είναι όμοιοί τους ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το πείσμα ενός ατόμου άλλαξε τον κόσμο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">